greičio rankenos jautrumas
greičio rankenos jautrumas
Laba diena,
Kažkur forumuose esu užmatęs, kad žmogus ruošiasi keisti akseleratoriaus rankeną į jautresnę. Jo motociklo greičio rankena jam turi per didelę eigą. O vat klausimas, ar galima padaryti atvirkščiai? Jautrią rankeną pakeisti į su didesnę eigą turinčią, mažiau jautrią rankeną?
Kažkur forumuose esu užmatęs, kad žmogus ruošiasi keisti akseleratoriaus rankeną į jautresnę. Jo motociklo greičio rankena jam turi per didelę eigą. O vat klausimas, ar galima padaryti atvirkščiai? Jautrią rankeną pakeisti į su didesnę eigą turinčią, mažiau jautrią rankeną?
Re: greičio rankenos jautrumas
aidukas rašė:Žinutės nuoroda Laba diena,
Tu daraisi panasus i mane su savo isankstiniais klausimais Po metu skaitysi savo temas ir stebesiesi. Pradek vazinet ir nereiks nieko tau su ta rankena daryt. Bet taip, is tikro skiriasi jautrumas. Mano Sprint pasizymi stebinai tiksliu gazo dozavimu. Ir jautrus, bet tuo paciu ir labai tiksliai dozuojasi. Net nezinau, nuo ko tai priklauso. Tiesiog ismoksi prisiversti nespausti pirstais gazo rankenos, stabdant nesiremti i rankenas ir gyvensi su tuo kaip yra be jokiu modifikaciju.
Beverly 350 ST, CRF1000
Tai aš jau jaučiu, kaip iš manęs juokiasi:D toks jau esu, kad nežinomoj sferoj daugiau galvoju nei darau:D
Gali užsidėt senutės Jawos rankeną. Ten gazo dvi saujos
2005 XL650V Transalp
Gal rankos sukaustytos važiuojant?
- Crazybingo-SELEVI
turistux rašė:Žinutės nuorodaaidukas rašė:Žinutės nuoroda Laba diena,
Tu daraisi panasus i mane su savo isankstiniais klausimais Po metu skaitysi savo temas ir stebesiesi. Pradek vazinet ir nereiks nieko tau su ta rankena daryt. Bet taip, is tikro skiriasi jautrumas. Mano Sprint pasizymi stebinai tiksliu gazo dozavimu. Ir jautrus, bet tuo paciu ir labai tiksliai dozuojasi. Net nezinau, nuo ko tai priklauso. Tiesiog ismoksi prisiversti nespausti pirstais gazo rankenos, stabdant nesiremti i rankenas ir gyvensi su tuo kaip yra be jokiu modifikaciju.
o ka reiskia tavo posakis "pasizymi stebinai(gal stebetinai) tiksliu gazo dozavimu". Cia pastebejai is 10-20 mocu?
p.s. ka reiskia keisti rankena i jautresne ar maziau jautria? tipo bus mazesnis ratukas ant rankenos, kuris suks visatai? (sorr nzn kaip tai sakoma, bet liaudiskai pasakiau), bet sumazinus ta dalyka reikes perimti rankena dar karta, kad atsukti iki max arba tiesiog daugiau lauzyti riesa..
Crazybingo-SELEVI rašė:o ka reiskia tavo posakis "pasizymi stebinai(gal stebetinai) tiksliu gazo dozavimu". Cia pastebejai is 10-20 mocu?
Berods 16 skirtingu mocu. Is tikro, tai kai su daug pavaziuoji, visi daugmaz pasiduoda valdomi, bet Sprint 1050 rankena man ypatingai lengvai prigijo.
Beverly 350 ST, CRF1000
Šiaip visai įdomus klausimas. Nes ir aš susimasčiau, kad kažkaip labai sunkiai sukasi rankena, toks jausmas, kad reikia daug jėgos jai pasukti, ir pradeda vargti ranka. Ant mažos kubatūros motociklo rankena sukiojasi labai lengvai.
Tik aš mocų neturėjęs, įdomu ar ant visų taip, ar čia kažkas negerai. Ar specialiai padaryta, kad negalėtum netyčia lengvai atsukti per daug gazo?
Tik aš mocų neturėjęs, įdomu ar ant visų taip, ar čia kažkas negerai. Ar specialiai padaryta, kad negalėtum netyčia lengvai atsukti per daug gazo?
Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra