Motociklo signalizacija
Motociklo signalizacija
Labai nesigilinęs pasiėmiau Monimoto. Irgi lietuviškas produktas, yra mėnesinis mokestis.
Motociklo signalizacija
TWIN rašė:Galu gale subrendau GPS sekli imontuoti, bet pasiulymu tai apstu visokiu. Ir su men. mokesciais ir siaip montuojamu be. Yra toks pas davejas 4SPY, Teltonika, Ruptela ir daugelis visokiu. Tiesiog nezina, gal nebeuzvesti man sitos temos, imti bet ka ir tiek
Motociklams geriau už Monimoto nematau. Jei nuspręsi imti - gal galėčiau gauti nuolaidėlę

- informatikas
Motociklo signalizacija
rusnietis rašė:TWIN rašė:Galu gale subrendau GPS sekli imontuoti, bet pasiulymu tai apstu visokiu. Ir su men. mokesciais ir siaip montuojamu be. Yra toks pas davejas 4SPY, Teltonika, Ruptela ir daugelis visokiu. Tiesiog nezina, gal nebeuzvesti man sitos temos, imti bet ka ir tiek
Motociklams geriau už Monimoto nematau. Jei nuspręsi imti - gal galėčiau gauti nuolaidėlę
kadangi apsidraudžiau kasko, parduociau savo monimoto

Motociklo signalizacija
draginoid rašė:TWIN rašė:Galu gale subrendau GPS sekli imontuoti, bet pasiulymu tai apstu visokiu. Ir su men. mokesciais ir siaip montuojamu be. Yra toks pas davejas 4SPY, Teltonika, Ruptela ir daugelis visokiu. Tiesiog nezina, gal nebeuzvesti man sitos temos, imti bet ka ir tiek
Kas pastumejo tokiam zingsniui?
Ai kazkaip paciam ramiau gal miegasi svetur, kada mocas lauke stovi. Dabar Lenkijoje kiemeli stovejo vienias, nors varteliai ir uzdaryti buvo. Del keliones noriu imti.
Motociklo signalizacija
TWIN rašė:draginoid rašė:TWIN rašė:Galu gale subrendau GPS sekli imontuoti, bet pasiulymu tai apstu visokiu. Ir su men. mokesciais ir siaip montuojamu be. Yra toks pas davejas 4SPY, Teltonika, Ruptela ir daugelis visokiu. Tiesiog nezina, gal nebeuzvesti man sitos temos, imti bet ka ir tiek
Kas pastumejo tokiam zingsniui?
Ai kazkaip paciam ramiau gal miegasi svetur, kada mocas lauke stovi. Dabar Lenkijoje kiemeli stovejo vienias, nors varteliai ir uzdaryti buvo. Del keliones noriu imti.
Miegasi gal ir ramiau, bet yra ir šioks toks "minusas", kai tik įpusėjus pvz. aviacijos muziejaus ekspozicijų peržiūrą, gauni sms, kad fiksuojamas motociklo judesys.
P.S. Lenkų mamytė savo pacaną ant moco sodino-fotkino:) Ir paaiškint gi nepavyks, kad gal nereikėtų taip daryti.
Gargždų motokroso klubas
Motociklo signalizacija
Vidmantas rašė:TWIN rašė:draginoid rašė:Kas pastumejo tokiam zingsniui?
Miegasi gal ir ramiau, bet yra ir šioks toks "minusas", kai tik įpusėjus pvz. aviacijos muziejaus ekspozicijų peržiūrą, gauni sms, kad fiksuojamas motociklo judesys.
P.S. Lenkų mamytė savo pacaną ant moco sodino-fotkino:) Ir paaiškint gi nepavyks, kad gal nereikėtų taip daryti.
bet vis geriau, nei ateini ir nerandi. Tai ir stovi su visa apranga ir Kasco lapeliu (jei jį pasiėmęs)

Triumph Tiger 800 ABS 2014m
Motociklo signalizacija
informatikas rašė:rusnietis rašė:TWIN rašė:Galu gale subrendau GPS sekli imontuoti, bet pasiulymu tai apstu visokiu. Ir su men. mokesciais ir siaip montuojamu be. Yra toks pas davejas 4SPY, Teltonika, Ruptela ir daugelis visokiu. Tiesiog nezina, gal nebeuzvesti man sitos temos, imti bet ka ir tiek
kadangi apsidraudžiau kasko, parduociau savo monimoto
Tai susisiek su manimi, rasau gal penkta zinute

Motociklo signalizacija
Nesuprantu, kodėl Monimoto? Paprastas seklys be jokių cypimų ir blokavimų... Dar ir stovėt turi vertikaliai ir į vamzdį neįkiši. Kaina veža ar kas ?
Motociklo signalizacija
Katys rašė:Nesuprantu, kodėl Monimoto? Paprastas seklys be jokių cypimų ir blokavimų... Dar ir stovėt turi vertikaliai ir į vamzdį neįkiši. Kaina veža ar kas ?
Nemanau, kad jo kaina maža. Paprastas seklys tikrai pigiau kainuoja.
Gargždų motokroso klubas
- informatikas
Motociklo signalizacija
Katys rašė:Nesuprantu, kodėl Monimoto? Paprastas seklys be jokių cypimų ir blokavimų... Dar ir stovėt turi vertikaliai ir į vamzdį neįkiši. Kaina veža ar kas ?
kaina kaip kaina, bet bent jau pagamintas kokybiškai, surinkimo kokybė iš kart krinta į akis, ne taip, kaip kiti kinietiški lipdiniai, suportas, nu vien žodžiu, man visai jis patiko
Motociklo signalizacija
http://www.altas.lt/Iranga-automobiliam ... -Moto.html
Kažką tokio, suprantu...
Kažką tokio, suprantu...
- informatikas
Motociklo signalizacija
Katys rašė:http://www.altas.lt/Iranga-automobiliams/Apsaugos-sistemos/Motociklu-apsaugos-sistemos/Apsaugos-sistema-Pandora-Smart-Moto.html
Kažką tokio, suprantu...
jei ims vagys moto, nepades nei monimoto, nei ta alto, tik tą alto įdėt dar pasiknist reiks, norint pajungt

Motociklo signalizacija
O kokia Alto apsaugos kaina? Kažkaip nerandu :/
Motociklo signalizacija
580 eur. su montavimu.
Motociklo signalizacija
Katys rašė:580 eur. su montavimu.
Dar norejau ryt pakambinti ir uzklausti, bet jau neskambinsiu

Motociklo signalizacija
daugoka... nors šiaip kuo ji pranašesnė, nei monimoto? na ten tik kad per mėn reik 3 eur susimokėt
Motociklo signalizacija
Medeng rašė:daugoka... nors šiaip kuo ji pranašesnė, nei monimoto? na ten tik kad per mėn reik 3 eur susimokėt
Manau, kad Altas irgi bus abonentas.
Gargždų motokroso klubas
Motociklo signalizacija
Katys rašė:580 eur. su montavimu.
Kalbejau su Altu. Neturi jie sito GPS seklio. Myke myke kazka apie Kauna, bet taip ir nesupratau. Sakau, o ka turite pasiulyti. Kazka pasnekejo apie pradine 250 eur kaina, bet tai ir nedasake iki galo. Reiskia nieko negali pasiulyti.

- informatikas
Motociklo signalizacija
Aš tai biškį nesuprantu, kokios stebuklingos signalizacijos jūs norite ir kokių nebūtų dalykų tikitės.
Stebuklų nėra. Reik pradėt nuo to, kaip motociklai vagiami. Jei kas nežino, tai mocas yra kraunamas i kazkokią kitą uždarą transporto priemonę ir nuvezamas. Protingi vagys naudoja vadinamą signalų slopinimo įrangą. Tai visi GSM tampa neįgalūs. Čia tie GSM sekliai tik nuo žioplų vagių ir kad ant sąžinės būtų ramiau, ale kažką padariau. Integruotos i el. sistemą signalizacijos turi vieną gerą dalyką, tai garsinį signalą, sakykim kažkiek atbaidis, ar privers greičiau vagiukus suktis.Bet turi ir viena labai blogą. Jei statant signalizaciją yra kažkaip blokuojamas variklio darbas. Anksčiau ar vėliau signalizacija ima grybą pjaut ir mocas ims nevaziuot, greičiausiai neužsivest. Tada prasideda........ kas kaip kodėl. Baigiasi tuo, kad ta integruota signalizacija metama lauk su keiksmais. Vien per šį pavasarį dvim pažįstamų mocams taip padariau.
Apibendrinant, geras GSM seklys už protingą kainą yra neblogas pasirinkimas. Bet brangi, giliai integruota i moco el sistema signalizacija, su kazkokiais blokavimais grandiniu, mano nuomone netikes pasirinkimas. Cia mano subjektyvi nuomonė
Stebuklų nėra. Reik pradėt nuo to, kaip motociklai vagiami. Jei kas nežino, tai mocas yra kraunamas i kazkokią kitą uždarą transporto priemonę ir nuvezamas. Protingi vagys naudoja vadinamą signalų slopinimo įrangą. Tai visi GSM tampa neįgalūs. Čia tie GSM sekliai tik nuo žioplų vagių ir kad ant sąžinės būtų ramiau, ale kažką padariau. Integruotos i el. sistemą signalizacijos turi vieną gerą dalyką, tai garsinį signalą, sakykim kažkiek atbaidis, ar privers greičiau vagiukus suktis.Bet turi ir viena labai blogą. Jei statant signalizaciją yra kažkaip blokuojamas variklio darbas. Anksčiau ar vėliau signalizacija ima grybą pjaut ir mocas ims nevaziuot, greičiausiai neužsivest. Tada prasideda........ kas kaip kodėl. Baigiasi tuo, kad ta integruota signalizacija metama lauk su keiksmais. Vien per šį pavasarį dvim pažįstamų mocams taip padariau.
Apibendrinant, geras GSM seklys už protingą kainą yra neblogas pasirinkimas. Bet brangi, giliai integruota i moco el sistema signalizacija, su kazkokiais blokavimais grandiniu, mano nuomone netikes pasirinkimas. Cia mano subjektyvi nuomonė

Motociklo signalizacija
Tu teisus informatikas. Gali veikti normaliai tk gamykline signalizacija. Visos kitos veliau ar naksciau sudarys problemu. Zinau irgi ne viena atveji. As cia tik uzvedziau kalba del GPS seklio. Pati signalizacija tai gali buti tik uzrakintas priekinis ratas su garsine siriena...))) 

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra