Žaidimas. Dienos užduotis.
Re: Žaidimas. Dienos užduotis.
O dabar toks klausimas - jeigu aš vakar įvykdžiau, bet šiandien neįdėsiu užduoties ją įdės už mane ir galėsiu vėl vykdyti. Bet jeigu aš pats įdėsiu, tai nebetenku teisės ją įvykdyti?
Gali vykdyti nes tampi kaip ir dauguma forumo dalyvių paprastu žaidėju.mykolaila rašė:Žinutės nuoroda O dabar toks klausimas - jeigu aš vakar įvykdžiau, bet šiandien neįdėsiu užduoties ją įdės už mane ir galėsiu vėl vykdyti.
Tai gal ir medalį pats sau iškarto pasiskirk Ne negali vykdyti.mykolaila rašė:Žinutės nuorodaBet jeigu aš pats įdėsiu, tai nebetenku teisės ją įvykdyti?
Vadinasi norint laimėti reikia nedėti užduočių!
Norint laimėti pirmiausiai reikia žaisti. Čia žaidimas tesis visus metus kiekvieną dieną ir tik kantriausi žaidėjai kovos dėl prizų.mykolaila rašė:Žinutės nuoroda Vadinasi norint laimėti reikia nedėti užduočių!
Žiemą gerai tiem kas mocus laiko nuosavo namo garaže
Aš dėl tokio žaidimo tai ir į garažą persikelčiau gyventi.mykolaila rašė:Žinutės nuoroda Žiemą gerai tiem kas mocus laiko nuosavo namo garaže
O kam tas mocas? Reikia iki galo skaityti taisykles:
"Užduotyse turi vyrauti moto tematika." Na pasistengsim kad gyvenantys dangoraižiuose irgi galėtu žaisti.
4xRG rašė:Žinutės nuoroda mykolaila rašė:
Žinutės nuorodaBet jeigu aš pats įdėsiu, tai nebetenku teisės ją įvykdyti?
Tai gal ir medalį pats sau iškarto pasiskirk Ne negali vykdyti.
Mano siūlymas būtų už užduoties įdėjimą duoti extra 5 taškus, kad būtų daugiau intereso ją sugalvoti ir įdėti
Nori gauti +10 O gal geriau -5 kad nepramiegotummykolaila rašė:Žinutės nuoroda4xRG rašė:Žinutės nuoroda mykolaila rašė:
Žinutės nuorodaBet jeigu aš pats įdėsiu, tai nebetenku teisės ją įvykdyti?
Tai gal ir medalį pats sau iškarto pasiskirk Ne negali vykdyti.
Mano siūlymas būtų už užduoties įdėjimą duoti extra 5 taškus, kad būtų daugiau intereso ją sugalvoti ir įdėti
Mano asmenine nuomone skatinimas visada geriau nei bausmė Bet +10 gal per daug, užtektų ir 5 Nors iš kitos pusės -5 sulygintų su antra vieta kas irgi logiška, kad tai bus jei neįdėsi naujos. Palieku pačiam nuspręst, tai tik mano pamąstymai
Žaidimo prasmė kad atlikti užduotį. Dėl atlikimo ? Tai gal žmogus negali įkelti dėl tam tikrų aplinkybių. Šitam žaidime daugiau leidžiama nei neleidžiama.
Nesibarkit mergaites.
Nauja uzduotis kol nepramiegojau
Nupiestas mataciklas ir moteriškos kelnaitės.
Nauja uzduotis kol nepramiegojau
Nupiestas mataciklas ir moteriškos kelnaitės.
-
-
Nauja užduotis:
Motociklas "sudėliotas" iš įvairių maisto produktų. (Pvz. ratai iš kokių agurkų, vairas - makaronai ir pan.).
Motociklas "sudėliotas" iš įvairių maisto produktų. (Pvz. ratai iš kokių agurkų, vairas - makaronai ir pan.).
Motociklas "sudėliotas" iš įvairių maisto produktų
Dienos užduotis.
Motociklininkas ir motociklas nuotraukoje iš praėjusio moto sezono.
Motociklininkas ir motociklas nuotraukoje iš praėjusio moto sezono.
O kuris cia skaitosi praejes? 2014m sezonas, ar 2015? Kadangi skaitau, kad 2015 dar nepraejo iki lapkr 10d, tai imetu 2014m motociklininka ir motocikla
Foto daryta 2014-04
Foto daryta 2014-04
Kadagi naujokas tai tau galima atleisti
Uzduoti paskelpsi rytoj nuo 7 iki 10 ryto
Uzduoti paskelpsi rytoj nuo 7 iki 10 ryto
Jo, apsilazalinau, uzduoti istryniau, ryte sugalvosiu kita
Nauja uzduotis zaidimui:
Motociklininkas(-e) su salmu ant galvos skaito moto foruma (bet koki). Selfiukas galimas
Motociklininkas(-e) su salmu ant galvos skaito moto foruma (bet koki). Selfiukas galimas
Selfiukas
Paskutinį kartą redagavo Vytukass 2015-11-10 21:42, redaguota 1 kartą.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra