Apie motociklus ir motociklininkus žiniasklaidoje
Re: Apie motociklus ir motociklininkus žiniasklaidoje
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
4xRG rašė:Žinutės nuoroda Atgimimas: Lietuvos automobilių sporto meka pradeda naują etapą
Šaltinis: Kauno diena.
"Nacionalinis Tūkstantmečio Žiedas", if you know what i mean.
Laukia 5 mln investicijų ir privataus verslo, amen.
Drop a gear and disappear.
Hanoi mieste planuoja uždrausti motociklų ir skuterų judėjimą
Šaltinis:BBC.com
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
draginoid rašė:Žinutės nuoroda Hanoi mieste planuoja uždrausti motociklų ir skuterų judėjimą
Tai štai kur LR Seimas atostogauja.
Tokiu pat principų galima mieste ir žmonėm uždrausti būti, kodėl jų yra milijonai, o kačių tik pusė?
kažkuria prasme mane linksmina Aldonos motopezija. Žiemą sukūriau interpretaciją jos straipsnių apie garažą ir jos mylimus lenktyninkus motyvais, tik nebuvo ūpo papostinti
originalas: http://www.15min.lt/gazas/naujiena/gatv ... 221-572835
ir šiek tiek iš kito kampo:
Neįsivaizduoju gyvenimo be garažo- kišu ilgą raktą į spyną, sukioju į kairę, į dešinę, po kelių minučių pavyksta įveikti spyną. Reiktų įpurkšti wd-40, bet šį kartą ne apie tai.
Įeinu į savo šventovę, patikrinu ar rakto skylutė neuždengta- ar kaimynai tikrai galės matyti ką aš čia veikiu. Įjungiu sovietinį šildytuvą, pajuntu degančių dulkių kvapą ir pradedu rengtis kol lieku praktiškai nuoga. Garaže mane užvaldo inkstinktas susilieti su aplinka- kaip išmaudytas šuo puola voliotis po žemę taip ir aš atkimšusi naudoto tepalo kanistrą imu palengva trinti kūną tepalu- protas rimsta, atsileidžia kūną kaustantis sąstingis. Apsiaunu darbinius aukštakulnius. Apžvelgiu sienas- ant vienos man šypsosi Valentino, ant kitos Marco. Vieno jų keturiolika centimetrų ilgesnis, bet kitas keturiolika metų jaunesnis- abu jie nuostabūs! Vyrai merkia akį- metas imtis darbų. Pasisuku ir nusišypsau Varnai ir Staruškei. Vieną jų praminiau Varna, nes labai primena tvirtose moteriškose rankose burzgiantį oranžinį benzopjūklą. Staruškė- nes tai be galo jaukus vardas primenantis man kaimą, rugiapjūtę ir ūsuotą zootechniką zujantį panašiu motociklu kaimo vieškeliais.
Pradedu. Rankomis liečiu šaltą Varnos variklio korpusą. Metalo šaltis ir stingdanti tyla. Pilu daugiau tepalo ant rankų ir po truputį pradedu masažuoti metalą. Stukteliu plaktuku variklio bloką, kad atšoktų viduje esančios metalo drožlės ir toliau tęsiu ką pradėjusi- reikia bent kiek sušildyti Varną, prieš keičiant tepalą- žinau, man pavyks.
Nejučiomis tepaluotos rankos nuslysta ant kitų motociklo dalių- glostydama suprantu kaip beprotiškai esu jo(s) pasiilgusi. Tepaluoti pirštai liečia stipinus- kiekvienu jų slidinėja aukštyn- žemyn, aukštyn žemyn, gal kiek monotoniška, bet jausmas gilus ir tikras. Bedirbdama suvokiu, kad kūnas vėsta. Užsimetu drėgnoką šimtasiūlę ir leidžiuosi į duobę ieškoti uogienės arbatai. Jaučiu, kad aukštakulniai apsemti susikaupusio vandens, matau neskabytas sudygusias bulves, bet ryžtingai stveriu stiklainėlį ir ropščiuosi į viršų. Spiralė puoduke kaitina vandenį, o aš nusprendžiu pamaloninti save „enduro“ pamokėlėmis iš interneto. Sinchronizuoju savo išmanųjį su senu, mažu ir nespalvotu šileliu. Tenka pavargti, spaudau šilelio mygtukus, sukioju reguliavimo svirtelę , kraipau anteną ir... bingo! Man pavyksta pilkame ekrane surasti youtube kanalą.
Uogienės užpiltinė šildo kūną, vaizdai kaitina sielą. Po truputį rimstu ir grimztu į palaimingą snaudulį. Sapnuoju, kad su Staruške vejuosi Valentino, kertu per priekinį stabdį, galinis ratas trumpai pakyla, guldau į posūkį, iš pradžių keliu, o paskui ir alkūne pasiekiu žemę, išeidama iš posūkio bandau „padaryti“ Valę, bet jis truputėlį stumteli mane, ir aš skrendu...
Pabundu. Apsišluostau tepalo likučius. Nusišypsau savo nuotraukai sieniniame kalendoriuje, rengiuosi ir judu. Išeinu pasikeitusi, sutvirtėjusi ir kupina vilčių- žinodama, kad greitai grįšiu!
domas rašė:motopezija
That was pretty good
Decoy, toki miela, pukuota, balta suniuka idejai, o moca juoda ir dar pikta kaip velnia paemei
domas rašė:Žinutės nuoroda Decoy, toki miela, pukuota, balta suniuka idejai, o moca juoda ir dar pikta kaip velnia paemei
Taip, reikėjo rožinę Vespą jamti, tik neradau litrinės
Jasikonis wechselt zu Suzuki!
Šaltinis: CROSS magazin Arminas Jasikonis pirmasis sportininkas Lietuvos motociklų sporto istorijoje kuris atstovaus gamyklinę Suzuki komandą.
Šaltinis: CROSS magazin Arminas Jasikonis pirmasis sportininkas Lietuvos motociklų sporto istorijoje kuris atstovaus gamyklinę Suzuki komandą.
Kauną aplankęs baikeris iš Omano pasidalino savo planais
Šaltinis: Kas vyksta Kaune
R. Al Balushi iš Omano Sultonato kauniečiams pristatė IV Eurotrip'ą (video iš turo po Šveicariją)
Šaltinis: Kas vyksta Kaune
R. Al Balushi iš Omano Sultonato kauniečiams pristatė IV Eurotrip'ą (video iš turo po Šveicariją)
Socialinė akcija ,,Protas, grožis, sveikata – mūsų ateities pradžia“ tęsiasi
Šaltinis: vilnius.lt
Šaltinis: vilnius.lt
2016 07 05 d. Akcijos I ir II etapų dalyviai – berniukai ir mergaitės, pasivažinėjo motociklais su Asociacijos ,,Lietuvos Motociklistų klubo“ (LMK) nariais. Transporto priemonę vairavo ne Akcijos dalyviai, o profesionalūs vairuotojai – LMK nariai.
Motociklu per Ameriką: nauja šukuosena ir kalnuose sutiktas didžiaragis
Šaltinis: delfi.lt
Šaltinis: delfi.lt
Welcome to fabulous Las Vegas. Vietą, kur žmonės elgiasi lyg pinigai nebūtų tikri, o išvažiuoja visiškai bankrutavę. Prie lošimų automatų sėdi senučiukai su cigarete rankoje dieną naktį, o mes išbandom visko po truputį: pokerio turnyrą (manau, gan neblogai atsilaikiau, kol mano porą įveikė paskutine korta gauta eilė), baseiną, gėrimus, lošimo automatus.
Ar tikrai Lietuvos keliuose nėra ligotų vairuotojų?
Šaltinis: diena.lt
Lietuvoje galioja viena griežčiausių vairuotojų sveikatos patikrų ES, tačiau ar tai garantuoja, kad prie vairo nesėda dėl ligos vairuoti negalintys asmenys?
Lietuvis pateko į motokroso olimpą
Pasaulio motokroso meistrai susitinka tarptautiniame MXGP čempionate. Nuo šiol ten išvysime ir vieną lietuvį – Arminą Jasikonį. Aštuoniolikmetis pasirašė sutartį su gamykline "Suzuki" komanda ir jau artimiausiu metu su šios komandos vėliava startuos kartu su stipriausiais pasaulyje motociklų kroso meistrais.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra