Padėkite išsirinkti motociklą
atgimusi rašė:Žinutės nuoroda Labai ačiū visiems už atsakymus!
Kitas klausimas. Ar sutiktumėte kuris (už tam tikrą mokestį ar kažką) nuvykti kartu su manimi apžiūrėti motociklo (patikrinti, ar viskas su juo gerai)? Veiksmas Vilniuje (galbūt tiktų ir Kaunas).
Kol kas labiausiai domina šie motociklai: Honda Magna 750cc, Honda VT 745cc, Yamaha XVS (Drag Star) 600cc, taip pat Suzuki GSF (Bandit) 650cc, Kawasaki ER 500cc ir 650cc, Honda CBF 500cc. Vairuojantys kurį iš jų, atsiliepkite, pasidalinkite įspūdžiais.
Pažystamas parduoda prižiūrėta.
https://autoplius.lt/skelbimai/yamaha-x ... 67435.html
ir vel as cia
kokios mintys apie bmw r1200gl arba r1300gl kiek suprantu abiejuose inline 4 cylinders, opcijose yra cruise control'as ir sildomos sedynes, o kaina panasi kaip ir st1300 ar fjr, dairausi i iki 2010 metu modelius.
kokios mintys apie bmw r1200gl arba r1300gl kiek suprantu abiejuose inline 4 cylinders, opcijose yra cruise control'as ir sildomos sedynes, o kaina panasi kaip ir st1300 ar fjr, dairausi i iki 2010 metu modelius.
Oh god, koks siaubas, please nodrh rašė:kokios mintys apie bmw r1200gl
Ar turejei omenyje R1200RT?
Tikriausiai turi omenye R1300RS, tuomet tai yra tiesioginis konkurentas kitų sport touringųl.drh rašė:arba r1300gl
Visuose šituose BMW - boxer varikliai, ST1300 naudoja V4 90 laipsnių, FJR vienintelis iš sarašo su InLine4.
Drop a gear and disappear.
hmm.. dar neskiriu ju, gali but ir RT siaip *reikia dar patikrinti po kiek jie sukasi, bet uzklaust norejau apie K 1200GT arba K1300GT
Kad K modeliai visai kitas dalykas, su 4 c. varikliais.
Siaip daugiau Sport, nei turistai. Nors chebra keliauja neblogai su jais.
Siaip daugiau Sport, nei turistai. Nors chebra keliauja neblogai su jais.
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Sveiki, turiu 21 metus. Ieskomo moto biudzetas butu iki 2-3k. Siuo metu galiu laikytis tik A2 kategorija, bet kiek ziurejausi moto skelbimuose labai ribotas pasirinkimas iki 35kw, nebent dokose neirasytas galingumas. Kur ieskotis moto ar is kur siustis kad pasirinkimas butu didesnis ir galingumas dokose butu mazesnis, kaip pas daugeli?
Tradiciskai rekomenduociau NC700, bet su tokiu biudzetu, matyt, teks ieskot ne pagal modeli, o pagal bukle. Ir kuo toliau tuo labiau esu isitikines, kad pradet nereikia nei nuo sunkaus, nei nuo galingo- geriau ir greiciau ismoksi vaziuot.
Beverly 350 ST, CRF1000
lietuviam su trumpo pipinerio sindromu tokie dalykai neveikia, tipinis atsakymas - "jei vazineji "suprotu" galima ir litra imt".
Ar tik man atrodo vienam, kad Regitroj jau tokie bajeriai nepraeina? O už dokumento klastojimą dar ir bylą duoda....qwerty rašė:Kur ieskotis moto ar is kur siustis kad pasirinkimas butu didesnis ir galingumas dokose butu mazesnis, kaip pas daugeli?
CerBeR rašė:Žinutės nuoroda lietuviam su trumpo pipinerio sindromu tokie dalykai neveikia, tipinis atsakymas - "jei vazineji "suprotu" galima ir litra imt".
Pats taip ir padariau. Bet dabar taip jau nedaryciau.
Beverly 350 ST, CRF1000
Decoy rašė:Žinutės nuorodaAr tik man atrodo vienam, kad Regitroj jau tokie bajeriai nepraeina? O už dokumento klastojimą dar ir bylą duoda....qwerty rašė:Kur ieskotis moto ar is kur siustis kad pasirinkimas butu didesnis ir galingumas dokose butu mazesnis, kaip pas daugeli?
Jokio dokumento klastojimo nėra, galia motociklo būna sumažinta kad galima būtų nepatyrusiam vairuoti.
Jei užsienietiškam registracijos liudijime nebuvo kW, tai ir Regitra neįrašys. Bet kaip į tai policija žiūri ir kaip žiūrės draudimas, kai reikės draustis - nežinau. Spėju, kad draudikas apdraus bilia pinigus paimt, o jei įvyktų įvykis dėl motociklininko kaltės - nemokėtų. Tik kad retai būna tie įvykiai dėl mūsų (motociklininkų) kaltės. Kita vertus, nepraleis tavęs kažkas sukdamas į kairę, perskrisi per stogą, prasidės teisminiai ginčai, kad nepastebėjo, nes per greit lėkei. O per greit lėkei, nes mocas per galingas. Atsiranda erdvės advokatui. Čia šitoj vietoj bardakėlis yra.
Beverly 350 ST, CRF1000
Kalbu apie tai, kai motociklas yra be kW faktinio sumažinimo, o dokumentuose A2. Kaip ir nori kolega.4xRG rašė:Jokio dokumento klastojimo nėra, galia motociklo būna sumažinta kad galima būtų nepatyrusiam vairuoti.
Registravau savo Honda Magna VF750C 2018 03 24 diena. Parvestas is Belgijos, regitracijos liudijime buvo visa informacija apie motocikla. Klaipedos regitroje isdave nauja liudijima beveik be jokios informacijos. Remo numeris, kubatura ir viskas... Metus ivede is lempos 94-01-01 ... kw nera, mases nera.
Beja, tai mano pirmoji dvirate priemone Po pirmuju dvieju sio savaitgalio dienu, esu susirupines: esu niekam tikes motociklistas... Uzgesau prie ziedo ivaziaves i pirmaja juosta Masinos toliau leke vos prasilenkdamos ir pypino. Dabar bijosiu prie ziedu ivaziuot Pirmaja diena, lygioje vietoje moca jau ant sono paguldyt isejo. Nesupratau i ka atsireme, bet net ibrezimu neradau Na ir jau pasiseke uzblokuoti priekini rata prie gelezinkelio pervazos: asfaltas purvinas, su zvyru... Nezinau kaip, bet spejau atleisti stabdi ir suvaldyti moto. Tai vat, kas renkasi savo pirmaji moto, labai grazaus neziurekit, nes tikrai apsiverksit kai jis kris ant zemes
Beja, tai mano pirmoji dvirate priemone Po pirmuju dvieju sio savaitgalio dienu, esu susirupines: esu niekam tikes motociklistas... Uzgesau prie ziedo ivaziaves i pirmaja juosta Masinos toliau leke vos prasilenkdamos ir pypino. Dabar bijosiu prie ziedu ivaziuot Pirmaja diena, lygioje vietoje moca jau ant sono paguldyt isejo. Nesupratau i ka atsireme, bet net ibrezimu neradau Na ir jau pasiseke uzblokuoti priekini rata prie gelezinkelio pervazos: asfaltas purvinas, su zvyru... Nezinau kaip, bet spejau atleisti stabdi ir suvaldyti moto. Tai vat, kas renkasi savo pirmaji moto, labai grazaus neziurekit, nes tikrai apsiverksit kai jis kris ant zemes
Nieko tokio, po 2 savaičių jau ant vieno rato lakstysi purvinu asfaltu pirmoje juostoje ir ant geležinkelio pervažos! Gal net priekinio rato O jeigu rimtai - labai viskas teisingai, ir, deja, nieko naujo net mažai motociklininkams. Tik iki žirgo pirkimo žmogus yra tikras tuo, kad kiekvieną vakarą dulkes valys ir viskas blizgės iki laikų pabaigos.
Palauk dar pirmo gero naktinio lietaus patirties: po pusiau aklo kelio namo, naktį mastysi 'kaip aš išvis davažiavau tom sąlygom', o ryte garaže rasi naują 'full road camo' motociklo išdažymo dizainą
Jeigu esi vilnietis - junkis prie ratukų
Palauk dar pirmo gero naktinio lietaus patirties: po pusiau aklo kelio namo, naktį mastysi 'kaip aš išvis davažiavau tom sąlygom', o ryte garaže rasi naują 'full road camo' motociklo išdažymo dizainą
Jeigu esi vilnietis - junkis prie ratukų
Kaip suprantu atvezti moto su uzsienio registracija, registruojant Lietuvoje galima "apeiti" galios realius forminimus?
O tu naiviai tikiesi, kad vat taip ir laikys palaida bala? Uzvers varztus ir viskas, jei galia nenurodyta su A2 vazinet negali, savo tokio i egzamina atvezt negali, spiria lauk. Net A laikant, nes yra nustatytas minimalios galios reikalavimas egzaminui. Tikites pa3.14st sistema? Tai sistema jus pa3.14, ji tam ir skirta.
As dar viena klausima turiu. Perskaiciau jau keliose vietose: sako kad su motociklu nereikia vaziuoti vienu greiciu su masinom. Ale saugiau, buti greitesniam negu visas masinu srautas. Ar galite kasnors man paaiskinti kodel?...
Taip, tik ne dvigubai ar trigubai greitesniam, tik siek tiek. Kad neuzsibuti aklose zonose.
Grįžti į “Pradedančiųjų klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra