Įdomios Youtube Nuorodos
Re: Įdomios Youtube Nuorodos
deck2 rašė:Žinutės nuoroda Motociklu - 400km/h per tiltą
Gerai kad žurnalyyystai skaito mūsų forumą
http://www.15min.lt/gazas/naujiena/auto ... -25-650091
Eilinis puikus video nuo MotoGeo.
Kokias vietas jis randa, omg
Kokias vietas jis randa, omg
Drop a gear and disappear.
- Crazybingo-SELEVI
draugas primete marsruta lietuvoj - apie 2.2k km pazintiniu vietu - klausimas ar bent puse yra tiek mate - nekalbant apie tas didesnias salis - aisku pas mus gal yra tu ale pazintiniu vietu, kad galima ziuret, o ten yra biski kiti atstumai ir kitokie vaizdai - kad pamatyti ko lt nemate reik pravazoiuoti puse lenkijos jei ne daugiau - paskui ten jau prie zakopanes yra kalnai ir panasiai.. aisku gal ir atsibodusi ta lietuva tik mes cia neisnarse dar visko
Neturime mes tiek įvairovės, kaip besuk. Miesteliai, kaimukai, koplyčios-bažnyčios-pilytės, ežerai-miškai-upės-laukai. Dar bokštai apžvalgos ir renginiai nacionaliniai. Galima prasukti Lietuvoje ir daugiau km, bet viskas yra panašu.
- Crazybingo-SELEVI
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Neturime mes tiek įvairovės, kaip besuk. Miesteliai, kaimukai, koplyčios-bažnyčios-pilytės, ežerai-miškai-upės-laukai. Dar bokštai apžvalgos ir renginiai nacionaliniai. Galima prasukti Lietuvoje ir daugiau km, bet viskas yra panašu.
na kas vairuoja moto tai gal ir prasukes salyginai "viska" - bet kaip tu ir sakai - beda yra, kad panasu - bet tik tada kai yra prasykes viska - as nesu meno zmogus ir man ten tos pilys ir panasiai nelabai idomu - isvariau i kalnus tai man jau nepatirta ir smagu - manau tai ir yra kitiems taip
- Tinkladraskis
- Site Admin
Kuom viskas baigiasi, kai motociklinkai apsižodžiuoja internete?
Nelegaliomis lenktynėmis, kurių prizas 20 000 $.
Įdomu pasižiūrėti.
Mane nustebino, koks žemas variklio garsas. Nors komentaruose kalba apie apie 160 ar 250cc, bet manau, kad ten sudėta kažkas dar didesnio
Nelegaliomis lenktynėmis, kurių prizas 20 000 $.
Įdomu pasižiūrėti.
Mane nustebino, koks žemas variklio garsas. Nors komentaruose kalba apie apie 160 ar 250cc, bet manau, kad ten sudėta kažkas dar didesnio
Garsas normalus, tiesūs vamzdžiai ir tiek, kaip Moto3
Mde, vos į posūkius vienu momentu įeidinėjo, iš priešingos juostos nespėtu pasitraukti niekaip, jeigu ten kažkas būtu...
Mde, vos į posūkius vienu momentu įeidinėjo, iš priešingos juostos nespėtu pasitraukti niekaip, jeigu ten kažkas būtu...
Na, įspudžio didesnio gal nepaliko tik batai ir džinsai, kiti žaisliukai visai fun atrodo. Tik dar klausimas, su tuo šalmu, ar nuolatinis galinės kameros vaizdas nebalškytų dėmesio
Įdomios Youtube Nuorodos
Super ))))
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra