Apie motociklus ir motociklininkus žiniasklaidoje
Man atrodo kad turint noro butu galima uzgincyti. Siuntineja visokiais nesertifikuotais vaizdu rasikliais filmukus. Cia gal pilnai yra sumontuotas vaizdo irasas. Aisku policija eina lengviausiu keliu, kala bauda ir viskas.
TWIN rašė:Žinutės nuoroda
Man atrodo kad turint noro butu galima uzgincyti. Siuntineja visokiais nesertifikuotais vaizdu rasikliais filmukus. Cia gal pilnai yra sumontuotas vaizdo irasas. Aisku policija eina lengviausiu keliu, kala bauda ir viskas.
Sakyk ką nori, bet kai yra galimybė visiems kelių dalyviams būti policijos akimis, tai veikia labai prevenciškai ir gerina eismo situaciją. Pažeidimus daro todėl, kad galvoja, jog nenubaus, neįrodys, niekas nematė, todėl galima. Galima per raudoną varyt, galima nepraleist, galima chuliganaut, galima užmušt ir pabėgt. Aš už tokį policijos požiūrį į vaizdo įrašus ir tikiuosi nebus precedentų, kad jie būtų užginčyti ir mūsų idiotai įstatymų kūrėjai neuždraus vaizdo įrašų kaip įrodymų. Patikėk, nuo to visiems tik geriau, tiek auto, tiek moto vairuotojams.
Teises skundikui metams atimt. Kad praeitu noras skusti ir kitiems registruotojams aiskus pavyzdys butu
- Tinkladraskis
- Site Admin
Domai, provokuoji?
Pilnai pritariu, straipsnis ganėtinai kvailas, asmuo rašo: "Man kažkas nepatiko, todėl nusprendžiau pažeisti įstatymą pats".klemkas rašė:Sakyk ką nori, bet kai yra galimybė visiems kelių dalyviams būti policijos akimis, tai veikia labai prevenciškai ir gerina eismo situaciją. Pažeidimus daro todėl, kad galvoja, jog nenubaus, neįrodys, niekas nematė, todėl galima. Galima per raudoną varyt, galima nepraleist, galima chuliganaut, galima užmušt ir pabėgt. Aš už tokį policijos požiūrį į vaizdo įrašus ir tikiuosi nebus precedentų, kad jie būtų užginčyti ir mūsų idiotai įstatymų kūrėjai neuždraus vaizdo įrašų kaip įrodymų. Patikėk, nuo to visiems tik geriau, tiek auto, tiek moto vairuotojams.TWIN rašė:Man atrodo kad turint noro butu galima uzgincyti. Siuntineja visokiais nesertifikuotais vaizdu rasikliais filmukus. Cia gal pilnai yra sumontuotas vaizdo irasas. Aisku policija eina lengviausiu keliu, kala bauda ir viskas.okuma rašė:https://www.autobanas.lt/motociklininkas-aciu-vairuotojau-per-tave-praradau-teises/?fbclid=IwAR1xSecpssp5qaPAPU6EHBnMi7P8NWBu4NJDCzJTdaaumPcpPhr9Khje07U
Pamačiau kad šuns savininkas nesurinko šūdų, todėl nusprendžiau jam juos sukišti į burną, nuo ko anas paspringo ir žuvo. Buvau išprovokuotas. Jis gali pažeidinėti įstatymą, o aš negaliu - neteisybė.
Drop a gear and disappear.
Decoy rašė:Žinutės nuorodaPilnai pritariu, straipsnis ganėtinai kvailas, asmuo rašo: "Man kažkas nepatiko, todėl nusprendžiau pažeisti įstatymą pats".klemkas rašė:Sakyk ką nori, bet kai yra galimybė visiems kelių dalyviams būti policijos akimis, tai veikia labai prevenciškai ir gerina eismo situaciją. Pažeidimus daro todėl, kad galvoja, jog nenubaus, neįrodys, niekas nematė, todėl galima. Galima per raudoną varyt, galima nepraleist, galima chuliganaut, galima užmušt ir pabėgt. Aš už tokį policijos požiūrį į vaizdo įrašus ir tikiuosi nebus precedentų, kad jie būtų užginčyti ir mūsų idiotai įstatymų kūrėjai neuždraus vaizdo įrašų kaip įrodymų. Patikėk, nuo to visiems tik geriau, tiek auto, tiek moto vairuotojams.TWIN rašė:Man atrodo kad turint noro butu galima uzgincyti. Siuntineja visokiais nesertifikuotais vaizdu rasikliais filmukus. Cia gal pilnai yra sumontuotas vaizdo irasas. Aisku policija eina lengviausiu keliu, kala bauda ir viskas.
Pamačiau kad šuns savininkas nesurinko šūdų, todėl nusprendžiau jam juos sukišti į burną, nuo ko anas paspringo ir žuvo. Buvau išprovokuotas. Jis gali pažeidinėti įstatymą, o aš negaliu - neteisybė.
KET aiškiai parašyta kas galima ir ko ne. Kiekvieno mūsų asmeninis pasirinkimas prisiimant riziką kaip mes renkamės važiuoti - tarp eilių, apvažinėti kamščius ir t.t., tad nėra racijos kaltinti kitus, kad pažeidimą užfiksavo. Pats taip nusprendė važiuoti.
Tinkladraskis rašė:Žinutės nuoroda Domai, provokuoji?
Na truputį susinervinau dėl mano manymu perdėto pilietiškumo, bet paskaitęs kaip Decoy užsprangdino šunį jo paties šūdais, supratau, kad yra kur kas didesnių problemų Ir nusiraminau
klemkas rašė:Žinutės nuorodaTWIN rašė:Žinutės nuoroda
Sakyk ką nori, bet kai yra galimybė visiems kelių dalyviams būti policijos akimis, tai veikia labai prevenciškai ir gerina eismo situaciją. Pažeidimus daro todėl, kad galvoja, jog nenubaus, neįrodys, niekas nematė, todėl galima. Galima per raudoną varyt, galima nepraleist, galima chuliganaut, galima užmušt ir pabėgt. Aš už tokį policijos požiūrį į vaizdo įrašus ir tikiuosi nebus precedentų, kad jie būtų užginčyti ir mūsų idiotai įstatymų kūrėjai neuždraus vaizdo įrašų kaip įrodymų. Patikėk, nuo to visiems tik geriau, tiek auto, tiek moto vairuotojams.
Teismas berods nepripazysta visokiu filmu demonstravimo. Gal klystu?
- Tinkladraskis
- Site Admin
Karolis Mieliauskas toliau šėlsta su motociklais ir promina prekinius ženklus
Šįkart Royal Enfield eilė.
Šįkart Royal Enfield eilė.
- Tinkladraskis
- Site Admin
vajėj koks senovišku dizainu naujas V-strom
kvadratinė fara žudo
kvadratinė fara žudo
O man kaip tik tas geltonos spalvos toks retro - patrauklus. Tik nesupratau, geltonas tai yra 650 ar 1050. Jei 1050, tada biskį apgaulinga būtų aliuzija į dakarinį senovinį mocą su sunkiu litriniu plentiniu.
Beverly 350 ST, CRF1000
Ko jus stebites? Nori tauta masinu SUV - prasom kruvos SUVu. Norit visi Adventure baiku, prasom jums kruvos Adventure.
Marketingas nesnaudzia.
Kol vaikysys madu, ta mada ir diktuos marketingistai. Kokybe ir savybes jau trecioje vietoje.
Svarbu ivaizdys Insta ir FCB
Marketingas nesnaudzia.
Kol vaikysys madu, ta mada ir diktuos marketingistai. Kokybe ir savybes jau trecioje vietoje.
Svarbu ivaizdys Insta ir FCB
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Marketingas veikia tuomet, kai yra prekė. O prekę gamina tokią, kokiai yra paklausa. Naudoti gamyklas bet kam, ką pirktu vienetai, gali sau leisti tik labai turtingos kompanijos, tokių moto pasaulyje yra vienetai. Eksperementai dabar vyksta su elektriniais motociklais. Jie yra garantuota ateitis, lygiai taip pat kaip ir automobiliai. Todėl, per artimiausius 10 metų iš esmės su motociklai nieko nesikeis. Tiksliau, jie keisis tik kosmetiškai ir 'premium' funkcionalumas judės į biudžetinius modelius (ABS, ESP, sensoriai ir pan). Gal atsiras koks papildomas išmanumas, bet čia eksperimentuoja šalmų gamintojai.
Nebent Honda nuspręs kitaip ir nuspręs paleisti modelį su stabilizatoriumi ir autopilotu.
Nebent Honda nuspręs kitaip ir nuspręs paleisti modelį su stabilizatoriumi ir autopilotu.
Drop a gear and disappear.
Apie tai ir rasiau.
Atsiras daugiau el. baiku, bus madinga juos tureti (INSTA, FCB), prades visi gaminti elektrobaikus.
Atsiras daugiau el. baiku, bus madinga juos tureti (INSTA, FCB), prades visi gaminti elektrobaikus.
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra