Tepalas guoliams
- Tinkladraskis
- Site Admin
Tepalas guoliams
Sveiki, kokį tirštą tepalą guoliams sutepti naudojate?
Senukuose radau tik tokį. Gal yra tinkamesnių?
Senukuose radau tik tokį. Gal yra tinkamesnių?
Re: Tepalas guoliams
Kokiam kontekste tuos guolius tepsi? Absoliuti dauguma guoliu motocikle yra uzdari, arba sukasi variklio tepale Siaip bendrai paemus, jeigu guolis atviras, tai tavo nusiziuretas tepalas tinka, visa rusiska technika su tokiu buvo tepama, ir guoliai ir ne tik ;D
- Tinkladraskis
- Site Admin
Na gerai, ne visai guoliai, bet reikia tiršto tepalo.
Aš noriu sutepti spidometro mechanizmą su dantračiais prie rato. Taip pat rato ašį, kad geriau lįstų.
Aš noriu sutepti spidometro mechanizmą su dantračiais prie rato. Taip pat rato ašį, kad geriau lįstų.
- Crazybingo-SELEVI
kai atsirado grafitinis tepalas kazkaip uzmirsau ta litola - litolas - jei neklystu - prie skirtingu temperaturu keicia struktura. Prie minuso jis kietas, o prie aukstesnes jis skystesnis. Grafitinis berods ne toks jautrus sitam reikalui. Taipogi jis pridedamas prie guoliu ar granatu gumu (komplekte).
As naudoju Yamalube, kur ir valciu detalems tinka, sake jo vanduo neisplauna. Is Motoshop paemes esu tiubika, tai cia jo gal visam gyvenimui.
Beverly 350 ST, CRF1000
- Crazybingo-SELEVI
turistux rašė:Žinutės nuoroda As naudoju Yamalube, kur ir valciu detalems tinka, sake jo vanduo neisplauna. Is Motoshop paemes esu tiubika, tai cia jo gal visam gyvenimui.
o kas yra yamalube? nes as matau variklini tepala ar dar ka
MolyGrease yra parduodamas bet kokiam auto skyriuje. Kuris geresnis - jau Jums spręsti, bet kuo tepti - klausimo neturėtu būti Išvalytas ir suteptas NESTE gaminiu kardanas puikiai veikė. Pagal klases, jis gali "laikyti" aukštesnę temperatūrą, bet dauguma guolių nekaista, nebent variklyje ar prie pat jo.
Drop a gear and disappear.
Kas liecia BMW moto turiy is krastos spec spline lube. Guoliams ir pan naudoju grafitini tepala, visur kitur our reikalingas tepimas minimaliai judanciom dalim litolas puikiai tinka
Crazybingo-SELEVI rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Žinutės nuoroda As naudoju Yamalube, kur ir valciu detalems tinka, sake jo vanduo neisplauna. Is Motoshop paemes esu tiubika, tai cia jo gal visam gyvenimui.
o kas yra yamalube? nes as matau variklini tepala ar dar ka
Bijau sumeluot, bet atrodo, kad sitas: http://www.buitenboord.com/en/yamaha-ou ... -1031.html
Beverly 350 ST, CRF1000
Imkit litolą ir nesukit galvos.
- Tinkladraskis
- Site Admin
Nusprendžiau išbandyti Würth tepalą šiam reikalui.
- Crazybingo-SELEVI
na pagal vaizda tas vadinamas ale litolas dazniausia buna kaip pas Xawier bonkese, o va sitas turetu buti vadinamas ale "grafitinis". Nors velnias zino - kokios spalvos?
Crazybingo-SELEVI rašė:Žinutės nuorodaTinkladraskis rašė:Žinutės nuoroda Nusprendžiau išbandyti Würth tepalą šiam reikalui.
na pagal vaizda tas vadinamas ale litolas dazniausia buna kaip pas Xawier bonkese, o va sitas turetu buti vadinamas ale "grafitinis". Nors velnias zino - kokios spalvos?
Kad ant Wurth parašyta, jog ličio, tai bus vadinamas litolas.
Beverly 350 ST, CRF1000
su grafitiniais atsargiau - ten grafito dalelės gali veikti kaip abrazyvas ir braižyti ar didinti nusidėvėjimą.
Žodžiu naudoti tik tai kas pagal paskirtį ir pagal profesionalų rekomendacijas.
Žodžiu naudoti tik tai kas pagal paskirtį ir pagal profesionalų rekomendacijas.
Kaip grafitas gali veikti kaip abrazyvas? Šiaip, iš principo - ką galima subraižyti pieštuku - sviestą?
- Crazybingo-SELEVI
as pvz net nzn is kur tas zodis kiles - grafitinis - na jis tokios spalvos kaip grafitas, o ten piestukas ar ne tai cia manau viena is sudedamuju daliu. Siaip daug laiko praejo nuo sovietiniu laiku ir as kazkaip nesidomejau tuo del to man arba litolas senas arba grafitas
aš kiek žiūrėjau - berods ličio tepalas tinkamas didelės trinties vietoms tepti.
Crazybingo-SELEVI rašė:Žinutės nuoroda as pvz net nzn is kur tas zodis kiles - grafitinis - na jis tokios spalvos kaip grafitas, o ten piestukas ar ne tai cia manau viena is sudedamuju daliu. Siaip daug laiko praejo nuo sovietiniu laiku ir as kazkaip nesidomejau tuo del to man arba litolas senas arba grafitas
Sudetyje yra grafito, is ten ir kilo. Litolas su licio muilu.
Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra