Veiksmo kameros / registratoriai
Naudojat kazkokius tai vaizdo registratorius ant salmu prisisege? Ar cia tik uzsieni toks dalykas labiau paplites?
Iš principo registratoriais nemažai motociklininkų Lietuvoje naudojasi, ir pirkti galima daug kur ir vietoj o ir pilnas e-abay
- Tinkladraskis
- Site Admin
Sony ASV-100.
Veikia
stabilizuoja vaizdą.
Veikia

Aš ASV-200
Geras aptakumas. Priklijavau šalmo šone.
Geras aptakumas. Priklijavau šalmo šone.
Ieškau veiksmo kameros, irgi galvoju apie Sony. Gal kas užmatėte, kur galima gerą daiktą nusipirkti pigiau? 

2018-2019 Honda NC 700S 2012 m.
2020-dabar Triumph Tiger 800 2014 m.
2025-dabar Harley Davidson FLHRXS 2021 m.
Aš naudoju gopro session 5.
Trumpas sample video:
Trumpas sample video:
USB kabelį galima pajungti tiesiogiai iš 12v adapterio arba power banko kišenėje (naujos 5 serijos - USB TybeC, senesnės - MiniUSB). Viskas veiks kaip ir nuo baterijos. Kameros geriausios dabar Hero 5 Black ir Session 5 (300 ir 200 eur, skelbimuose naujos dar pigiau). Rinktis pagal dizainą ir klausimą, ar reikia baterijos ištraukiamos. Visokios Sony, šiuo metu, yra labai brangios. Bet ta už 400+ eur turi optinę stabilizaciją, kas yra didelis pliusas.
Session 5 turi problemą su spalvom po tiesioginiais saulės spinduliais, visos kitos Hero su tuo susidoroja geriau.
Artimiausiu metu turėtu išleisti 6-tą Session, pagerintą. Bet, kada ir kiek tiksliai ji kainuos - kol kas neaišku.
Session 5 turi problemą su spalvom po tiesioginiais saulės spinduliais, visos kitos Hero su tuo susidoroja geriau.
Artimiausiu metu turėtu išleisti 6-tą Session, pagerintą. Bet, kada ir kiek tiksliai ji kainuos - kol kas neaišku.
Drop a gear and disappear.
Vidmantas rašė:Žinutės nuoroda O kaip užmaitini važiuodamas GoPro?
Kolkas kiek laiko akumas tiek. Veliau planuoju prie power banko pajungti.
atgimusi rašė:Žinutės nuoroda Ieškau veiksmo kameros, irgi galvoju apie Sony. Gal kas užmatėte, kur galima gerą daiktą nusipirkti pigiau?
Mačiau amazone senoji go pro session nebloga kaina eina. ~ 140€ su pristatymu.
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Artimiausiu metu turėtu išleisti 6-tą Session, pagerintą. Bet, kada ir kiek tiksliai ji kainuos - kol kas neaišku.
Gal bent preliminaria data zinai? O tai jau generavausi ant Session5. Gal verta palaukti

O jums neatrodo, kaip minusas, kad Session akumas neisiima?
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
ramgav rašė:Žinutės nuorodaDecoy rašė:Žinutės nuoroda Artimiausiu metu turėtu išleisti 6-tą Session, pagerintą. Bet, kada ir kiek tiksliai ji kainuos - kol kas neaišku.
Gal bent preliminaria data zinai? O tai jau generavausi ant Session5. Gal verta palaukti
Ir pirmas, ir antras pasirodė po 2-4 mėn po naujo "Hero Black" atsiradimo. Hero 6 Black pasirodė maždaug prieš 2-3 mėn. Aišku, čia tik spekuliacija, bet...
iš kitos pusės buvo sakoma kad Session pakeis kažkokia kita entry level kamero, ir tokia yra - "Hero", tačiau su parametrais 1080@60 už 220 dolcų, tai yra išskirtinis šlamžtas. Man Session forma labai patiko, ir visiems patiko, keista jeigu jos atsisakytu.
Aš vėl su pagalbos šauksmu!
Įsigijau Sony HDR-AS200VR veiksmo kamerą, tik nežinau, kaip/su kuo geriau ją pritvirtinti prie šalmo šono. Any recommendations? 

2018-2019 Honda NC 700S 2012 m.
Tu Goooooglo paklausk, tau Goooglas atsakys! 

atgimusi rašė:Žinutės nuoroda Aš vėl su pagalbos šauksmu!Įsigijau Sony HDR-AS200VR veiksmo kamerą, tik nežinau, kaip/su kuo geriau ją pritvirtinti prie šalmo šono. Any recommendations?
Jei nesinori macgaiverinti, ieškok tokio aksesuaro https://www.sony.com/electronics/action ... s/vct-hsm1
- Tinkladraskis
- Site Admin
Siūlau kabinti kamerą šone kairėje pusėje. Tokiu būdu daugiau matysis priešpriešinio eismo.
Aš naudoju AS100V.
Aišku važiuojant virš 140 km/h jau kamera veikia kaip burė ir tempia į savo pusę šalmą.
Nežinau kaip reaguoja šalmas esant dideliems greičiams, jeigu kamerą uždėta ant viršaus.
Aš naudoju AS100V.
Aišku važiuojant virš 140 km/h jau kamera veikia kaip burė ir tempia į savo pusę šalmą.

Nežinau kaip reaguoja šalmas esant dideliems greičiams, jeigu kamerą uždėta ant viršaus.
As savo prisimontavau kaireje puseje, bet dar greitai ir ilgai su ja neteko vaziuoti.
kamera, kaip Gopro dydzio ir formos.
Kita laikikli prisukau prie baiko veidrodelio.
kamera, kaip Gopro dydzio ir formos.
Kita laikikli prisukau prie baiko veidrodelio.
Veiksmo kamerą arba ant galvos, arba ant krutinės tvirtinti. Kitaip ji įrašo visą vibraciją.
Lygiai taip pat, kaip burė. Geriausia arba šone, arba priekyje. Priekyje - mažiausia triukšmo ir geriausia apžvalga.
Tinkladraskis rašė:Nežinau kaip reaguoja šalmas esant dideliems greičiams, jeigu kamerą uždėta ant viršaus.
Lygiai taip pat, kaip burė. Geriausia arba šone, arba priekyje. Priekyje - mažiausia triukšmo ir geriausia apžvalga.
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Veiksmo kamerą arba ant galvos, arba ant krutinės tvirtinti.
As bandziau ant peties ir krutines: man nepatiko, kad perdaug vaizdo uzstoja priekinis stiklas.
Grįžti į “Pradedančiųjų klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra