Babina ar degimo sistema?
Sveiki, nemanau kad zinosit modeli, angluose jis tik yra, bet Wk sport 125 N pradejo rodyti ragus man.. Tai va, nusipirkau panaudota, su 1100 Myliu ( 1700km), 2metu senumo. Vaziavau is miesto i miesta ( tik nusipirkes ) ir man jis pradejo gest. Vos tik bandau akseleruot, jis pradeda sokinet. Didziausia beda kad buvau greitkelyje, o anglijoj 4 juostu greitkelyje negalima stovet, tad buvau tokiam soke kad neatsimenu beveik kas ir vyko toliau. ( esu jaunas vairuotojas ) . Na bet sustojes, bandziau uzikurt motocikla, akumas nusedo. As vaziavau paskui teti, jis masinoj su gpsu buvo nuvaziaves jau kazkur.. Tada privaziavo, bandem is mano seno 12V nenaudoto Akumo kurtis motocikla, nesikure. Variklis prasisuka, starteris prasisuka, kompresija tikrai yra, zvake gauna benzo 120%. Bet taip suprantom kad nera degimo. Tiesiog babina nenorejo duot kibirksties. Gal mes nematem tiesiog jos, bet prikisau pirsta prie babinos laido ( kuris zvake uzdega ) ir isvis jokios sroves nebuvo. Zvake buvo sena, pajuodijus, ir kaip zinau kuo senesne zvake, kuo labiau apsinesus tuo daugiau sroves praso is babinos. Taigi gryzes namo nusipirkau nauja zvake, kibriksties vistiek nera. Kazkiek pajudinau laidus, pabandziau uzsikurt, nera kibirksties. Nuejau parukyt, pavalgyt, na isviso gal 20minuciu taip uztrukau, paslankiojau po namus, atejau uzdengt motociklo, ir pabandziau uzkurt. Iskarto paspaudus mygtuka ir uzsikure. Na, apsidziaugiau, kad vel galesiu ta malonuma pajust, sedau ir islekiau pasivazinet.. Uz 10minuciu vel pradejo trukciot, sustojau - degimo nera vel.
Taigi klausimas, ar tai gali but babina? Gali jinai kartais veikt kartais ne? Ar jeigu babina jau sugedus, tai jokiu rezultatu is jos nebegauciau? Man ytarimas kad bus arba palaidi laidai, arba babina isdegus.. Bet tiktais 1.8k km, nelabai noriu tiket..
Aciu iskarto, kas suteiktu betkoki patarima..
Beje, gaila, bet multimetro neturiu, nebuvo sansu nusipirkt.
Arturas
Taigi klausimas, ar tai gali but babina? Gali jinai kartais veikt kartais ne? Ar jeigu babina jau sugedus, tai jokiu rezultatu is jos nebegauciau? Man ytarimas kad bus arba palaidi laidai, arba babina isdegus.. Bet tiktais 1.8k km, nelabai noriu tiket..
Aciu iskarto, kas suteiktu betkoki patarima..
Beje, gaila, bet multimetro neturiu, nebuvo sansu nusipirkt.
Arturas
Laidus sutikrint pigiau nei babiną pirkt, tad pirma juo sužiūrėk. Man toks pat bajeris būdavo ant ižo, babina pakaisdavo ir šakės, pasitampo ir uždūsta. Pakeitus babiną bėdos dingo
2005 XL650V Transalp
Aciu. Nusipirkau babina.. *** 30 svaru nera mazai, tikiuos isspres problema
Dar karta dekoju
Arturas
Dar karta dekoju
Arturas
Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra