Meistrų rekomendacijos
Meistrų rekomendacijos
Gal kas galėtų rekomenduoti meistrus, ne servisus? (tekintojai, suvirintojai, dažytojai, plastikų tvarkytojai ir pan.)
Re: Meistrų rekomendacijos
NErekomenduoju pas Žiurkę (Edį). 2val darbas bus daromas 2sav, po to ilgai ir nuobodžiai reikės skambinėti ir išmušinėti darbus. Gerai eprrinko šakių salnikus tik. Stabdžių suportus kai reikėjo tavrkyt ilgai ir nuobodžiai spaust teko. Taigi jei mėgstat dramas ir norit dagu laiko nevažinėt, tada prašom
papildymas: adreso tikslaus nežinau, FB žinomas kaip Žiurkė lariska. Telefono nr turbūt nelabai reikia, jei nerekomenduoju
papildymas: adreso tikslaus nežinau, FB žinomas kaip Žiurkė lariska. Telefono nr turbūt nelabai reikia, jei nerekomenduoju

Greitai ir neblogai tvarkomi karbai, ipurskimai, degimas ir t.t Motoru gatveje pas Karoli.
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
draginoid rašė:Žinutės nuoroda Greitai ir neblogai tvarkomi karbai, ipurskimai, degimas ir t.t Motoru gatveje pas Karoli.
Ir aš galėčiau rekomenduoti.
gal geriau rašyti kiek konkretesnes rekomendacijas nei Žiurkė, Slavka, Karolis, Edzka, ar pan.? nes ne visi asmeniškai žino, o ieškoti kituose forumuose kurioje konkrečiai vietoje jie bazuojasi tai irgi... kokių kontaktų reikėtų (jei patys meistrai sutinka).
ok, Motoru gatveje meistras 865263013
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Gal kas gali parekomenduoti dazytoja, kuris galetu nugruntuoti ir nudazyti metalini baka ir plastikus?
Aliuminio virinimas Vilniuje
Sveiki.
Kur Vilniuje nebrangiai gali suvirinti variklio bloką? Ypatingai geros kokybės tikrai nereikia, nes visvien šveisiu.
O gal kas nors iš forumiečių turit tam įrangą?
Kur Vilniuje nebrangiai gali suvirinti variklio bloką? Ypatingai geros kokybės tikrai nereikia, nes visvien šveisiu.
O gal kas nors iš forumiečių turit tam įrangą?
2005 XL650V Transalp
Re: Aliuminio virinimas Vilniuje
Firmos pavadinimo nežinau, bet šitam garaže įvažiavęs pirmos berods durys po kairei. Virina viską, nuo sankabos rankenėlių iki pakojų ir kitų paprastai nevirinamų metalų. Dirba greitai, kokybiškai (ne išvaizdos o suvirinimo prasme) ir sakyčiau gal net nebrangiai. Dirbdavo kadais iki 18 h, bet ten dažniausiai ir vėliau būna žmonių, kuriem gali palikt detalę. Pora kartų tvarkiaus - užskaitau.
civic rašė:Žinutės nuoroda Firmos pavadinimo nežinau, bet šitam garaže įvažiavęs pirmos berods durys po kairei. Virina viską, nuo sankabos rankenėlių iki pakojų ir kitų paprastai nevirinamų metalų. Dirba greitai, kokybiškai (ne išvaizdos o suvirinimo prasme) ir sakyčiau gal net nebrangiai. Dirbdavo kadais iki 18 h, bet ten dažniausiai ir vėliau būna žmonių, kuriem gali palikt detalę. Pora kartų tvarkiaus - užskaitau.
Palikau ir aš ten. Sakė pabandys pavirint. Dėkui civic

2005 XL650V Transalp
Gal kas žinot tekintoją Vilniuje, kuris turėtų pas save grafitinės bronzos ruošinių įvorėms, nereikėtų dėl 4 įvorių per kelias vietas važinėti?
- Retro tūzas
Motociklų rėmų lyginimas. Puikiai atlieką darbą be priekaištų. Nėra prie ko prikibti. Veiksmas Vilniuje. Andrius 861464257
Užsiima ir kitais moto remontais.

Užsiima ir kitais moto remontais.
- Tinkladraskis
- Site Admin
Meistrų rekomendacijos
Šiandien galiu parekomenduoti suvirintoją, kuris dirba garažuose Miškinių g. 25.
Gaboras Ileš
+37068404246
Darbo laikas:
I-V 09:00 - 17:30
Savaitgaliais nedirba
Suvirino lūžusią vairo rankenėlių apsaugą iš aliuminio.
Maloniai bendravo ir normaliai kainavo.
Gaboras Ileš
+37068404246
Darbo laikas:
I-V 09:00 - 17:30
Savaitgaliais nedirba
Suvirino lūžusią vairo rankenėlių apsaugą iš aliuminio.
Maloniai bendravo ir normaliai kainavo.
- informatikas
Meistrų rekomendacijos
Sveiki, reikalingas meistras, kuris gerai islygintų baką. Lenkimas gan keblus, jau du meistrai atsisakė 
Parekomenduokit, būsiu dėkingas.

Parekomenduokit, būsiu dėkingas.
Meistrų rekomendacijos
Gal kas rekomenduotų dažytoją? Reikia dalinai nudažyti pora plastikų, pataikant spalva.
2005 XL650V Transalp
Meistrų rekomendacijos
Marionis rašė:Gal kas rekomenduotų dažytoją? Reikia dalinai nudažyti pora plastikų, pataikant spalva.
aš tik galiu pasakyti rinkis atsakingai, nes po to bus nubėgę visur lašiukai
Meistrų rekomendacijos
Marionis rašė:Žinutės nuoroda Gal kas rekomenduotų dažytoją? Reikia dalinai nudažyti pora plastikų, pataikant spalva.
Aš galiu rekomenduoti Mickūnuose, kur man dažo motociklus ir mašinas. Decoy dažė irgi, nors Decoy amžinai viskuo nepatenkintas, bet jam irgi lyg tiko...
Beverly 350 ST, CRF1000
Meistrų rekomendacijos
turistux rašė:Žinutės nuorodaMarionis rašė:Žinutės nuoroda Gal kas rekomenduotų dažytoją? Reikia dalinai nudažyti pora plastikų, pataikant spalva.
Aš galiu rekomenduoti Mickūnuose, kur man dažo motociklus ir mašinas. Decoy dažė irgi, nors Decoy amžinai viskuo nepatenkintas, bet jam irgi lyg tiko...
Gal yra kažkokie kontaktai, adresas? Sugooglint greituoju būdu nepavyko
2005 XL650V Transalp
Grįžti į “Atsiliepimai apie servisus, pardavėjus”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra