Blevyzgų karčiamėlė (tema be temos)
Re: Blevyzgų karčiamėlė (tema be temos)
Vyrai gal kas turi GoPro ploną korpusą Vilniuje?
Toks komplektuojamas su senesnę Hero3+, dabartinėm Hero4 ar naujom "Hero" paprastom, be skaičių.
Turimas nuo Hero3 dabartiniam šalmui yra per didelis, stikliukas normaliai neužsidaro.
Su "Skeletu" - viskas gerai, bet nėra apsaugos nuo lietaus.
Žinau kad naujas yra ženkliai mažesnis, noriu jį pabandyti (2 minutes pamatuoti), jei viskas gerai - reikės pirkti
Toks komplektuojamas su senesnę Hero3+, dabartinėm Hero4 ar naujom "Hero" paprastom, be skaičių.
Turimas nuo Hero3 dabartiniam šalmui yra per didelis, stikliukas normaliai neužsidaro.
Su "Skeletu" - viskas gerai, bet nėra apsaugos nuo lietaus.
Žinau kad naujas yra ženkliai mažesnis, noriu jį pabandyti (2 minutes pamatuoti), jei viskas gerai - reikės pirkti
Drop a gear and disappear.
Turiu GoPro 4 black su deklu. Gali pasimatuot jei reiks. Tik siandien dar ne vilniuj esu
2005 XL650V Transalp
Marionis rašė:Žinutės nuoroda Turiu GoPro 4 black su deklu. Gali pasimatuot jei reiks. Tik siandien dar ne vilniuj esu
Ačiū, kadangi pats irgi niekur nevažiuoju kol kas, tai, manau, Kačerginėj rasiu gal ir tave
isgeriau siandien kavos kaune uz 1.4 eu, paskui bergame tikros kavos- uz 1eu ir pica is krosnies uz 3.5eu. Sakyciau kainos nei jurgiskos nei DRAKONISKOS, o kokybe tikrai kokybiskesne
Dar pyrdu kruvoj apziurejau mt09 tracer, multistrada ir vfr'a be stiklo- gal taip patogiau- nekarsta, kelias geriau matosi
Dar pyrdu kruvoj apziurejau mt09 tracer, multistrada ir vfr'a be stiklo- gal taip patogiau- nekarsta, kelias geriau matosi
O aš vakar pasijungiau laptopą prie motociklo kompo, atradau, kad jau prašosi purkštukai balansuojami. Ant ribos maždaug.
Beverly 350 ST, CRF1000
turistux rašė:Žinutės nuoroda O aš vakar pasijungiau laptopą prie motociklo kompo, atradau, kad jau prašosi purkštukai balansuojami. Ant ribos maždaug.
Taip dažnai nerašyk apie visokius reguliavimus, nes teks man išbraukti TIGERi is geriausių adventurių sąrašo
HONDA CRF1000
domas rašė:Žinutės nuoroda isgeriau siandien kavos kaune uz 1.4 eu, paskui bergame tikros kavos- uz 1eu ir pica is krosnies uz 3.5eu. Sakyciau kainos nei jurgiskos nei DRAKONISKOS, o kokybe tikrai kokybiskesne
Nepamiršk prikaupti vidinės šilumos, nes jos gali prireikti
HONDA CRF1000
Plasnart rašė:Žinutės nuorodadomas rašė:Žinutės nuoroda isgeriau siandien kavos kaune uz 1.4 eu, paskui bergame tikros kavos- uz 1eu ir pica is krosnies uz 3.5eu. Sakyciau kainos nei jurgiskos nei DRAKONISKOS, o kokybe tikrai kokybiskesne
Nepamiršk prikaupti vidinės šilumos, nes jos gali prireikti
beieskodamas silumos nuvariau dar labiau i pietus. nakti vaziuodamas su masina is oro uosto graikiskais kalniukais iskart prisiminiau praeitos vasaros nuotykius
judant i pietus keiciasi ir paties motociklizmo samprata
krinta kavos kokybe ir kyla kaina (lyginant su IT)
Jeigu popsas užkniso juodai
ir dar pora
ir dar pora
turistux rašė:Žinutės nuoroda O aš vakar pasijungiau laptopą prie motociklo kompo, atradau, kad jau prašosi purkštukai balansuojami. Ant ribos maždaug.
Tai kaip dabar i kelione vaziuosi? Nafig reikia butinai sureguliuoti pries kelione, nes neduok .......
Plasnart rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Žinutės nuoroda O aš vakar pasijungiau laptopą prie motociklo kompo, atradau, kad jau prašosi purkštukai balansuojami. Ant ribos maždaug.
Taip dažnai nerašyk apie visokius reguliavimus, nes teks man išbraukti TIGERi is geriausių adventurių sąrašo
Prie ko cia Tiger? Nei puse zodzio apie Tiger, cia su kelioniniu Sprint problemos ...
mozek rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Žinutės nuoroda O aš vakar pasijungiau laptopą prie motociklo kompo, atradau, kad jau prašosi purkštukai balansuojami. Ant ribos maždaug.
Tai kaip dabar i kelione vaziuosi? Nafig reikia butinai sureguliuoti pries kelione, nes neduok .......
Ant ribos ten dar tas disbalansas, nereik reguliuot.
O Tiger 800 vis dar Atlanto neipusejo... kazkaip labai jau uzsitempe...
Beverly 350 ST, CRF1000
Ant ribos reiskia reikia tvarkyti, nes norgei tvarkimas brangesnis uz Sprinta bus
mozek rašė:Žinutės nuoroda Ant ribos reiskia reikia tvarkyti, nes norgei tvarkimas brangesnis uz Sprinta bus
Biski isverciau is anglu negerai Ten kalba apie oro padavimo balansavima eina
O toliau paziurim is kitos puses. O kada tu tikrinai disbalansa? Ar is viso turi programine iranga, leidziancia tai padaryti? Kiek is cia esanciu yra tai bent jau tikrine, jau nekalbu apie balansavima?
Balancing throttle bodies is just like balancing carburetors. All you're trying to do is get all the cylinders working together (same vacuum reading).
Beverly 350 ST, CRF1000
Viska darau pagal manuala taip kaip reikia, Tu jau del manes nepergyvenk, apie save pagalvok
turistux rašė:Žinutės nuorodamozek rašė:Žinutės nuoroda
O toliau paziurim is kitos puses. O kada tu tikrinai disbalansa? Ar is viso turi programine iranga, leidziancia tai padarytil?[/i]
Kokia dar programime iranga prie mano akmens amziaus motociklo? Prie ko ka jungti? Nebent prie mano nokia 3110
betyrinejant masina kretos keliukus, niekaip negalejau i sona nustumti motominciu tai uzsukau miestelyje paklausti kiek kainuotu 5dienom issinuomot xt660 ar mazesne endurke. 250 siuo metu neturejo, o xt su pilnu draudimu ir pagalba kelyje 24val pasiule uz 190eu/5d. ivertinus, kad skrydis siuo metu i abu galus 130
eu, manau, kad tai yra puikus variantas, kuri tikrai svarstysiu sekanciom motoatostogom
dar prisegu nebloga buda saugot dezes rakta- tiesiog priristi viela prie moco
eu, manau, kad tai yra puikus variantas, kuri tikrai svarstysiu sekanciom motoatostogom
domas rašė:Žinutės nuoroda
tai gal ir pagrindiniai rakteliai buvo spynoje su prikabintu techniniu pasu bei draudimu
HONDA CRF1000
Matau Kretoj jie ten viską mėgsta pririšti
Jeigu žmogus žmogui žmogus, tai ir žmogus žmogui žmogus.
Plasnart rašė:Žinutės nuorodadomas rašė:Žinutės nuoroda
tai gal ir pagrindiniai rakteliai buvo spynoje su
prikabintu techniniu pasu bei
specialiai tau, nenuorama Plasnart, palikti pyrdos raktai spynoj susegti su masinos, namu, tvarto, meiluzes ir dar neaisku kokiais raktukais...pakeles sedyne tikrai rastum popierius
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra