Mitas Moto padangų servisas ir parduotuvė
- Tinkladraskis
- Site Admin
Mito paslaugomis reguliariai pasinaudoju, nes esu beveik garažo kaimynas.
Beveik visos moto padangos pirktos pagal užsakymą čia. Kartą gavau su sena gamybos data, kitą karta su nauja.
Moto padangas permontuoja gerai. Iš viso tris kartus pas juos tai dariau. Kartą po ratų keitimo blogai atgal surinko galinius stabdžius ir teko vakare pastebėjus defektą važiuoti pas motoshopą, kad pataisytų.
Taip pat daro smulkius moto remonto darbus. Jie man montavo laikiklį navigacijai ir jungė elektrą. Viskas ok.
Savininkas labai įdomus pašnekovas. Jo vyriokai stengiasi visada laikyti surūgusią veido išraišką, bet dirba normaliai.
Beveik visos moto padangos pirktos pagal užsakymą čia. Kartą gavau su sena gamybos data, kitą karta su nauja.
Moto padangas permontuoja gerai. Iš viso tris kartus pas juos tai dariau. Kartą po ratų keitimo blogai atgal surinko galinius stabdžius ir teko vakare pastebėjus defektą važiuoti pas motoshopą, kad pataisytų.
Taip pat daro smulkius moto remonto darbus. Jie man montavo laikiklį navigacijai ir jungė elektrą. Viskas ok.
Savininkas labai įdomus pašnekovas. Jo vyriokai stengiasi visada laikyti surūgusią veido išraišką, bet dirba normaliai.
Re: Mitas Moto padangų servisas ir parduotuvė
Keičiau padangas pas juos. Po kelių dienų pastebėjau keistus garsus staigiau sukant. Pasirodo buvo ne iki galo priveržtas priekinis ratas
Bet montavimo kokybė gera, ratlankių nepkramtė. Visumoj esu labiau patenkintas nei nepatenkintas
Bet montavimo kokybė gera, ratlankių nepkramtė. Visumoj esu labiau patenkintas nei nepatenkintas
2005 XL650V Transalp
Montuoju pas juos padangas. Ratus visada tik pats prisuku. Kad nebutu atsakomybes trukumo apraisku. Gerai isbalansuoja, ratlanki gerai istiesino. Iki 190kmh jokiu vinraciju nebuvo. Na lyg ir. Zodziu jei tik montuot pas juos tai rekomenduoju
Sent from tapatalka
Sent from tapatalka
Aš ir tik ten persimontuoju padangas, nes vyriokai, kad ir piktai atrodo, kaip kažkas minėjo, bet šiaip draugiški, dirba greitai ir kokybiškai, man asmeniškai viską padarydavo tobulai. Visiški profesionalai, tik ir kaina aišku atitinkama
Kokia yra alternatyva persimontuoti ratus?
Ar konkurencinga kaina pas juos po 8 Eur uz rata, kai atvezi jau nuimtus?
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
draginoid rašė:Žinutės nuoroda Kokia yra alternatyva persimontuoti ratus?
Tai cia dar nedaug, as ziema po 5€ uz nuimto rato balansavima mokejau pas juos.
Beverly 350 ST, CRF1000
Galiu irgi pagirti ir rekomenduoti mitasmoto. Rimtai į darbą žiūri, padeda, paaiškina, už sugaištą laiką papildomai neima. Permontavimas su balansavimu taip pat 8€ kainavo nuvežus nuimtus ratus.
cbr600rr
klx250s
klx250s
Dainiaus servisas ir meistrai maladiec. Nebrangininkai kas svarbiausia, neskaiciuoja is lempos visai.
-
Praitų metų gegužę pas juos pirkau piktas padangas ir ten jas iškarto apmovė. Meistriukų veidai rimti, bet tai darbui netrukdo. Jei gerai pamenu tai darbas už kaliošų montavimą, 15 euro pinigų. Kad nebūtu siurprizų ratų prisukimo teisingumą patikrinau pats, 100 niutonų.
deck2 rašė:Žinutės nuoroda Montuoju pas juos padangas. Ratus visada tik pats prisuku. Kad nebutu atsakomybes trukumo apraisku. Gerai isbalansuoja, ratlanki gerai istiesino. Iki 190kmh jokiu vinraciju nebuvo. Na lyg ir. Zodziu jei tik montuot pas juos tai rekomenduoju
Sent from tapatalka
Tiesina jie motociklo ratlankius?pas mane yra nezymus ylinkimas vienoj pusej.
Domantas rašė:Tiesina jie motociklo ratlankius?pas mane yra nezymus ylinkimas vienoj pusej.
Patys vietoje - ne. Bet turi kontaktų ir gali nuvežt patvarkyt. Iš patirties.
cbr600rr
klx250s
klx250s
Aš irgi į kompaniją. Jau kelis kartus pirkau, montavau, aptarnavimas geras, kainos ko man reikėjo net geresnės, nei reifen'uose. Sėkmės jiems ir toliau gerai dirbt.
as dar laukiu, kol atvyks mano uzsakymas ir bus galima vertinti.
Vakar man tvarkė padangą, varžtuką mažą pagavau į naują padangą. 20eur paimė už tvarkymą, tai mano nuomone, kosminiai pinigai už tai. Pas juos ir montavau , balansavau abi padangas, tai kainavo 16eur, čia viskas ok. Aptarnavimas aišku vienas blogiausių kokius esu matęs bet kur. Bet savo darbą daro gal ir gerai, bent kolkas nusiskundimų neturiu
Gal su gražiais batais atvažiavai, reikėjo su kedais atvaryti.
Man už padangą galinę, berods, 20 paėmė paskutinį kartą, padarė per 40 min.
Man už padangą galinę, berods, 20 paėmė paskutinį kartą, padarė per 40 min.
Drop a gear and disappear.
O jie jau nebedirba ar išsikėlė kažkur? Atvažiavau šiandien, tai viskas uždarinėta, nieks nevyksta :/
2005 XL650V Transalp
Marionis rašė:Žinutės nuoroda O jie jau nebedirba ar išsikėlė kažkur? Atvažiavau šiandien, tai viskas uždarinėta, nieks nevyksta :/
Mitas bei Pirelli padangas dabar veza Autodinos servisas (Suzuki ir Husquarna atstovai). Is ju vakar pasiemiau E07+ galine padanga. Beje, pas juos galima gyvai ant kokio tai ten Vipitileno paziureti, kaip atrodo Pirelli Scorpion Rally STR padangos. Bus, manau, mano sekancios
Beverly 350 ST, CRF1000
- Tinkladraskis
- Site Admin
Mitas Moto nedirba savaitgaliais, bet žadėjo sezono metu vėl atsidarinėti ir šeštadieniais.
Penktadienį pas juos persimontavau padangas. Man permontavimas kainavo 15 Eur už dvi padangas. Atvežiau jau nuimtus ratus.
Aš irgi girdėjau, kad naujas atstovas perėmė Mitas padangų importą. Pas Dainių (Erfurto g.) padangų pasirinkimas lentynose sumažėjęs. Panašu, kad išparduoda likučius.
Šiaip tuos garažus yra įsigijęs Lidl ir kažkada statys parduotuvę. Todėl Dainiaus servisas/parduotuvė persikraustys į kitą vietą Lazdynuose. Tai turėtų įvykti ne anksčiau nei rudeniop.
Penktadienį pas juos persimontavau padangas. Man permontavimas kainavo 15 Eur už dvi padangas. Atvežiau jau nuimtus ratus.
Aš irgi girdėjau, kad naujas atstovas perėmė Mitas padangų importą. Pas Dainių (Erfurto g.) padangų pasirinkimas lentynose sumažėjęs. Panašu, kad išparduoda likučius.
Šiaip tuos garažus yra įsigijęs Lidl ir kažkada statys parduotuvę. Todėl Dainiaus servisas/parduotuvė persikraustys į kitą vietą Lazdynuose. Tai turėtų įvykti ne anksčiau nei rudeniop.
Jei 15 eur su balansavimu, tai dvigubai pigiau nei kitur.
Beverly 350 ST, CRF1000
Galėtų pasikeist laiką interniatiniame puslapyje irgi. Pralaukiau ~15min, tai dar du klientai buvoatvažiavę spynos pabučiuot :/
2005 XL650V Transalp
Grįžti į “Atsiliepimai apie servisus, pardavėjus”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra