Honda CRF1000L "Africa Twin", nuo 2015 metų.
informatikas rašė:Žinutės nuoroda telefona kaip navigatoriu ruosiesi naudot?
Kada nors keisdamas telefoną gal jau žiūrėčiau ne tik geros kemeros, bet ir atspraumo vandeniui, kad eitų tuo pačiu naviguot. O šiemt, kiek čia aplink namus bereiks tos navigacijos, tai užteks telefono. Kai jis prieky, patogiau žiūrėt, nei kai ant vairo. Tikiuosi, neendūrinant neatluš Afrikos priekis nuo telefono ir laiklio svorio.
Beverly 350 ST, CRF1000
- informatikas
turistux rašė:Žinutės nuoroda Kada nors keisdamas telefoną gal jau žiūrėčiau ne tik geros kemeros, bet ir atspraumo vandeniui, kad eitų tuo pačiu naviguot. O šiemt, kiek čia aplink namus bereiks tos navigacijos, tai užteks telefono. Kai jis prieky, patogiau žiūrėt, nei kai ant vairo. Tikiuosi, neendūrinant neatluš Afrikos priekis nuo telefono ir laiklio svorio.
Aš pernai savam buvau virš spidometro pasidaręs laikilį. Skaitau pati tinkamiausia vieta, patogiausia žiūrėt. Dukačiui ir taip pat darau, laukiu laikiklio ant spydo.
Čia pernai Rumunijoj ....... Labai gerai matosi
informatikas, o koki dejai laikikli ant to plono vamzdelio? Eina iziuret normaliai, ar labai vibruoja?
Beverly 350 ST, CRF1000
turistux rašė:Žinutės nuorodaPlasnart rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Žinutės nuoroda Klausimas i tema: rekomenduokit Afrikai telefono laikikli, kad detusi ant to plono gps skirto vamzdelio virsuje.
Vienas iš variantų RAM. Važiavau ir bekele su telefonu, tai iki šiol viskas gerai, gal tik kaina nevaikiška...
Kad as kur turiu RAM kopija, ten tokiam storam vamzdziui kaip vairas, o tas Afrikos virsutinis - plonytis....
Tokis vat daiktas...
HONDA CRF1000
- informatikas
turistux rašė:Žinutės nuoroda informatikas, o koki dejai laikikli ant to plono vamzdelio? Eina iziuret normaliai, ar labai vibruoja?
ten dariau viska, greziau ta vamzdeli - buvo vienas tvirtinimo taškas, kitas buvo spidometro dangtelis, ten per gera dvipuse lipnia juosta buvo jungta, daugiau stabilizacijai, kad nedrebetu. Kaip minejai rimtam enduro su pasišokinejimais gal butu per silpna, bet soft kelionėm tiko puikiai. Kaip pati navigatoriaus/telefono laikiklį jau kelintą karta naudoju tokį is aliexpress. man jis pauikiai pasitvirtino.
Man neblogai iseina naviguoti su telefonu visose kelionese.
Paprastas China laikiklis ant vairo.
Telefas Sony paprastame dekliuke apsaugai nuo smugiu.
Ne viena liuti pravaziaves.
Kazkas tokio:
Paprastas China laikiklis ant vairo.
Telefas Sony paprastame dekliuke apsaugai nuo smugiu.
Ne viena liuti pravaziaves.
Kazkas tokio:
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
monte rašė:Dar pabandyk KTM, sekančią savaitę galima. Tiesa sakant man Afrika neprilipo. Vienintelis pliusas pakaba ir sėdėsena.
Sutinku, pamiršau, sėdėsena tikrai patogi, pakojai labai vietoj ir neįtikėtinai kimba prie bato
Užsirašiau 1290 Super adventure R 2020, nice tip o Autodina demo stromą litrinį turi?
Mindaugas rašė:monte rašė:Dar pabandyk KTM, sekančią savaitę galima. Tiesa sakant man Afrika neprilipo. Vienintelis pliusas pakaba ir sėdėsena.
Sutinku, pamiršau, sėdėsena tikrai patogi, pakojai labai vietoj ir neįtikėtinai kimba prie bato
Užsirašiau 1290 Super adventure R 2020, nice tip o Autodina demo stromą litrinį turi?
Litrinis stromas bus tik salone, nebent galėsi pasėdėt Abejoju ar turės demo. Bet pasiskambink pasiteirauti.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra