Padėkite išsirinkti motociklą
Decoy, ale tai uzsispyres FJR be krepsiu- atrodo apvogtas FJR
Geriau papasakok, kaip sitoj temoj nurodytuose pardavimu topuose sekesi ieskot sport-touringu?
Geriau papasakok, kaip sitoj temoj nurodytuose pardavimu topuose sekesi ieskot sport-touringu?
Beverly 350 ST, CRF1000
Dabar supratau, kad Europoje madingi a/m VW, Toyota ir kiti pigesni, nes BMW, AUDI ir Mercedes dauguma neiperka
Tik klausimas, ar tai mada, ar is biednumo.
Dauguma ST, ypac didesniu, kainuoja kaip 2, arba net 3 tavo minimi mazesnes kubaturos ADV baikai.
Bet tik ar tai mada?
Manai, Indijoje ar Kinijoje dauguma perka pyrdas ar 125cc3 baikus is mados?
Mes cia jau ir taip issipletem temoje apie, kur reiktu padeti zmonems isssirinkti motocikla, tai gal rysam
Peace!
Dauguma ST, ypac didesniu, kainuoja kaip 2, arba net 3 tavo minimi mazesnes kubaturos ADV baikai.
Bet tik ar tai mada?
Mes cia jau ir taip issipletem temoje apie, kur reiktu padeti zmonems isssirinkti motocikla, tai gal rysam
Peace!
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
draginoid rašė:Žinutės nuoroda Dabar supratau, kad Europoje madingi a/m VW, Toyota ir kiti pigesni, nes BMW, AUDI ir Mercedes dauguma neiperka
Bet tik ar tai mada?
Peace!
Ginčo metu gimsta tiesa, tęskite prašom
Gal gana? Koks skirtimas kaip kas ką pavadina... Įdomu ar Joncei padėjo ši diskusija išsirinkt motociklą?
2005 XL650V Transalp
Nezinau ar padejo, bet panasu, kad sia savaite jau turesiu Suzuki DL 1000, labai patiko sedesena, kaip seksis eksplotuoti, jau kitas klausimas
DL1000
Lauksime sezono atidaryme, mažinsime vertę rodydami pirštais į trūkumus, kurių nepastebėjai perkant
Drop a gear and disappear.
Kiek mokejai, kur pirkai? Is foto atrodo ledazzzzz
o tas autoplius.lt lipdukas cia i grozio puse?
Siap is vienos fotkes atrodo visai neblogai, gal net perdaug, kaip tokiam baikui
Siap is vienos fotkes atrodo visai neblogai, gal net perdaug, kaip tokiam baikui
- informatikas
DainiusM rašė:Žinutės nuoroda mano grazesnis... buvo
Matau kamerike ant stiklo.
Smarkiai drebedavo vaizdas?
Autoplius, tai cia sake buves savininkas kazkokiam renginyje buvo ir tiesiog grizes rado uzklijuota
O siaip neturiu as jums ka labai papasakot pirmas mocas man, kiek jis cia geras is technines puses bus matyt, yra keli ibrezimai, bet kazkaip del to as per daug nepergyvenu.
Su kaina tai, virs savo biudzeto islipau, bet proto ribose.
O siaip neturiu as jums ka labai papasakot pirmas mocas man, kiek jis cia geras is technines puses bus matyt, yra keli ibrezimai, bet kazkaip del to as per daug nepergyvenu.
Su kaina tai, virs savo biudzeto islipau, bet proto ribose.
DL1000
Liuks, dėžės yra. Gali dabar kaip visi - pradėt nuo Saremo salų Po to - į Norvegiją
Beverly 350 ST, CRF1000
Paklausk jo kitaip - ar niekada nenukrito kamera vaziuojant?
Biski dreba. Paskui cekijoj biski nuluzo bevaziuojant... tas trumpas jungiamasis pimpaliukas pusiau luzo, nuo vibracijos, speju.
Nastradal Predskazamus nam budushchee...
As buvau pasidares is 2mm nerzo laikikli prie veidrodzio pado - vistiek yra tas smulkus drebejimas.
Nuemiau nafik.
Teks ant salmo vezioti
Nuemiau nafik.
Teks ant salmo vezioti
Kolektyvas, jau kuri laika megaujuos savo pirkiniu, nors pradzia tiesa pasakius buvo ne kokia Na bet ne apie tai, turiu toki klausima, kur perkat priekinius stiklus arba kaip sprendziat jeigu truksta jo aukscio, kazkas sake pasidaryk, nu kazkaip rankos abi kaires pas mane tuo klausimu, na bet gal ka patarsit, truksta mano DL to stiklo, nes pasilenkus ciutuka visai kitoks vaziavimas....
DL1000
Jonce rašė:Žinutės nuoroda Kolektyvas, jau kuri laika megaujuos savo pirkiniu, nors pradzia tiesa pasakius buvo ne kokia Na bet ne apie tai, turiu toki klausima, kur perkat priekinius stiklus arba kaip sprendziat jeigu truksta jo aukscio, kazkas sake pasidaryk, nu kazkaip rankos abi kaires pas mane tuo klausimu, na bet gal ka patarsit, truksta mano DL to stiklo, nes pasilenkus ciutuka visai kitoks vaziavimas....
S180T Givi Shield Universal Screen Wind Protector Spoiler Windscreen, tik kaina didelė, gal kažkas pigesnio yra.
Jonce rašė:Žinutės nuoroda Kolektyvas, jau kuri laika megaujuos savo pirkiniu, nors pradzia tiesa pasakius buvo ne kokia Na bet ne apie tai, turiu toki klausima, kur perkat priekinius stiklus arba kaip sprendziat jeigu truksta jo aukscio, kazkas sake pasidaryk, nu kazkaip rankos abi kaires pas mane tuo klausimu, na bet gal ka patarsit, truksta mano DL to stiklo, nes pasilenkus ciutuka visai kitoks vaziavimas....
bandyk mra xscreen (pats didžiausias) bikeshopas turi, plius adapteriai kad nereiktu gręžt skylių truputis europinių kainuoja, bet rezultatas ir kokybė jaučiasi.
- Prikabinti failai
-
- sportsclearclamp.jpg (45.65 KiB) Peržiūrėta 4338 kartus
Grįžti į “Pradedančiųjų klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra