2015m Motociklininkų sezono palydėtuvės (Gruodžio-19d)
Re: 2015m Motociklininkų sezono palydėtuvės (Gruodžio-19d) Prasidėjo registracija
Jau galima atvažiuoti?
Re: 2015m Motociklininkų sezono palydėtuvės (Gruodžio-19d) Prasidėjo registracija
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Ar bus tiesiogine transliacija iš renginio?
Bus tik mokama.
Vėluosiu, būsiu apie 20. Palikit torto *
God made some girls perfect the rest he put in cars...
Ristune rašė:Žinutės nuoroda. Palikit torto *
Čia tavo bėdos.
Ooo kokie mes draugiški
God made some girls perfect the rest he put in cars...
Gero laiko visiems. Manau, kad dabar isvares link Neveroniu atrasiu tik gerai imirkyta alkoholyje mesa
O isvaryt tik dabar ir galeciau
- Tinkladraskis
- Site Admin
Gero tūso.
Aš rytoj pagerbsiu sezoną pasivažinėjimu
Aš rytoj pagerbsiu sezoną pasivažinėjimu
.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................,......................................................,..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ačiu..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... .
Dekui dideliausias visiems kas buvote.Smagu su jumis.
ramgav rašė:Žinutės nuoroda Gero laiko visiems. Manau, kad dabar isvares link Neveroniu atrasiu tik gerai imirkyta alkoholyje mesa
Aš prie stalo laukiau jūsų iki 9h ryto.
Ačiū, linksmai praleidom laiką.
Sveiki,gal netyčia pas kažką atsirado mano dryžuotas megztinis?;-)
Liudna man be jo.
Liudna man be jo.
Jei tas su viena kišene tai neatsirado nes man jis visai tinka. Dar neatsirado vieni šortai.
Re: 2015m Motociklininkų sezono palydėtuvės (Gruodžio-19d)
4xRG rašė:Žinutės nuoroda Jei tas su viena kišene tai neatsirado nes man jis visai tinka. Dar neatsirado vieni šortai.
Tai tada aš norėčiau kišenę susigrąžinti
Re: 2015m Motociklininkų sezono palydėtuvės (Gruodžio-19d)
Bet kišenė jau tuščia
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra