Liqui Moly
Liqui Moly
Kas nors naudojat varkliui Liqui Moly? Sakau, gal pamėginti http://www.autobamba.lt/motociklu-alyva-vilniuje
Kažkur Visorių g. yra atstovas.
Kažkur Visorių g. yra atstovas.
Beverly 350 ST, CRF1000
Liqui Moly
Viena sezona pyliau i savo buvusi SV650. Alyva kaip alyva, jokio skirtumo nepastebejau nuo Motul. Pirkau tiesiai is sandelio ten pat Visoriu g.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Liqui Moly
Visos patikimu gamintoju alyvos yra daugmaz vienodos. Bazes, tie kurie neturi savo gamyklu, perka tas pacias, priedus perka tuos pacius. Baziu gamintoju yra labai nedaug.
- informatikas
Liqui Moly
ne visai į temą, bet.......... gal kas ką galite pasakyti iš savo patirties apie FUCHS Silkolene tepalus.
Servise man supylė keisdami, tai dėžės darbas stipriai pasikeitė į blogąją pusę.
Nors tepalas tipo labai geras.
Servise man supylė keisdami, tai dėžės darbas stipriai pasikeitė į blogąją pusę.
Liqui Moly
informatikas rašė:Žinutės nuoroda ne visai į temą, bet.......... gal kas ką galite pasakyti iš savo patirties apie FUCHS Silkolene tepalus.
Gamintojas tai rimtas. Alyvos naudojamos pramoneje ir ivairioje technikoje. Rekomenduojami ir uzpilami gamykloje, pvz, i saldymo irangos kompresorius Vokietyjoje.
Koki tipa is triju supyle ir i koki baika?
Dar aisku niekas neatmeta "pilko" tepalo.
Importuotojas Dtrade is naujos vilnios. Perku pas juos imonej pramoninius tepalus ir alyvas.
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Liqui Moly
informatikas rašė:Žinutės nuoroda ne visai į temą, bet.......... gal kas ką galite pasakyti iš savo patirties apie FUCHS Silkolene tepalus.
Aš iki šiol vis pildavau Silkolene pusiau sintetinį, sintetinį. Man gal su Motul 7100 geriau grubi Triumph dėžė dirbo, o gal tiesiog jau prisidirbo. Bet grubi dėžė- viena iš priežasčių dėl ko galvoju pabandyti Liqui Moly. Ne dėl to, kad geresnis, bet gal kažkaip kitaip pavaros jungsis...
Beverly 350 ST, CRF1000
- informatikas
Liqui Moly
va butent su silkolene ir aš turiu nesklandumu su pavaru perjungimu 
toks jausmas, lyg sankaba ne iki galo išspausta

toks jausmas, lyg sankaba ne iki galo išspausta
Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra