HONDA Motociklų diena
HONDA Motociklų diena
Nippon Honda Lietuva tradiciškai organizuoja motociklų bandymų dieną
HONDA CRF1000
HONDA Motociklų diena
Išbandžiau NC automatąir tą mopedą. Automatai liuks miesye. Abs super dalykas, neteko dar bandyti priesš tai. Tas motoroleris geriau guldosi nei nc. Manau nc reiktų priekį sureguliuoti geriau. Bet kuriuo atveju puikus renginys, labai smagu buvo.
HONDA Motociklų diena
Tikrai geras renginys su galimybe pabandyti įvairius motociklų modelius, net ir kai sužinai kas tau netinka
HONDA CRF1000
HONDA Motociklų diena
Išbandžiau Africa. Supratau, kad tai yra turistinis motociklas (labai patogus, minkšta pakaba (nepajaučiau akivaizdaus skirtumo nuo BMW F650GS), gerai "renka" greitį...), kurį tiesiog būtų gaila murkdyti purve. DCT labai smagus daiktas, nieko nereikia galvoti. Komfortiška Bet tai ne tai, ko man norisi dabar. Manau, kad tokių motociklų tikslinė auditorija yra tikrai ne jaunimas, norintis važiuoti maksimaliai agresyviai pagal savo galimybes (kokios jos bebūtų) ribos, o labiau ramaus ir komfortiško (pabrėšiu) TURISTAVIMO norintys motociklistai. Taigi tikrai pritariu Plasnart, kad tokie renginiai gerai net ir tada, kai sužinai, kas tau netinka
HONDA Motociklų diena
Plasnart rašė:Žinutės nuoroda Tikrai geras renginys su galimybe pabandyti įvairius motociklų modelius, net ir kai sužinai kas tau netinka
O kas netiko? Ir kodėl
HONDA Motociklų diena
Jeigu dėl renginio net turistux iš namų išlindo - renginys privalėjo būti visišku "master class".Plasnart rašė:Tikrai geras renginys su galimybe pabandyti įvairius motociklų modelius
Drop a gear and disappear.
HONDA Motociklų diena
MindeM rašė:Žinutės nuoroda Išbandžiau Africa. (nepajaučiau akivaizdaus skirtumo nuo BMW F650GS), gerai "renka" greitį...)
Man pasirode, kad netraukia kaip ant litro.
Beverly 350 ST, CRF1000
HONDA Motociklų diena
deck2 rašė:Žinutės nuorodaPlasnart rašė:Žinutės nuoroda Tikrai geras renginys su galimybe pabandyti įvairius motociklų modelius, net ir kai sužinai kas tau netinka
O kas netiko? Ir kodėl
Pabandziau pasimatuoti Rebel. Viskas ten su juo gerai, tik mano poreikiams jis netinkamas. Tai daugiau stiliaus mocas ir tiek. Kaip ir pries kelis metus pabandytas VFR800F irgi geras, bet ne man
HONDA CRF1000
HONDA Motociklų diena
Decoy rašė:Žinutės nuorodaJeigu dėl renginio net turistux iš namų išlindo - renginys privalėjo būti visišku "master class".Plasnart rašė:Tikrai geras renginys su galimybe pabandyti įvairius motociklų modelius
Bet butumei mates Turistux sypsena veide... Seniai tokį geros nuotaikos mačiau
HONDA CRF1000
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra