Apie motociklus ir motociklininkus žiniasklaidoje
As manyciau,kad Busa,nors per veja nuo kelio nenupus.
Turiu omeny ne dėl greičio, o dėl inventoriaus ir priežiūros.
Xawiers rašė:Žinutės nuoroda Turiu omeny ne dėl greičio, o dėl inventoriaus ir priežiūros.
Tai Busa yra geresnis pasirinkimas nei sportinis moto.
O jos islaikymas nedaug ir brangesnis.
Isivaizduok pareiguna po darbo dienos ant sportinio ir prasukes kokius 400 km,jis tris dienas nenores niekur atsisesti.
Ko gero teisus tu
Na, man pvz sunku įsivaizduoti kaip ir ką pareigūnas darys kai reikės stabdyti kažką, aplenks, ir kas toliau, pasilenkes delnu kažką rodys, kojom? Su clip-onais kas su specifiniu sportiniu, kas su šituo - nieko gero. Policijos motociklas turi būti didelis ir turistinis. Važiuoja greitai, vietos įrangai - kiek nori, net kavos puodelį pasidėti yra kur šaltą rytą. Ir valdosi paprasčiau ženkliai (nežinau, bet manau, dėl bendros paskirties motociklo).
Daugiau Arabų pontus primena, nei kažkokį praktinį dalyką, deja.
Drop a gear and disappear.
Tai rankom gal nieko nerodys, tam svytureliai ir sirena yra
Noriu pasakyti, kad šitas motociklas reikalauja daug daugiau pastangų jį naudojant kiekvieną akimirką. Todėl, būdamas pareigūnu, nelabai apsidžiaugčiau, jeigu man pasakytu "Štai tavo nauja TP, sveikiname!".
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Na, man pvz sunku įsivaizduoti kaip ir ką pareigūnas darys kai reikės stabdyti kažką, aplenks, ir kas toliau, pasilenkes delnu kažką rodys, kojom? Su clip-onais kas su specifiniu sportiniu, kas su šituo - nieko gero. Policijos motociklas turi būti didelis ir turistinis. Važiuoja greitai, vietos įrangai - kiek nori, net kavos puodelį pasidėti yra kur šaltą rytą. Ir valdosi paprasčiau ženkliai (nežinau, bet manau, dėl bendros paskirties motociklo).
Mane aplenkė ir su dešine ranka mojavo, kad sustočiau. Švyturėlių nejungė. Tiesa, aš važiavau pirma juosta, jis mane aplenkė antra. Po to jo klausiau kaip čia taip, ar neturėtu su kokia lazdele mojuot, atsakė: nu bet juk supratai, kad stabdau:)
Gargždų motokroso klubas
Vidmantas rašė:Žinutės nuoroda nu bet juk supratai, kad stabdau:)
Gal sveikiniesi
tai turi jie turėti švyturėlius ir kitą atributiką. Pvz jei su harliais važiuotų tai gal kaip didelės masės mocas gal ir galėtų taranuoti kokias lengvas mašinas pvz kaip ford ka ar ford fiestas
būtų šoninės dėžės maistui ar kelio ežiui laikyti.
Po trečios „Hunt the Wolf“ dienos lietuviai tapo lyderiais
Trans Alp
Motociklų sezonas jau prasidėjo
Šaltinis: respublika.lt
Šaltinis: respublika.lt
- Tinkladraskis
- Site Admin
Xawiers rašė: Paniką greitkelyje sukėlė lovos čiužinys