Motokelionės ir motociklizmas neturi lyties 2

Straipsniai moto tema. Foto. Video, Avarijos-LT. Avarijos užsieny.
Vartotojo avataras
klemkas

Standartinė klemkas » 2017-03-09 09:36

Skaičiau/rašiau tą mūsų diskusiją ir man tikrai pasirodė, kad straipsnyje viskas per daug sutirštinta ir neatitinka tikrovės. Nebuvo ta diskusija tokia bloga, kaip ji perteikė per savo prizmę. Būtent tame ir problema, kad ji mūsų žodžius filtravo per savo patirtį ir nuomonę, o ne objektyviai.
Apskritai manau, kad Tinkladraskis per jautriai reaguoja, nes aš niekur nematau mūsų forume jokių seksizmo ar netolerancijos apraiškų. Motomanuose bendravimo kultūra buvo dešimt kart blogesnė.

Vartotojo avataras
mozek

Standartinė mozek » 2017-03-09 10:14

Vytukass rašė:Žinutės nuoroda Tai,kada ten Eglute Vilniuje bus? 2017 03 ?
Reiks gyvai pasiklausyti atlekti,nes sitos temos Ji tikrai nepamirs. ;)

kaip čia dabar bus? juk aplinkui Svietą keliauja? ar jau apkeliavo? ar dabar jau Lietuvos etapas? ar pertrauka keliavime? pailsės? užsidirbs? ir keliaus toliau?
Vytukass

Standartinė Vytukass » 2017-03-09 11:51

mozek rašė:Žinutės nuoroda
Vytukass rašė:Žinutės nuoroda Tai,kada ten Eglute Vilniuje bus? 2017 03 ?
Reiks gyvai pasiklausyti atlekti,nes sitos temos Ji tikrai nepamirs. ;)

kaip čia dabar bus? juk aplinkui Svietą keliauja? ar jau apkeliavo? ar dabar jau Lietuvos etapas? ar pertrauka keliavime? pailsės? užsidirbs? ir keliaus toliau?

Nezinau kas,kaip ir kodel.Del to ir klausiu Jusu vietiniu (Vilnieciu) gal tiksliau zinot,nes butu idomu paklausyti. ;)
egle.jpg
Vartotojo avataras
Decoy

Standartinė Decoy » 2017-03-09 13:12

Dabar viskas aišku, kodėl apie "klubinius" būtent taip parašė.

Jeigu varysi - rezervuok staliuką jau dabar.
Kitaip, vietų nebus.
Drop a gear and disappear.
Vytukass

Standartinė Vytukass » 2017-03-09 13:27

Decoy rašė:Žinutės nuoroda Dabar viskas aišku, kodėl apie "klubinius" būtent taip parašė.

Jeigu varysi - rezervuok staliuką jau dabar.
Kitaip, vietų nebus.

O Jusu ,ten nebus? :roll:
Vartotojo avataras
Decoy

Standartinė Decoy » 2017-03-09 14:23

Nzn, aš tai nedegu dideliu noru, galime veliau kur susitikti bare :D
Jeigu staliuka rezervuoti pavyks, sakyk, užsuksime ir mes :-)
Možeką ištrauksime su žmona.
Vartotojo avataras
okuma

Standartinė okuma » 2017-03-09 15:06

Ir mane skaičiuokit jei jau susiorganizuosit stalą :)
Vartotojo avataras
Decoy

Standartinė Decoy » 2017-03-09 16:53

18:30 Aleksejaus vardu staliukas bus, 4 žmonėm.
Tai Giedriaus ir Vytuko lauksiu ir dar ką vieną priglastume :-)

Rekomenduoju skambinti rezervuoti jei kas su šeimyna bus.
Tres Barakudas tel - 8 647 13913
Vytukass

Standartinė Vytukass » 2017-03-09 17:03

Dekoju uz pakvietima,mes irgi uzsisakem stala 5 asmenim,bet kolkas esam 2.
Jeigu ka keperuosimes.
Vartotojo avataras
Decoy

Standartinė Decoy » 2017-03-09 17:11

Ok, tuomet priimsime 2 žmones :D Tuoj gausis taip, kad patys LMK vietų negaus, o visą salę užims PAŽANGUS FORUMAS :twisted:
Vytukass

Standartinė Vytukass » 2017-03-09 18:33

Vytukass rašė:Žinutės nuoroda Dekoju uz pakvietima,mes irgi uzsisakem stala 5 asmenim,bet kolkas esam 2.
Jeigu ka keperuosimes.

Stalas jau uzimtas pilnai. ;)
4xRG

Standartinė 4xRG » 2017-03-09 19:01

Jai dievas duos aš prisijugčiau bet matau kad tektu kažkam ant kelių sėdėti..
Vytukass

Standartinė Vytukass » 2017-03-09 19:23

4xRG rašė:Žinutės nuoroda Jai dievas duos aš prisijugčiau bet matau kad tektu kažkam ant kelių sėdėti..

Siai minutei situacija pasikeitus truputi. ;) Vienas auto 9 zmones,1stalas 9 vietos.
Vartotojo avataras
Ristune

Standartinė Ristune » 2017-03-10 11:24

Skaičiau pirmają Eglės ir šio forumo dalyvių diskusiją ankščiau, dabar šis straipsnis...
Nuomonę pareikšti norėjau jau tada, bet susilaikiau.. Kaip straipsnyje sakė Eglė, jog gavo į pm moterų laiškų rašančių, jog ''šaunuolė, kad rašai apie tai viešai, mes tave palaikome, bet nenorime pačios viešai sakyti kažko, nes gi mums reikia čia gyventi...''
Taip, ir aš asmeniškai neišsakysiu pilnai savo nuomonės, nes ir diskusijose neturiu laiko ir noro sėdėti kaip kiti etatiniai šio forumo dalyviai, o ir savo laiko bei nervų gaila, ir taip, aš jautri moteris :)
Manau, kad Lietuvoje ši problema tikrai yra, kai kur mažiau, daugiau, bet yra.
Šis sezonas man bus penktas, pradėjau važinėti su visiškai random chebra, jokio filtro, todėl tų kažkokių užuominų, kad esu mergina vairuojanti motociklą tikrai buvo, nemažai. Niekas tiesiai šviesiai tikrai nevarė lauk ir akivaizdžiai nesityčiojo, bet tokių prikolo forma pasakytų bajeriukų, kad moterims čia ne vieta ir pan. turinys būta ne vienas ir ne du.
Stebina ir kiek liūdina, jog net ir kelis metus bendraujant su tais pačiais motociklininkais man buvo pasakyta vasarą (juoko formoje, bet kaip sakoma pusiau juokais, pusiau rimtai ir tiesos pasakoma), kad ką aš čia veikiu ralyje, moteris? Po 4 metų tai na jau tikrai atsibodę ir visiškai neįdomu...:)
Kai pradėjau filtruoti žmones su kuriais važinėju ir ši problema ėmė mažėti, priklausomai nuo nuotaikos nelabai ir kreipi dėmesį į kažkokia repliką.
Dėmesys vairuojančiai motociklą merginai jei ji dar simpatiška, bendraujanti ir t.t. manau visada buvo ir bus, bet čia sakyčiau toks dėmesys šiaip kaip priešingai lyčiai ir vyrams būna įdomu jei kokia naujokė atsiranda. Nelabai teisinu ir tas naujokes, kurios atvažiuoja į naują chebrą su pilnu make up su kuriuo aš į išleistuves eičiau, po striuke virstančios grožybės, žiedai, auskarai ir kiti įmanomi aksesuarai ir kikena kaip mažos mergaitės iš kiekvieno motociklininko žodžio. Na tokias jau irgi po tų kelių metų atpažįsti... :roll: :P
LT Motociklininkių grupėje buvau užvedusi diskusiją šia tema, gana dviprasmiški atsakymai: pradžioje rašė, kad viskas visoms yra gerai ir nieko nėra, daugelį jų pažįstu ir kai kurios pačios sakė, kad važinėja tik su vyru ir draugais, tai come on, aišku nebus kažkokių patyčių :) o vėliau atsirado ir keletas moterų, kurios panašiai sakė, kad taip, tikrai yra tekę su tuo susidurti ir tai nėra jokia paslaptis.
Reziumuojant manau, kad Lietuvoje yra vyrų, kuriems į motociklinkes tiesiog gražu pasižiūrėti jei jos gražios jų akims, bet taip nerimtai, yra ir moterų, kurios pačios to dėmesio ant motociklo sėdėdamos tiesiog prašyte prašosi, miksas kaip ir visur turbūt. Kuo daugiau filtro, tuo asmeniškai vis mažiau pati susiduriu, bet tenka, tikrai tenka ir kaip nors riebiau kokiam vyrui atsakyti :)
P.S. O man Aldonos fotosesijos, kurias įkėlėte kaip dviprasmybę ir šioji, kovo 8-d. proga skirta, na taip...nelabai skoningai žiūrisi. Bet negalima spręsti apie visas Lietuvos motociklininkes, tik tiek, kad čia yra viešas žmogus, turintis savo skiltį žinių portale ir gali susidaryti klaidingas įspūdis apie daugumą.
God made some girls perfect the rest he put in cars... :twisted:
Vartotojo avataras
turistux

Standartinė turistux » 2017-03-10 13:40

Negaliu suprasti, kokios gali būti patyčios iš vyro moteriai? Čia kažkaip gamtos dėsniams prieštarauja. Galbūt flirtavimo būdas pasitaiko stačiokiškas ar grubokas, bet visvien pirminė intencija flirtas, o ne patyčios. Net jei moteris ir ne pati gražiausia.
Beverly 350 ST, CRF1000
Vartotojo avataras
Ristune

Standartinė Ristune » 2017-03-10 13:55

turistux rašė:Žinutės nuoroda Negaliu suprasti, kokios gali būti patyčios iš vyro moteriai? Čia kažkaip gamtos dėsniams prieštarauja. Galbūt flirtavimo būdas pasitaiko stačiokiškas ar grubokas, bet visvien pirminė intencija flirtas, o ne patyčios. Net jei moteris ir ne pati gražiausia.

Keistas atsakymas, vyrų patyčių moterų pusėn apstu nors vežimu vesk visame pasaulyje n pavyzdžių... Vat kad gamtos dėsniams ir neprieštarauja kai koks primatas gyvena akmens amžiaus suvokimu ir moteris pasak jo visada bus menkesnė fizine jėga, protu ir t.t. ir skirta tik 3 dalykams kaip toj dainoj ''cooking cleaning and vagina...''.
O jei grįžtant prie motociklistų tai patyčių tikrai yra, jos skiriasi nuo grubesnio netaktiško flirto :)
Vartotojo avataras
Decoy

Standartinė Decoy » 2017-03-10 14:33

Ristūne, tai tame ir esmė, kad mes kalbame apie Lietuvą, o ne apie visą pasaulį. Jeigu norimą keisti kitą vietą - tai kitoje vietoje apie tai ir kalbėkime. O šiais laikais yra daromas kritinis perteklius, kuris, tarsi pro šonus pradeda persilieti toliau. Šitas būdas yra nei veiksmingas, nei patogus, nei protingas.
Vartotojo avataras
Ristune

Standartinė Ristune » 2017-03-10 14:50

Decoy rašė:Žinutės nuoroda Ristūne, tai tame ir esmė, kad mes kalbame apie Lietuvą, o ne apie visą pasaulį. Jeigu norimą keisti kitą vietą - tai kitoje vietoje apie tai ir kalbėkime. O šiais laikais yra daromas kritinis perteklius, kuris, tarsi pro šonus pradeda persilieti toliau. Šitas būdas yra nei veiksmingas, nei patogus, nei protingas.

Tiesiog savo komentare įterpiau plačiąja prasme pasaulį, nes apsiriboti tik savo kiemu irgi ne tinkamiausias sprendimas jeigu jau norim būti pilietiški ir t.t. Lieku prie savo aukščiau išsakytos nuomonės, LT problema yra, daugelyje darbų nelygybė ir t.t., bet kaip sakei čia ne vieta.
Nukreipti mintis galim sekti K.Pūko gyvenimo peripetijas :D
Vartotojo avataras
domas

Standartinė domas » 2017-03-10 15:45

moderniuose forumuose yra daromos muzikinės pertraukėlės :lol:
Vartotojo avataras
rusnietis

Standartinė rusnietis » 2017-03-10 16:38

Jeigu letesnis raideris trukdo greitesniam (ralyje ar krose), tai jam skiriami epitetai visiskai nepriklauso nuo lyties :)

As kaip letas vaziuotojas esu trasoj girdejes daug tokiu is galo "PASITRAAAAAAAAAAAAAUK k£"$&%£"£"£%!!" :) Ir ten tikrai buvo ne flirtas :D

Grįžti į “Pokalbiai offtopic”

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Bronislav