Tech. apžiūra 2016.04.12 status report
- Tinkladraskis
- Site Admin
Tech. apžiūra 2016.04.12 status report
Balandžio 12 d. buvau su motociklu techninė apžiūroje.
Rašau ką tikrino man ir kitiems prieš mane buvusiems motociklams/
Tikrino:
- Rėmo numerį
- Posūkius
- Priekinius ir galinius žibintus ar šviečia
- Galinis žibintas ar užsidega stabdis, kai spaudžiamas priekinis arba galinis stabdis
- Garsinis signalas
- Priekinio žibinto šviesos spindulio aukštis (šįkart tik artimosios šviesos, bet vasarą žiūrėjo ir tolimąsias)
- Stabdžių kaladėlių būklę
- Ar „nešlampa“ priekiniai amortizatoriai
- Priekinių ir galinių stabdžių veikimo efektyvumą
- Protektoriaus gylį
Netikrino:
- Išmetamųjų dujų
- duslintuvo garso
- Ar turiu ryškią liemenę
Rašau ką tikrino man ir kitiems prieš mane buvusiems motociklams/
Tikrino:
- Rėmo numerį
- Posūkius
- Priekinius ir galinius žibintus ar šviečia
- Galinis žibintas ar užsidega stabdis, kai spaudžiamas priekinis arba galinis stabdis
- Garsinis signalas
- Priekinio žibinto šviesos spindulio aukštis (šįkart tik artimosios šviesos, bet vasarą žiūrėjo ir tolimąsias)
- Stabdžių kaladėlių būklę
- Ar „nešlampa“ priekiniai amortizatoriai
- Priekinių ir galinių stabdžių veikimo efektyvumą
- Protektoriaus gylį
Netikrino:
- Išmetamųjų dujų
- duslintuvo garso
- Ar turiu ryškią liemenę
Re: Tech. apžiūra 2016.04.12 status report
Keista, aš TA variau šį kovą, tai tikrino tik posūkius, signalą, stabdžius ir artimas šviesas, kurias teko vietoj pareguliuot (yra pas mane tokia galimybė kad ir vairuojant jas sukelt, tik kad kai važinėju su balastu, tai pastoviai mirksi, kad neakinčiau, tai vėl nusileidau žemiau ) Bičiukas palinkėjo saugaus kelio, nes vyksta reidai, prigrasino, kad atims TA, nors paklaustas ar buvo jau tokių gryžusių, sakė, kad ne.
Beje, nuo šiemet netikrina spalvos pasikeitimų, nes mano moto perdažytas kita spalva ir sakė nereik dėl to nieko rūpintis.
Beje, nuo šiemet netikrina spalvos pasikeitimų, nes mano moto perdažytas kita spalva ir sakė nereik dėl to nieko rūpintis.
- Tinkladraskis
- Site Admin
Išgasdinai čia, tikiuosi taip išsamiai netikrins, nes pas mane rėmo numerį nusmėliavo ir uždažė, kad nesimato.
- Tinkladraskis
- Site Admin
klemkas rašė:Žinutės nuoroda Išgasdinai čia, tikiuosi taip išsamiai netikrins, nes pas mane rėmo numerį nusmėliavo ir uždažė, kad nesimato.
Tikrino ir mano ir prieš mane buvusio moco kėbulo numerius, nors mano mocas jau antrą kartą Lietuvoje ėjo techninę apžiūrą.
Ruoškis psichologiškai arba ieškok kokios ramesnės tech. apžiūros stoties, pvz. Aukštadvaryje. Nežinau ar ten motociklus tikrina.
klemkas rašė:Išgasdinai čia, tikiuosi taip išsamiai netikrins, nes pas mane rėmo numerį nusmėliavo ir uždažė, kad nesimato.
per kiekviena TA tikrina remo numeri :/
Pravariau 125-uką šeštadienį. Stovėjo nuo spalio garaže nejudinamas.
Nuvažiavau į kaimą, įdėjau akumą, paspaudžiau starterį, užsivedė iš pusės "abaroto", slėgis padangose normos ribose, visos šviesos veikia, nieko nereguliavau, technikinę praėjo easy, net šviesos kampas ant leistinos ribos, apsidžiaugiau, kad nepardaviau. Stebuklas, o ne mocas
Tiesa, iš pirmo karto nepraleido dėl kreivo pakojo, buvau kelis kart kritęs. Grįžau į kaimą, tėvas su kūju ir atrama atlenkė kojelę iki padoraus vaizdo, grįžau atgal ir davė lapą. Sezonas prasidėjo su 140km ratuku, net subinę paskaudo
Rėmo numerį tikrino patį pirmą. Galvoju dažytam mocui reikes su švitriniu šveist dažus ir kokiu laku palakuot, kad nerūdytų toj vietoj...
Nuvažiavau į kaimą, įdėjau akumą, paspaudžiau starterį, užsivedė iš pusės "abaroto", slėgis padangose normos ribose, visos šviesos veikia, nieko nereguliavau, technikinę praėjo easy, net šviesos kampas ant leistinos ribos, apsidžiaugiau, kad nepardaviau. Stebuklas, o ne mocas
Tiesa, iš pirmo karto nepraleido dėl kreivo pakojo, buvau kelis kart kritęs. Grįžau į kaimą, tėvas su kūju ir atrama atlenkė kojelę iki padoraus vaizdo, grįžau atgal ir davė lapą. Sezonas prasidėjo su 140km ratuku, net subinę paskaudo
Rėmo numerį tikrino patį pirmą. Galvoju dažytam mocui reikes su švitriniu šveist dažus ir kokiu laku palakuot, kad nerūdytų toj vietoj...
Kuo muotyvavo neduoti TA dėl kreivo pakojo?
4xRG rašė:Žinutės nuoroda Kuo muotyvavo neduoti TA dėl kreivo pakojo?
Sorry, sudeginau iš pykčio tą baltą lapą kur išrašė, buvo kažkas panašaus parašyta "kair. pus. vairuotojo pakuoja kreiva". Kai pabaksnojo pirštu, ar čia kreiva, sakiau netrukdo, tai pasakė, gal netrukdo, bet taip neturi būti. Gal reikėjo patylėt
Klausimelis: mano VN800 valstybinis numeris iskeltas sone galinio sparno, numerio apsvietimas yra. Ar gali kabintis, kad numeris ne centre?
Pas viena pažystama ir iškėlėm n.r į šona, tai bent Kaune viskas buvo gerai.
4xRG rašė:Žinutės nuoroda Vairuotojai sutaupys: nuo birželio 1-os atsisakoma techninės apžiūros lipdukų
Šaltinis: 15min
Tai galim jau nusilupt bus juos?
Chebra. Varau ryt TA ir nera pas mane atšvaito gale. Chimičint kažką?
Steve rašė:Žinutės nuoroda Chebra. Varau ryt TA ir nera pas mane atšvaito gale. Chimičint kažką?
Taip.
O atšvaitas būtina po numeriu turi buti, ar gali vuti ir virš jo?
Gali ir būna - pvz pas mane.
Dar klausimas ar niekas nesikabina kad posūkiai LED? Atstumai normalūs, mirksėjimas tinkamas. Nes rytoj varysiu, pasirodo jau savaiyę be tech. varinėju
Grįžti į “Tech. apžiūra. KET. Policijos naujienos”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra