Šalmo remontas

Gedimai ir jų remontas. Žinome, kad esame nagingi, pasidalinkime savo patirtimi.
Vartotojo avataras
Crazybingo-SELEVI

Šalmo remontas

Standartinė Crazybingo-SELEVI » 2016-07-28 19:52

Atsitiko toks dalykas, kuris tikriausiai neatsitinka niekam, nes niekas nesusidures su tuo ir kol kas daliu nerandu - nors sake, kad IXS firma visas detales tiekia - trumpiau sakant sugedo ixs salmo uzsegimas - spyruokle
uzsegimas mazdaug toks

http://cdn.uber.lt/ng/moto/1342436439_gznj09832.jpg

man jis patinka del to noreciau panasaus ar tokio paties - kadangi reikes persiuvineti tai ne beda persiuti abi puses del to gali buti nuo bet kokios firmos salmo. aisku jei neiseis rasti tai reikes su dviem ziedais zaisti ar kazkuo panasiu. Mielai priimsiu visus pasiulymus - aciu

Vartotojo avataras
ramgav

Salmo remontas

Standartinė ramgav » 2016-07-29 09:02

Schuberth'o labai labai panasus uzsegimas. Pabandyk kokiam ebejuj paziureti, jei salmas negarantinis. Ir labai isitikink, ar negarantinis. Schuberthas man saules stikliuka keite po 1,5m, pasirodo jam 5m garantija yra.
I just want to live while I'm alive..
R1200GSA LC; 690EnduroR
ramgav klajonės
SaintBastards.lt
Vartotojo avataras
Crazybingo-SELEVI

Salmo remontas

Standartinė Crazybingo-SELEVI » 2016-08-03 20:50

ramgav rašė:Žinutės nuoroda Schuberth'o labai labai panasus uzsegimas. Pabandyk kokiam ebejuj paziureti, jei salmas negarantinis. Ir labai isitikink, ar negarantinis. Schuberthas man saules stikliuka keite po 1,5m, pasirodo jam 5m garantija yra.

nu ka as ten labai ieskosiu jis garantinis ar ne po tiek metu - gera kaina gavau nei cekio nei ko ir panasiai, o be to nuvariau i nauja yamahos salona tai nerado, kad galetu atsiusti ale toki dalyka
Vartotojo avataras
klemkas

Salmo remontas

Standartinė klemkas » 2016-08-04 06:44

Kai pas mane Lazer šalme sulūžo "butterfly" plastikinis toks užsukimas šone, ir pasakė, kad kainuoja tada 50lt, tai pagalvojau, kad išgyvensiu ir be plastmaskės.
O negalvojai nuo kokio seno šalmo paimti? Gal skelbimuose pigiai kokius senus atiduoda, ar sulaužyti pas ką nors mėtosi su sveikais užsegimais.

Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra