Blevyzgų karčiamėlė (tema be temos)
Re: Blevyzgų karčiamėlė (tema be temos)
okuma rašė:Žinutės nuoroda Man tai tas pats kaip Porshe dyzelis. Jeigu negali išlaikyti tai pirk kibirą ir neišsidirbinėk
Gal labiau tiktų palyginimas kaip BMW X6 su dujom ;]
Paskutinį kartą redagavo klemkas 2016-06-20 09:00, redaguota 1 kartą.
Nu va ir eina musu laivas i Stokholma. Ryt prasides pirma diena antros keliones Skandinavijoje
Beverly 350 ST, CRF1000
turistux rašė:Žinutės nuoroda Nu va ir eina musu laivas i Stokholma. Ryt prasides pirma diena antros keliones Skandinavijoje
o, nepraėjo nė metai!
cbr600rr
klx250s
f900gsa
klx250s
f900gsa
Smagu kad mototuristam tampame saugiu kraštu, ir nebijo palikti atvirai daigtų.
klemkas rašė:Žinutės nuorodaokuma rašė:Žinutės nuoroda Man tai tas pats kaip Porshe dyzelis. Jeigu negali išlaikyti tai pirk kibirą ir neišsidirbinėk
Gal labiau tiktų palyginimas kaip BMW X6 su dujom ;]
Jeigu buciau tokio X'o savininkas, tai sakyciau, kad man labai rupi ekologija, gi dujos daug maziau visokio bieso ismeta ;D Bet klausima kodel vazineju su 5.0 varikliu, jeigu man rupi ekologija atsakymo nebetureciau.. ;D
4xRG rašė:Žinutės nuoroda Smagu kad mototuristam tampame saugiu kraštu, ir nebijo palikti atvirai daigtų.
Kokios šalies numeriai?
Drop a gear and disappear.
Decoy rašė:Žinutės nuoroda4xRG rašė:Žinutės nuoroda Smagu kad mototuristam tampame saugiu kraštu, ir nebijo palikti atvirai daigtų.
Kokios šalies numeriai?
Nepažiūrėjau
Mes kirtom Norvegijos siena ir apsistojom, nes eme lyti. Skersai kelio jau perbego lape su grobiu dantyse ir is pakeles palydejo briedis.
Beverly 350 ST, CRF1000
Na ka mielieji, sveikinu mus visus!
http://www.worldmotorcycleday.com/p/abo ... e-day.html
Today is the day. Einat pasibalnot arklius, pripilt gero kuro pilna baka ir pirmyn!!!
Tegu visiems visada kelias buna toks, kokio kiekvienas nori: tiesus, vingiuotas, asfaltuotas, zvyruotas, bet svarbiausia sekmingas. Kad isvaziave visada sugryztumem!
http://www.worldmotorcycleday.com/p/abo ... e-day.html
Today is the day. Einat pasibalnot arklius, pripilt gero kuro pilna baka ir pirmyn!!!
Tegu visiems visada kelias buna toks, kokio kiekvienas nori: tiesus, vingiuotas, asfaltuotas, zvyruotas, bet svarbiausia sekmingas. Kad isvaziave visada sugryztumem!
Nu jo svarbiausiai tai sugrįšti
------------------------------------------------------------------------
http://ismaniosiosdovanos.lt/produkto-k ... ikrodziai/
------------------------------------------------------------------------
http://ismaniosiosdovanos.lt/produkto-k ... ikrodziai/
svaro kursas krenta, ar galim tiketis pigesniu mocu is "salos" ?
Ne, nes dabar teks muita moketi
Jeigu žmogus žmogui žmogus, tai ir žmogus žmogui žmogus.
Kas sake, kad siaurinej Norvegijoj nera tokio grozio, kaip pietuose? Ten nepaprastai grazu ir galiausiai kai attodo, kad vaizdai kartojas, dar karta nustebina paskutiniai 30km iki Nordkapp. Nezinau, kokio reikru fotoaparato, kuris perteiktu ta erdves gyli ir neregeta, ne sios planetos peizaza, kelia, kuris, atrodo , baigiasi debesyse ant padaulio krasto...
Beverly 350 ST, CRF1000
LIETU--VON
Ale tai sukčiai pardavėjai. Nu negali pirkt autopliuse- tik pačiam vežtis. Žiūriu du skelbimus Sprint ST, 2009. Privardinta kaip privalumai, kas pakeista ir ridos 12000 bei 25000. Nu ble ble, aš gi žinau, kad prie tokių ridų, ten nei kaladėlės nekeičiamos, nei sankabos spyruoklė (kiek reik nuvažiuot, kad ją keist? 100'000km???). Žodžiu, melas visiškas, atsukiotos ridos...
Beverly 350 ST, CRF1000
turistux rašė:Žinutės nuoroda Ale tai sukčiai pardavėjai. Nu negali pirkt autopliuse- tik pačiam vežtis. Žiūriu du skelbimus Sprint ST, 2009. Privardinta kaip privalumai, kas pakeista ir ridos 12000 bei 25000. Nu ble ble, aš gi žinau, kad prie tokių ridų, ten nei kaladėlės nekeičiamos, nei sankabos spyruoklė (kiek reik nuvažiuot, kad ją keist? 100'000km???). Žodžiu, melas visiškas, atsukiotos ridos...
Kol neatsiras patikimi tarptautiniai registrai apie ridas tol tiek auto tiek moto ridos sukinesis pagal pirkeju lukescius... O butu visai nesunku bent EU
HONDA CRF1000
turistux rašė:Žinutės nuoroda Žodžiu, melas visiškas, atsukiotos ridos...
Aš ridą pradedu skaičiuoti nuo to meto, kai pats pradedu važinėt Tipiška rida LT motociklų 18-22k km Ir nesvarbu ar tai 20m senumo turistas ar 5m senumo britva. Kažkada klausiau - sakau kodėl rida sukta, atsakė - tai dzin mocui ta rida. Sakau jei dzin nafik sukoiji? Tai nieko nebesakė
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra