Oxford šildomos rankenos

Gedimai ir jų remontas. Žinome, kad esame nagingi, pasidalinkime savo patirtimi.
Vartotojo avataras
Decoy

Vilniečių asfaltiniai pasivažinėjimai

Standartinė Decoy » 2017-03-13 00:12

Maniau reikia paskubėti su likusiais darbais, bet, šeštadienio "atidarymas sezono" tikriausiai nusikels :( žada jau lietų ir vos +3.

Bendrai, savaitės garažiniai pasiekimai: Pakeisti tepalai, jų filtras, geresnis aušinimo skystis, oro filtras, suremontuoti keli vidiniai plastikų tvirtinimai, vienas - išorinis, šiek tiek gražiau išvedžioti laidai, pakeistos lemputės (buvo skirtingų spalvų, tai why not), susukti keli atsisukę varžtai :shock:, uždėtos geros šildomos rankenėlės, į patogesnę perkeltas išvestas "FOB search" mygtukas (kadangi gamykliškai numatyta auto-paieška neveikia, o taisymas kainuoja belenkiek pinigų).

Liko rytoj paimti iš Bikesho'o naują akumo žemės laidą, nes senas nutrūko o mano greiti litavimo darbai nekelia didelio pasitikėjimo. Užkurti - ir patikrinti tepalo/aušinimo skysčio lygius, papildyti jei reikia. Uždėti plastikus ir pakeisti kardano tepalą.

Vėliau, prie progos, užmauti priekinę padangą ir įsigyti-sumontuoti centrinę koją iš GTV.

Rytoj bus įdomu patikrinti ar ko su elektronika nepridirbau :mrgreen:. Dar įdomiau - oxfordo šildomų rankenėlių pultą, kuris stebi vibracijas, ir jei jų nėra - po minutės perjungia galingumą į žemiausią lygį (10W), vėliau, po 2 minučių išsijungia visai. Tai kaaaaaaai kietai :D

Drop a gear and disappear.
Vartotojo avataras
draginoid

Standartinė draginoid » 2017-03-13 07:08

Decoy rašė:Žinutės nuoroda Dar įdomiau - oxfordo šildomų rankenėlių pultą, kuris stebi vibracijas, ir jei jų nėra - po minutės perjungia galingumą į žemiausią lygį (10W), vėliau, po 2 minučių išsijungia visai.

Ir pas mane Oxford rankeneles.
Tik maniau, kad automatika reaguoja i itampa. Kai krenta zemiau 13 voltu kokiu, pereina i kita rezima, o veliau atjungia. :D
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Vartotojo avataras
mykolaila

Standartinė mykolaila » 2017-03-13 07:19

draginoid rašė:Žinutės nuoroda Tik maniau, kad automatika reaguoja i itampa. Kai krenta zemiau 13 voltu kokiu, pereina i kita rezima, o veliau atjungia.

Aš irgi kažkaip buvau įsitikinęs, kad turėtų reaguoti į voltažą.
Vartotojo avataras
Decoy

Standartinė Decoy » 2017-03-13 08:07

draginoid rašė:Ir pas mane Oxford rankeneles.
Tik maniau, kad automatika reaguoja i itampa. Kai krenta zemiau 13 voltu kokiu, pereina i kita rezima, o veliau atjungia. :D

Aš irgi linkęs taip manyti, tačiau sako į įtampą reaguoja irgi, kad akumo neužmušti, jeigu 10,4v tampa - iškart išsijungia, bet yra ir papildoma funkcija susieta su važiuoji-nevažiuoji. Revzilla sako kad būtent judesio jutiklis. Pažiūrėsime kaip veikia :-)

Instrukcijoje rašoma jungti tiesiai prie baterijos, kad tai yra saugu - važiuosi jei pamirši be problemų. Ir skundų jokių nėra aplink. Anyway, atrodo gerai, nereikia kišti rankų į instaliaciją, dažniausiai, nesuprantamą vairuotojui.
Vartotojo avataras
mykolaila

Standartinė mykolaila » 2017-03-13 08:43

Decoy rašė:Žinutės nuoroda Aš irgi linkęs taip manyti, tačiau sako į įtampą reaguoja irgi, kad akumo neužmušti, jeigu 10,4v tampa - iškart išsijungia, bet yra ir papildoma funkcija susieta su važiuoji-nevažiuoji. Revzilla sako kad būtent judesio jutiklis. Pažiūrėsime kaip veikia

Hmm, 10.4V tai čia jau negyvas akumas. Krovimo metu turėtų būti ~13.7, o užgesinus variklį ne mažiau 12.5V. Turiu irgi šitas rankenas nusipirkęs reiks pasiskaityti instrukciją, nes įdomu pasidarė :?
Vartotojo avataras
draginoid

Standartinė draginoid » 2017-03-13 10:01

Vakar vazinedamas, buvau ijunges. Tai per sustojimus pradeda mirkseti zalias ledas "seiveris", po to po kiek laiko atjungia sildyma.
Pas mane pajungta tiesiai nuo akumo. Viskas ledas :)
Is manualo:
Battery saving mode (BSM)
– This amazing new feature recognizes if either the battery voltage falls too low, or it’s high enough but suspiciously
quiet (ie. the engine has stopped)
– When in this state, the BSM LED flashes, the power LED still lights as normal, and the button still works - but the
grips don’t actually get powered.
– As soon as the battery voltage recovers and/or there’s a bit of noise on the power supply, the ‘battery saving’ LED
goes out and the grips work as normal
– The controller goes into BSM after 5 seconds of the voltage being less than 11.5V, or after 2 minutes of not
detecting any noise on the 12V power lead. Once in this mode, it will wait a further 5 minutes or thereabouts before
switching off completely.
– If the rider does not want or like this feature, the BSM can be disabled by switching the controller on and then
pressing and holding both buttons together for 5 seconds.
Vartotojo avataras
Decoy

Standartinė Decoy » 2017-03-13 18:39

So much PINK My eyes...! :o :o :o :o
Vartotojo avataras
draginoid

Standartinė draginoid » 2017-03-13 22:11

Decoy rašė:Žinutės nuoroda So much PINK My eyes...! :o :o :o :o

Kiek galima tik zydrom spalvom? Juk ir moteru cia buna (kad niekas nepyktu) :)
drh

Standartinė drh » 2017-03-13 22:58

turiu sitas rankenas, tikrai geras dalykas, kad jungiamos tiesiai prie akumo ir veikia nuo vibro + issijungia jei pamirsai pats isjungt. Bet ant maniskio moto parejo turbut tas valdiklis, nes trumpina kazkur po reles nusporgimo, gaila saugiklis neisgelbejo (?)
dabar uzdejus ant akumo + ir - iskart ismusa saugikli (net rankenu neijungus) tikrinau su testeriu - trumpina :/
laidai grazus , patys matet ipakuoti graziai, tai nevisai norisi lupt ta izoliacija, jei visgi valdiklis sugedes/sudeges. gal turit kokiu pasiulymu, arba kur kreiptis, garantinis manau nepakeis ir vargu ar ten remontuoja kur pirkau.
Vartotojo avataras
draginoid

Standartinė draginoid » 2017-03-13 23:14

arba taisyti arba paskikeisti valdikli.
Bus koks tranzas sudeges.
AndriusV80

Standartinė AndriusV80 » 2017-03-14 09:12

Decoy rašė:Žinutės nuoroda Maniau reikia paskubėti su likusiais darbais, bet, šeštadienio "atidarymas sezono" tikriausiai nusikels :( žada jau lietų ir vos +3.

Bendrai, savaitės garažiniai pasiekimai: Pakeisti tepalai, jų filtras, geresnis aušinimo skystis, oro filtras, suremontuoti keli vidiniai plastikų tvirtinimai, vienas - išorinis, šiek tiek gražiau išvedžioti laidai, pakeistos lemputės (buvo skirtingų spalvų, tai why not), susukti keli atsisukę varžtai :shock:, uždėtos geros šildomos rankenėlės, į patogesnę perkeltas išvestas "FOB search" mygtukas (kadangi gamykliškai numatyta auto-paieška neveikia, o taisymas kainuoja belenkiek pinigų).

Liko rytoj paimti iš Bikesho'o naują akumo žemės laidą, nes senas nutrūko o mano greiti litavimo darbai nekelia didelio pasitikėjimo. Užkurti - ir patikrinti tepalo/aušinimo skysčio lygius, papildyti jei reikia. Uždėti plastikus ir pakeisti kardano tepalą.

Vėliau, prie progos, užmauti priekinę padangą ir įsigyti-sumontuoti centrinę koją iš GTV.

Rytoj bus įdomu patikrinti ar ko su elektronika nepridirbau :mrgreen:. Dar įdomiau - oxfordo šildomų rankenėlių pultą, kuris stebi vibracijas, ir jei jų nėra - po minutės perjungia galingumą į žemiausią lygį (10W), vėliau, po 2 minučių išsijungia visai. Tai kaaaaaaai kietai :D

Kaip tu čia dėl oxford pakeitei nuomonę :?: :shock: :mrgreen:
Vartotojo avataras
Decoy

Standartinė Decoy » 2017-03-14 11:58

Aš apie oxford krepšius esu prastos nuomonės, nes aplink yra ženkliai geresnių ir už tiek pat pinigų (tie patys Givi), bet ne apie kitą įrangą. Naudoju uždangalą - labai patogus ir kokybiškas daiktas.
Vartotojo avataras
Decoy

Standartinė Decoy » 2017-03-15 02:18

Praktiškai sezonui pasiruošęs ir beveik pilnai apsirengęs :-)

Prikabinti failai
DSC_0859.JPG
Vartotojo avataras
Wing

Standartinė Wing » 2017-03-15 06:25

Praeitas sezonas atvazinetas su tokiais oxfordais, kepina gerai :D . Pajunges nuo akumo per saugikli. Beje tas ismanusis jungiklis gali suveikti ir kaip voltmetras, jeigu siaip vaziuojant matai, kad pradeda mirkset ta zalia lempute, gali laukt problemu elektros- krovimo sistemoj.
MT-09 Tracer
Vartotojo avataras
turistux

Standartinė turistux » 2017-03-15 08:41

Decoy rašė:Aš apie oxford krepšius esu prastos nuomonės, nes aplink yra ženkliai geresnių ir už tiek pat pinigų (tie patys Givi), bet ne apie kitą įrangą. Naudoju uždangalą - labai patogus ir kokybiškas daiktas.

Turiu pigiausius Oxford krepšius už 170Lt. Atlaikė 2 Norvegijas su Nordkapp'u, todėl manau, kad aCipirko puikiai. Kai jų taip retai reikia, tai tiek ir ta investicija verta.
Beverly 350 ST, CRF1000
Vartotojo avataras
draginoid

Standartinė draginoid » 2017-03-15 09:38

Decoy rašė:Žinutės nuoroda Praktiškai sezonui pasiruošęs ir beveik pilnai apsirengęs :-)

Nebloga rida 87000.
Galiniame fone krepsiai su FJR? :)
AndriusV80

Standartinė AndriusV80 » 2017-03-15 13:44

turistux rašė:Žinutės nuoroda
Decoy rašė:Aš apie oxford krepšius esu prastos nuomonės, nes aplink yra ženkliai geresnių ir už tiek pat pinigų (tie patys Givi), bet ne apie kitą įrangą. Naudoju uždangalą - labai patogus ir kokybiškas daiktas.

Turiu pigiausius Oxford krepšius už 170Lt. Atlaikė 2 Norvegijas su Nordkapp'u, todėl manau, kad aCipirko puikiai. Kai jų taip retai reikia, tai tiek ir ta investicija verta.

Visi kas mane nors kada nors matė, matė ir mano 38 litrų oxford tašitę, jei ne ant bako tai ant mano peties kabančią. Tris metus su ja keliauju ir net siūlai niekur neatsilupo. O be tos tašės niekur niekada su mocu nevažiuoju. Oxford tašės tikrai geros.
Vartotojo avataras
mozek

Standartinė mozek » 2017-03-15 13:54

draginoid rašė:Žinutės nuoroda
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Praktiškai sezonui pasiruošęs ir beveik pilnai apsirengęs :-)

Nebloga rida 87000.

normali rida normalaus moto
Vartotojo avataras
Decoy

Standartinė Decoy » 2017-03-15 15:01

draginoid rašė:Nebloga rida 87000.

Tai kad per metus 20k nesunkiai susisuka, 4 metai ir štai tau.
Šitas 2008/9, tad čia dar taupiai labai :-)

(FJR turėjo 67k milių arba 107k km, buvo 2 metais senesnis)

O gale - taip, reikia pataisyti ir parduoti.
Jeigu žinot kam reikia - krepšiai sąlyginai tvarkingi, tik perdažyti ir spynas pakeisti.
drh

Standartinė drh » 2017-03-22 21:07

drh rašė:Žinutės nuoroda turiu sitas rankenas, tikrai geras dalykas, kad jungiamos tiesiai prie akumo ir veikia nuo vibro + issijungia jei pamirsai pats isjungt. Bet ant maniskio moto parejo turbut tas valdiklis, nes trumpina kazkur po reles nusporgimo, gaila saugiklis neisgelbejo (?)
dabar uzdejus ant akumo + ir - iskart ismusa saugikli (net rankenu neijungus) tikrinau su testeriu - trumpina :/
laidai grazus , patys matet ipakuoti graziai, tai nevisai norisi lupt ta izoliacija, jei visgi valdiklis sugedes/sudeges. gal turit kokiu pasiulymu, arba kur kreiptis, garantinis manau nepakeis ir vargu ar ten remontuoja kur pirkau.

as griztu pri savo bedu, ple, :roll:
zodziu patikrinau rankenas ant savo damos moto-lygiai tas pats, saugiklis nusproges, idejus nauja iskart perdega, zodziu irgi trumpina, ir jos mocui irgi rele buvo nusprogus panasu laiku (irgi su perkrovimu) tai as dabar bleha pradedu galvot, gal cia nuo tu rankenu ir reles parejo?!?! zodziu, nors ir saugikliai yra taip iseina, kad su itampa nedraugauja :|

Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra