Stiklo paaukštinimas
Stiklo paaukštinimas
O jums nebuna taip, kad jei atitaikai paaukstinima taip, kad uz jo jau faktiskai pakeles salmo stikla gali vaziuot, apima jausmas, kad is tikro truksta oro su nuleistu salmo stiklu?
Beverly 350 ST, CRF1000
Stiklo paaukštinimas
Buvo toks jausmas kol neuždėjau GIVI AIR FLOW, oro atsirado, bet tapo šalta prie žemesnių temperaturų
Stiklo paaukštinimas
Katys rašė:Žinutės nuoroda Buvo toks jausmas kol neuždėjau GIVI AIR FLOW, oro atsirado, bet tapo šalta prie žemesnių temperaturų
As nuemiau. Kitaiskas su dviem tvirtinimais sutrukinejo. O kitaiskas su vienu tvirtinimu centre - geras, bet erzina, kad vaizda uzstoja. Nu ir tas jausmas, kad truksta oro... Primeciau, kad isgyvensiu su originaliu.
Beverly 350 ST, CRF1000
Stiklo paaukštinimas
turistux rašė:Žinutės nuoroda Primeciau, kad isgyvensiu su originaliu.
Ir bereikalo
- informatikas
Stiklo paaukštinimas
uzsidejau toki, givi nepirkau, nes tiesiai per vaizdo viduri stovi tvirtinimo mechanizmas, nors is pirmo zvilgsnio atrodo labai graziai (givi)
esu pilnai patenkintas rezultatu, maziau triuksmo, muses i akis neskrenda ir t.t.
esu pilnai patenkintas rezultatu, maziau triuksmo, muses i akis neskrenda ir t.t.
Stiklo paaukštinimas
Va toks kitaiskas nuo Afrikos vibraciju sutrukinejo labai greit.
Beverly 350 ST, CRF1000
- informatikas
Stiklo paaukštinimas
turistux rašė:Žinutės nuoroda Va toks kitaiskas nuo Afrikos vibraciju sutrukinejo labai greit.
nu sorry, cia vokiskas........
Stiklo paaukštinimas
informatikas rašė:Žinutės nuoroda nu sorry, cia vokiskas........
As irgi tik MRA sau montuoju tuos paaukstinumus. Dar nenuvyle ne karto savo kokybe.
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Stiklo paaukštinimas
As irgi MRA jau ant antro motociklo dedu. Mane tenkina rezultatas.
Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra