Tech. apžiūra 2016.04.12 status report
Re: Tech. apžiūra 2016.04.12 status report
monte rašė:Žinutės nuoroda Keista. Kiek variau motocikla TA, visada leisdavo lempa pareguliuoti.
Gal ir butu leide jam pareguliuot, jei butu mokejes tai padaryt greitai, neuzlaikant. Bet ne masina gi, ne visuose lengvai prieisi...
Beverly 350 ST, CRF1000
Re: Tech. apžiūra 2016.04.12 status report
Mindaugai, kitą kartą prigriebk pripučiamą moterį, kai sakys per aukštai, sakyk - tuoj, pasodinsiu kitą vairuotoją. Priputi, rankas ant vairo, ir vuolia - svorio nėra, šviečia žemai viskas.
Drop a gear and disappear.
- Tinkladraskis
- Site Admin
- Retro tūzas
Mano Yamahėlė ten Kolegei paskolinau, kad nulėktų būtent straipsniui Tai technikinei sakė, kad visi tokie motociklai tvarkingi būtų, kad nėra prie ko prikibti, tai paglostė širdį labai
Aš nelabai suprantu, toks motociklas ir tik 7300 milių prasuko? Ar čia 107800?
- Retro tūzas
Myliomis spidometras. Iš JAV aukciojo pirktas lengvu šakių sulankstymu, tačiau motociklo rida buvo tikra 3000 myliu. Variklis kaip laikrodis dirba, viskas be priekaištų. Važiuot ir važiuot
Jeigu norima perdaryti gamintojo sumontuotą vairą
Ka jie vadina "perdaryti"? Kai vaira supjaustai ir suvirini dali gabalu ismetes? Ar vietoj nepatogaus gamyklinio idejus tinkama, jie jau perdarymu laiko?
Retro tūzas rašė:Žinutės nuoroda Ka jie vadina "perdaryti"? Kai vaira supjaustai ir suvirini dali gabalu ismetes? Ar vietoj nepatogaus gamyklinio idejus tinkama, jie jau perdarymu laiko?
Mano nuostaba yra - kaip gali būti taip mažai, aš per sezoną tiek pravažiuoju, kaip minimum.
Negi toks aktyvus motociklininkas ir nevažinėja motociklu...
Decoy rašė:Žinutės nuorodaRetro tūzas rašė:Žinutės nuoroda Ka jie vadina "perdaryti"? Kai vaira supjaustai ir suvirini dali gabalu ismetes? Ar vietoj nepatogaus gamyklinio idejus tinkama, jie jau perdarymu laiko?
Mano nuostaba yra - kaip gali būti taip mažai, aš per sezoną tiek pravažiuoju, kaip minimum.
Negi toks aktyvus motociklininkas ir nevažinėja motociklu...
Kai vaziuojama tik kavos atsigerti i senamiesti, ar kibinu i Trakus, tiek ir bus
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Grįžti į “Tech. apžiūra. KET. Policijos naujienos”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra