Pasiūlykit pradinukui pirmą motociklą.
Re: Pasiūlykit pradinukui pirmą motociklą.
Steve rašė:Žinutės nuoroda Hmm. Sušelpkit kas litrą, duokit pasedėt
O jei koki Tiger 955 paziuret, arba Sprint 955? Aisku, tokiu metu ner lengva rast nesuvazineta, bet tie tricilindriai plokscia sukimo momenta turi.
1050 motoras jau gali netilpt i biudzeta. Vienas is Sprint 1050 ypatumu, mane maloniai nustebines po Hondos CB1000, buvo labai tolygiai dozuojamas gazas. Gal kad nuo karbo ant ipurskimo perlipau. Plius labai lengvai gulasi. Taip lengvai, kad susimastau, kaip cia neperguldzius nejucia.
Ka as cia norejau pasakyt?
Beverly 350 ST, CRF1000
turistux rašė:Žinutės nuoroda
Kad triumphai geriausi
MT-09 Tracer
Wing rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Žinutės nuoroda
Kad triumphai geriausi
Na, gal kad bent jau verta pasvarstyt varianta
Beverly 350 ST, CRF1000
Žiūrėjau ir aš į sprint'a. Bet kažkaip pasiūla maža jų :/
Na turint omeny, kad kad aukštas žmogus, tai manau tiger 955 yra tikrai vertas (ir netgi labai vertas) dėmesio aparatas. Dar plius kažkiek sedynė reguliuojasi. O ir valdosi jis smagiai, tai manyčiau aukštam naujokui tai - geras pasirinkimas, turint omeny, kad ir sėdejimas ptogus (minėjo lyg, kad planuoja per diena 500 km nuvažiuot, ko be patogaus moto tikrai nė iš vietos)
On a bike no one ever asks "are we there yet"
Steve rašė:Žinutės nuoroda Žiūrėjau ir aš į sprint'a. Bet kažkaip pasiūla maža jų :/
Tai Triumph pasiūla pas mumis iš viso beveik nulinė, reiktų atsivežt.
Nedidelė rida ir kaina, seni metai, senas modelis, kažką su lempom reiktų daryt, nesidomėjau ką. http://www.ebay.co.uk/itm/172163478257
Šitas geras, geresnis už mano, bet ir sunkesnis, bet kas upgreidinosi nuo mano ST į šitą GT- sakė, kad geriau. Tik nelabai į biudžetą telpa. Kaip minimum reikia naujos lempos, pora brangių chromuotų plastiko juostelių http://www.ebay.co.uk/itm/172163478263 Šiaip, jam nesunku pasidaryt kalkuliaciją, online yra visos dalys.
Beverly 350 ST, CRF1000
Tiek ir į biudžetą netelpa. Tiek ir hemorojus. Tikrai aš neesu linkęs terliotis su dalių siuntinejimusi ir keitimu kad tiktų mūsų technikinei ir keliams. Man svarbu nusipirkti gerą daiktą kuris veiks ir nereiks sukt kiaušiniu kad kažką padaryt kad veiktų. Nemėgstu taip daryti
Nu gal tada bimbals lizinginis ?
Kodėl iškart į lizingus ir bimbalus lendam.
Jau galima pagalvoti jog iki 2k evropietiškų negalima surasti tvarkingo moco prie kurio nereikės kišti nagų?
Va mano pirmas mataciklas vos 800 kainavo, ir visą praeitą sezoną atvažinėjau nė pirštelio neprikišęs.
Jau galima pagalvoti jog iki 2k evropietiškų negalima surasti tvarkingo moco prie kurio nereikės kišti nagų?
Va mano pirmas mataciklas vos 800 kainavo, ir visą praeitą sezoną atvažinėjau nė pirštelio neprikišęs.
Steve rašė:Žinutės nuoroda Hmm. Sušelpkit kas litrą, duokit pasedėt
Galiu suselpti ir 1400 pasedejimui,bet ar nuo to bus geriau.
Nori litro imk,tik zinok kad reikia su galva galvoti,nes jis klaidas sunkiai atleidzia.
Toloka iki tamstos važioti Aš noriu 600, bet man sako kad litras nėra blogai, o 600 bus dusulys .
Tai vat ir įdomu ar tikrai tai nėra taip jau baisu kaip kolegos sako.
As pats atsisedau nuo Jawos po 20 metu ant litro.
Zinoma pirma vaziavima prisimenu kaip sapna,bet prie visko galima priprasti ir su viskuo galima susigyventi.
Pardaves litra norejau VFR ,bet dekui kolegoms,kad atkalbejo.
Zinoma pirma vaziavima prisimenu kaip sapna,bet prie visko galima priprasti ir su viskuo galima susigyventi.
Pardaves litra norejau VFR ,bet dekui kolegoms,kad atkalbejo.
turistux rašė:Žinutės nuorodaSteve rašė:Žinutės nuoroda Žiūrėjau ir aš į sprint'a. Bet kažkaip pasiūla maža jų :/
Tai Triumph pasiūla pas mumis iš viso beveik nulinė, reiktų atsivežt.
Nedidelė rida ir kaina, seni metai, senas modelis, kažką su lempom reiktų daryt, nesidomėjau ką. http://www.ebay.co.uk/itm/172163478257
Šitas geras, geresnis už mano, bet ir sunkesnis, bet kas upgreidinosi nuo mano ST į šitą GT- sakė, kad geriau. Tik nelabai į biudžetą telpa. Kaip minimum reikia naujos lempos, pora brangių chromuotų plastiko juostelių http://www.ebay.co.uk/itm/172163478263 Šiaip, jam nesunku pasidaryt kalkuliaciją, online yra visos dalys.
Ką apie šitą mastai? Kaina prieinama, jei buvo tik paguldytas ir geometrija nepabėgus gal ir neblogas variantas?
http://www.autogidas.lt/triumph-sprint- ... 21030.html
Savininkas, atrodo, nieko neslepia:
http://amzn.to/22TJukL
Moto tai pavarges kosmetiškai
Kažkokiu būdu net skydelis gerai patrintas.
http://amzn.to/22TJukL
Moto tai pavarges kosmetiškai
Kažkokiu būdu net skydelis gerai patrintas.
Drop a gear and disappear.
Kad nieko neslepia tas gerai.
Dėl kosmetinio pavargimo tai mano pastebėjimas tik tas kad buvo čiuožęs, manau pigiai susisukčiau su viso moco perdažymu. Turiu prijaučiantį motociklams kėbulininką Visa kita kaip ir ok išskyrūs skydelį kurį pastebėjau ir jau svarsčiau kaip čia eitu nupoliruot Turbūt virtimo metu kokios šakos kliuvo :/
Dėl kosmetinio pavargimo tai mano pastebėjimas tik tas kad buvo čiuožęs, manau pigiai susisukčiau su viso moco perdažymu. Turiu prijaučiantį motociklams kėbulininką Visa kita kaip ir ok išskyrūs skydelį kurį pastebėjau ir jau svarsčiau kaip čia eitu nupoliruot Turbūt virtimo metu kokios šakos kliuvo :/
Steve rašė:Žinutės nuoroda
Nu ka ca manyt, gyvenimo jis mate ivairaus. Bet ir kaina atitinkama. Nemanau, kad vaziuosi neremontuodamas, jei ankstesnis savininkas is anglo arba savarankiskai turi isigijes Haynes serviso knyga.
Sedesena butu sportiska, nes rankenos zemai. Nuo 2008 jas kilstelejo zenkliai.
Beverly 350 ST, CRF1000
Steve rašė:Žinutės nuoroda Toloka iki tamstos važioti Aš noriu 600, bet man sako kad litras nėra blogai, o 600 bus dusulys .
Tikrai bus, prie sukimo momento greit priprantama (tuo pačiu ir prie retesni opavarų junginėjimo). Kai važiuoji nesportiniu režimu tikrai norisi, kad variklis būtų gyvas. Galios rezervas yra gerai, net jei važinėji ramiai. Aišku tai gali atsiliepti motociklo svoriui.
turistux rašė:Žinutės nuorodaSteve rašė:Žinutės nuoroda
Nu ka ca manyt, gyvenimo jis mate ivairaus. Bet ir kaina atitinkama. Nemanau, kad vaziuosi neremontuodamas, jei ankstesnis savininkas is anglo arba savarankiskai turi isigijes Haynes serviso knyga.
O kas ten jame gali gesti? Mano dabartinis iš pradžių irgi pagyvemes atrodė, bet iš esmės puikus baikas.
Jei rida nesukta, tai per metus po 6k km suvažinėta buvo. Ką dažnas jūsų dvigubai suvarot. Tuo tarpu kai didelė dalis čia parduodamu atvežtų mocų, nu 100% turi suktas ridas. Logiškai mastom. Iš pietinių kraštų atvarytas 16 metų mocas, su 50k km. O išpiderastinčiau aš jį pardavimui per savaitę taip kad atrodytų jog iš salono
Va šitas pavyzdžiui tai, idealus atrodo. Bet jį Lenkas piderastino taip jog xz kiek ten lako sluoksnio liko
http://allegro.pl/show_item.php?item=61 ... 1e13cf2d02
Steve rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Žinutės nuorodaSteve rašė:Žinutės nuoroda
O kas ten jame gali gesti? Mano dabartinis iš pradžių irgi pagyvemes atrodė, bet iš esmės puikus baikas.
Jei rida nesukta, tai per metus po 6k km suvažinėta buvo. Ką dažnas jūsų dvigubai suvarot. Tuo tarpu kai didelė dalis čia parduodamu atvežtų mocų, nu 100% turi suktas ridas. Logiškai mastom. Iš pietinių kraštų atvarytas 16 metų mocas, su 50k km. O išpiderastinčiau aš jį pardavimui per savaitę taip kad atrodytų jog iš salono
Va šitas pavyzdžiui tai, idealus atrodo. Bet jį Lenkas piderastino taip jog xz kiek ten lako sluoksnio liko
http://allegro.pl/show_item.php?item=61 ... 1e13cf2d02
Jei bus 50000km, tai viskas su juo gerai. Pas senukus anglus tie motorai virš 100000km važiuoja.
O tu nenori pakalbėt su Martinas, gal jis už prieinamą kainą savo CBF600 parduos? Pas jį, kiek pamenu, buvo geras.
Beverly 350 ST, CRF1000
Grįžti į “Pradedančiųjų klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra