yamaha fzs 600 netolygiai dirba variklis
Sveiki,ira pas man tokia problema,kad blogai dirba variklis.ypatingai ant zemu apsuku ant aukstesniu nezymiai,bet vistiek netaip kaip turi but...vazuot aisku vazuoja dar ganetinai neblogai,bent jau man taip atrodo
Keiciau zvakes,oro filtra,apziurejau kolektorius guminius nekur netruke,gal kam taip buve? gal kas turit minciu?
prisegu video
Keiciau zvakes,oro filtra,apziurejau kolektorius guminius nekur netruke,gal kam taip buve? gal kas turit minciu?
prisegu video
Re: yamaha fzs 600 netolygiai dirba variklis
O kai keitei zvakes ju spalva ziurejai? O siaip pirmas dalykas ka turi pasidaryti tai isrinkt ir isplaut karbus, patikrint kuro lygi juose (jei ne ipurskimas), surinkus sinchronizuoti. Sitos proceduros privalomos atlikti. Ant laisvu apsuku karbu sinchronizacija turi didele reiksme.
Karbus namu salygom sinchronizavau.buvau atsukes apatinius dangtelius viskas kaip ir svaru.kuro lygio netikrinau .nes nelabai buvo laiko....po sinchronizacijos tas pats nieko nepasikeite.zvakes visos vienodos spalvos .
Dangteliu nuemimas cia ne plovimas reikia su karbu valikliu ir oro srove juos pilnai isrinkus viska isplaut ir visus kanalus prapust. Taip pat gali but membrana plysus ar nesandari, to irgi nepamatysi neisrinkes. Kaip daromas sichronizavimas namu salygom? Su manometrais ar bent slangele su skysciu lygiui matuoti tikiuosi? Jei esi 100% isitikines kad su kuro padavimu viskas puiku lieka tada ieskoti bedos giliau - voztuvu tarpai, kompresija, zvaklaidziai, babinos ir tt
Buvau pasidares aparata sinchronizavimui su slangutem.membranas irgi apziurejau viskas ok.kazkaip nuojauta ira,kad su elektra problemos.dar buna labai retai ,kad atsijungineja pr.skydelis- tachometras spidometras bet trumpam pora sekundziu ir vel isijungia ,po lietaus ir t.t .bet ten turbut fiske nekontaktuoja gerai... nebent kokia cia klaida man nori pranest nors abejoju.
Nebus apsukos per daug prisuktos?
Bet šiaip tai diagnozė turėtų būt nustatinėjama po žmoniško karbų plovimo ir sinchronizavimo. Nuojautos per anksti dar klausyt
Bet šiaip tai diagnozė turėtų būt nustatinėjama po žmoniško karbų plovimo ir sinchronizavimo. Nuojautos per anksti dar klausyt
Mindaugas^Vln rašė:Žinutės nuoroda Nebus apsukos per daug prisuktos?
Jei kalbi apie apsukas ant laisvu tai pas man jos turi buti 1250 ...
buciau pravales,viska normaliai tik laikas spaude,ir tai cia mano vienintele susisiekimo priemone galvojau,kad ora paprasciausiai gaudo pro kolektorius nes buvo patrukineje is isores,nuemus apziurejus tai jie tik pavirsiuj patrukineje,dabar bus atostogos tai reikes normaliai apziuret viska,kaip suprantu del uzspaustu voztuvu irgi gali but taip?
Siemet pravaziavau beveik 6000km tai dirba taip pat.kaip ir pries tai.
Issiplauk ir issivalyk karbiuratorius, tai yra, kekviena ziklriori issuki, su vielute prakrapstai, su iru praputi visas ertmes korbe, ir tada susitink, kad gumos patrukineja tai tik is isores, jos ten kazkaip is dvieju komponentu sudarytos
Aha, o jei vielutė nelenda tai su gražteliu pravaryk
Jei rimtai, tai yra valikliai karbam, yra ultragarso vonelės. Vielučių kaišiojimas tai nebent jei koks puslavonis mocas ir nesinori gaišt laiko kad tvarkingai padaryt.
Jei rimtai, tai yra valikliai karbam, yra ultragarso vonelės. Vielučių kaišiojimas tai nebent jei koks puslavonis mocas ir nesinori gaišt laiko kad tvarkingai padaryt.
2005 XL650V Transalp
Man užteko carb cleanerio ir dantų šepetėlio.
Vielu nekaisiosiu tai tikrai
O kaip babinas patikrint ar geros?gal kas patarima koki duos?.ten dvi stovi po 2 isejimus galvoju gal viena babina knisa prota biski..
O kaip babinas patikrint ar geros?gal kas patarima koki duos?.ten dvi stovi po 2 isejimus galvoju gal viena babina knisa prota biski..
ne nu jus duodat, ar as sakau virbala pasimti? yra tokiu vielu nuo laido paimi gija ir prakaisioji, vientelis klyneris ka naudoju tai wd kad prapurkst zikliorius,kuriuos su vielute prakrapstau
Zvakese kibirksti patikrint gali atjunges zvaklaidi ir prijunges ant pvz senos zvakes ja ausele pridejes prie variklio bloko. Bet jei dirba greiciausiai visur kibirkstis yra. Jei durniuoja babina del kokio blogo kontakto bandyk ieskot babinos nuo veikiancio moco ir pakaitaliot. Bet as tai daryciau tik po to kada 1. Buciau isitikines kad su karbais viskas liux 2. Voztuvai sureguliuoti ir pamatuota kompresija.
Kas del plovimo normalus karbiuratoriu valiklis atplauna nuosedas normaliai o slegis is balionelio prapucia ir kanalus jei neturi kompresoriaus po ranka. Man iseina po balioneli vienam karbui atplaut.
Kas del plovimo normalus karbiuratoriu valiklis atplauna nuosedas normaliai o slegis is balionelio prapucia ir kanalus jei neturi kompresoriaus po ranka. Man iseina po balioneli vienam karbui atplaut.
MedLey rašė:Žinutės nuoroda vientelis klyneris ka naudoju tai wd
WD kiek zinau paskirtis kaip tepimo priemones. Del jo valomuju savybiu drisciau suabejoti ypac kur reikia atitirpint kuro nuosedas.
Na apie ta wd filmuku prikurta, testu pridaryti, jeigu kalbi kaip tepimo priemone grandinei, tai ne jis tikrai netinka, jei kalbeti kaip valymo priemen grandinei, jis tinka, nezinau, turbut kekvienas skirtingai valomes tuos karbiuratorius ir visiem viskas gerai buna. Taip kad vienam juokinga atrodo su vielute kazka pakrapstyti, tai kitam atrodys jusu metodai juokingi
Domantas rašė:Žinutės nuoroda Vielu nekaisiosiu tai tikrai
varzas matuot, pirmines ir antrines rites.
Ir kaip baigėsi? Pas mane visiškai panašūs simptomai (Yamaha FZS600 Fazer 2002).
Valiau korbus,sinchronizavau tai pagerejo zymiai,bet ne idealiai dirbo vistiek, i sio sezono gala dar blogiau pradejo dirbt negu pries tai buvo-(bet ne ziauriai,gal kas atsireguliavo,filtras,zvakes nzn) atrodo,kad vienas cilindras nenori dirbt ant zemu apsuku ,bet ilga laika pavazinejus pasmaugiant gerai dirba
voztuvu tarpelius reiks patikrint dar.
voztuvu tarpelius reiks patikrint dar.
kada aukstos itampos riciu kontaktai paskutini kart valyti, zvakes kada keistos?
Zvakes ir kontaktai praeita sezona
Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra