Apie motociklus ir motociklininkus žiniasklaidoje
"Varžybų metu vienas sportininkas stiprokai pečiu stumtelėjo kitą, o šis, neišlaikęs pusiausvyros, išlėkė iš trasos"
Aš nesuprantu, ar autorius video žiūrėjo, ar iš kažkieno žodžių parašė ir įdėjo nuorodą?
Aš nesuprantu, ar autorius video žiūrėjo, ar iš kažkieno žodžių parašė ir įdėjo nuorodą?
Drop a gear and disappear.
- Tinkladraskis
- Site Admin
Teisingai juk parašė. Vienas nustūmė kitą į atitvarus.
Decoy rašė:Žinutės nuoroda "Varžybų metu vienas sportininkas stiprokai pečiu stumtelėjo kitą, o šis, neišlaikęs pusiausvyros, išlėkė iš trasos"
- Tinkladraskis
- Site Admin
Švedijos vyriausybė pristatė schemą, pagal kurią bus remiami elektrinių dviračių, mopedų ir motociklų pirkėjai. Per ateinančius 3 metus po 35 mln. eurų kasmet bus skirta tiems, kas įsigis elektrinį dviratį, mopedą ar motociklą. Tvarka įsigalios nuo 2018 m. vasario 1 d. Maksimali premija sieks 1000 eurų asmeniui vieną kartą. Man biskį su bendru biudžetu nesusiriša
Pirminiame siūlyme motociklų nebuvo, tačiau FEMA nario SMC (Sweriges MotorCyklister) iniciatyva, buvo įtraukti ir motociklai.
->Išsamiau<-
Pirminiame siūlyme motociklų nebuvo, tačiau FEMA nario SMC (Sweriges MotorCyklister) iniciatyva, buvo įtraukti ir motociklai.
->Išsamiau<-
Beverly 350 ST, CRF1000
Kas tau nesiriša su biudžetu?, nelabai supratau.
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Kas tau nesiriša su biudžetu?, nelabai supratau.
Nu jei metams 35 mln premijoms, kuriu maksimali 1000 eur, tai cia gaunasi pirkeju per metus ne maziau 35000. Ar gali tiek buti? Ne didoki lukesciai? Arba as kazkur nesusiskaiciavau
Beverly 350 ST, CRF1000
Skandinavija visuomet pasižymėjo maksimaliu ekologiškumu. Tikrai nemanau, kad čia yra kažkokia klaida. Kitaip būtu piarinė loterija - kas pirmas, tas laimėjo. Kaip Lietuvoje, dažniausiai būna: skiria (tarkim) 50,000 eur visiems pensininkams, pinigai baigiasi kitą dieną, tačiau vėliau skanduojama "Juk vaaaa, buvo skirta! Mes gi darome! Prileiskite prie biudžeto!"
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra