pasikalbėjimo įranga/intercom
aidukas, is kur zadi pirkti Sena? Ir kodel Sena, o ne Cardo? Turi infos kaip pasiekeis atstumas ir funkcionalumas suporavus Sena su Scala? Nepamirsai, kad Lietuvoj Sena turesi, galbut, tik tu vienas. Nu gal dar as, jei nuspresiu
Beverly 350 ST, CRF1000
Rimtai? Mane pardavejai kaop ktik informavo, kad scala maziaudiai perka. Del to ir susikoncentravau ant senos. Taip pat pardavejas sake, kad sena su scala nebendrauja, nors internete raso, kad su visais poruojasi.
Senos scala tik su scalom, SRC (schuberho, bet ir ten powered by cardo)
Pries pora dienu mes cia burelyje prisipirkom packtalku, tai anie poruojasi su betkokiu BT.
Pries pora dienu mes cia burelyje prisipirkom packtalku, tai anie poruojasi su betkokiu BT.
ramgav rašė:Žinutės nuoroda Senos scala tik su scalom, SRC (schuberho, bet ir ten powered by cardo)
Tai ir Sena, kuri turi Universal Intercom poruojasi su bet kuo, bet klausimas, kai tuo būdu suporuosi su Scala, ar galėsi girdėti GPS? Ar nenukentės atstumas?
Beverly 350 ST, CRF1000
DMC tai neveiks garantuotai. atstumas bus kaip standartiniu BT
Del ko as savo schubertho SRC-system ir parduodu (nors ten ta pati scala). Packtalkas funkciju turi daugiau
Del ko as savo schubertho SRC-system ir parduodu (nors ten ta pati scala). Packtalkas funkciju turi daugiau
O kam tas DMC? Vistiek daugiau 4 nevaziuojam, is ju max 2 turi iranga.
Beverly 350 ST, CRF1000
Nu pas mus jau 5vnt yra, plius neatmestina, kad bus daugiau. Tai va taip
ramgav rašė:Žinutės nuoroda Nu pas mus jau 5vnt yra, plius neatmestina, kad bus daugiau. Tai va taip
Ale tu matai... va tau ir provincija
Beverly 350 ST, CRF1000
Palyginimai:)
sena 20S vs. scala rider g9x:
sena 20S vs. scala rider packtalk:
sena 20S vs. scala rider g9x:
sena 20S vs. scala rider packtalk:
Niuansai labai įdomūs. Matyt labiausiai Packtalk nauda yra DMC, bet reikia visiems turėti packtalk. Ir vandens atsparumas. Ant kiek laikys, neaišku. Ir galimybė prijungti bet kokias ausines, nes yra 3,5mm išvestis.
O šiaip matyt Sena 20S irgi nors ir turi kabliukų, bet ne mažiau dėmesio vertas variantas.
O šiaip matyt Sena 20S irgi nors ir turi kabliukų, bet ne mažiau dėmesio vertas variantas.
Paskutinį kartą redagavo aidukas 2017-03-23 13:23, redaguota 1 kartą.
turistux rašė:Žinutės nuorodaramgav rašė:Žinutės nuoroda Nu pas mus jau 5vnt yra, plius neatmestina, kad bus daugiau. Tai va taip
Ale tu matai... va tau ir provincija
Kur cia provincija galima iziureti?
Aha, o ką dėti į C3 flip-up šalmą, kad atidarinėjan mikrofonas nesimaišytų??
Beverly 350 ST, CRF1000
Man atrodo ir viename, ie kitame yra mikrofonai tiek laidiniai, tiek stacionarus. Kiek maciau is foto, flip upamas deda kietus tuos ir atidarius salma, jis lieka savo vietoje pried burna.
turistux rašė:Žinutės nuoroda Aha, o ką dėti į C3 flip-up šalmą, kad atidarinėjan mikrofonas nesimaišytų??
Pas mane idetas Schubertho SRC System. Kuri keisiu i Packtalka. Biski maisosi mikrafas ir su "originaliu".
Beje, anas parsiduoda
https://www.skelbiu.lt/skelbimai/schube ... 38629.html
ramgav rašė:Kur cia provincija galima iziureti?
nekreipk demesio... pavydas is lenkijos pakrascio...
Nastradal Predskazamus nam budushchee...
Rrs.lt, bikeshop.lt, motobay.lt
Turistux, jei sugalvosi pirkt, pranesk ka, gal ka kartu susiorganizuosim:)
aidukas rašė:Turistux, jei sugalvosi pirkt, pranesk ka, gal ka kartu susiorganizuosim:)
Musėt nesugalvosim, nes pas mane flip-up ir aš iš viso biškį abejoju, ar bus patogu, tai net jei sugalvosiu pirkt, reiktų integruotos, t.y. Sena 10U. Bet ką aš darysiu kai dėl kažkokių priežasčių reiks kito šalmo, tai bbz... Gal nereiks kito kokius 7 metus, jeigu nenusiversiu kur...
Beverly 350 ST, CRF1000
Grįžti į “Pradedančiųjų klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra