Apie motociklus ir motociklininkus žiniasklaidoje
Pilnai palaikau nuomonę, kad reikia šiukšlintojus drausminti ir bausti. Buvau padėjęs plastikini butelį ant lango tarp valytuvų vienai "porelei" kai keleivė atidarė duris stovint prie raudonos ir taip 'kukliai' ant žemės paguldė, tarsi čia normalu. Tik ne su motociklu. Su motociklu - baisoka. Per daug tuo užsiima, erm...debilu, tad gali apgadinti turtą.
Drop a gear and disappear.
- Tinkladraskis
- Site Admin
Ilgesnis yra Yamaxa. Gaila tiksliai nepamenu modelio. Gal veliau patikslinsiu. Teko su juo ratuka apsukti. Da nu i nafig Kaip ant lazdos vaziuoji. Ryskiai jautesi kad per ilgas mocas
Is tokiu auto vairuotoju jokios tolerancijos nelaukit. Ir ju gatvese nemazai.
Grizinejome is Balkanu sestadieni su situ lenku kolona.
Jie atrode ispudingai: virs 100 baiku, palida is auromobiliu su plakatu "Pilot"
Labai organizuoti.
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
-
draginoid rašė:Žinutės nuoroda
Is tokiu auto vairuotoju jokios tolerancijos nelaukit. Ir ju gatvese nemazai.
Grizinejome is Balkanu sestadieni su situ lenku kolona.
Jie atrode ispudingai: virs 100 baiku, palida is auromobiliu su plakatu "Pilot"
Labai organizuoti.
Mano žiniomis policija ir pagal vaizdo įrašus baudžia. Tiesa prasideda niuansai dėl kitos šalies t. p., vis tik man nuojauta kužda, kad išsiųstų baudų gestas nebus parodytas. Gal kas patikslintumėt?
Video įrašas Lietuvoje niekada neina kaip "pagrindinis kaltės įrodymas", kadangi dabartinės technologijos leidžia viską keisti kaip kam patinka, niekas neįrodys, jog tai yra originalas. Tokie įrašai eina kaip 'priedai' prie bylos. - taip vienoje paskaitoje komentavo situaciją pareigūnas. Man tai sukėlė tik daugiau klausimų - kaip su e-policija, kaip su radarų foto...?
Drop a gear and disappear.
aš manau, jei policija labai daug skundų bus gavusi ir nepatingės, jie tikrai išsiuntinės baudas. Pagrindinėse gatvėse beveik prie kiekvienos sankryžos ir perėjos kameros stovi. Bet abejoju, ar taip bus. Šiaip, ir iš kolonos organizatorių nebuvo pasiruošimo (manau esant tokiai kolonai ir tokiu dienos metu, jie turėjo pasirūpinti palyda) ir iš auto vairuotojų pusės pakantumo trūkumas. Juk matai, kad didelė kolona važiuoja, nesunku praleisti. Ne kasdien taip būna
Triumph Tiger 800 ABS 2014m
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra