„Regitros“ tema
Re: „Regitros“ tema
Turistux papasakos įspūdžius
deck2 rašė:Žinutės nuoroda Turistux papasakos įspūdžius
Nezinau, apie ka ten 15min rase, kur jie ta info trauke, bet jei kur nors ir buvo Vilniuje CIECA atstovu, tai egzaminuotojai ju tikrai nemate ir negirdejo.
Beverly 350 ST, CRF1000
Kaip tik skaičiau ir norėjau dėti čia
„Regitros“ tema
Keturračiai tapo ministrų įsakymų įkaitais
Šaltinis: Lietuvos žinios
Šaltinis: Lietuvos žinios
„Regitros“ tema
Sveiki, ar lietuvoje registruos moto atsivezta is uk kuriam buvo 2015 c kategorija ikalta? Siuo metu su juo po uk vazineju ir bedu neturiu del eksplotavimo, bet planuoju i lietuva veztis. Netureciau turet bedu? Moto mano vardu ant v5c
„Regitros“ tema
Laimonas rašė:Žinutės nuoroda Sveiki, ar lietuvoje registruos moto atsivezta is uk kuriam buvo 2015 c kategorija ikalta? Siuo metu su juo po uk vazineju ir bedu neturiu del eksplotavimo, bet planuoju i lietuva veztis. Netureciau turet bedu? Moto mano vardu ant v5c
Registruos.
Beverly 350 ST, CRF1000
„Regitros“ tema
turistux rašė:Žinutės nuorodaLaimonas rašė:Žinutės nuoroda Sveiki, ar lietuvoje registruos moto atsivezta is uk kuriam buvo 2015 c kategorija ikalta? Siuo metu su juo po uk vazineju ir bedu neturiu del eksplotavimo, bet planuoju i lietuva veztis. Netureciau turet bedu? Moto mano vardu ant v5c
Registruos.
Su sąlyga, kad buvo praeita TA, kuri sėkmingai praeis pakeitus anglišką lempą
„Regitros“ tema
mykolaila rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Žinutės nuorodaLaimonas rašė:Žinutės nuoroda Sveiki, ar lietuvoje registruos moto atsivezta is uk kuriam buvo 2015 c kategorija ikalta? Siuo metu su juo po uk vazineju ir bedu neturiu del eksplotavimo, bet planuoju i lietuva veztis. Netureciau turet bedu? Moto mano vardu ant v5c
Registruos.
Su sąlyga, kad buvo praeita TA, kuri sėkmingai praeis pakeitus anglišką lempą
Labai savalaikis ir teisingas papildymas. Dabar registruoja tik praėjus TA.
Beverly 350 ST, CRF1000
„Regitros“ tema
Lempa pas mane nei i viena puse nelauzia kampo, kai variau TA uk, pries menesi, anglas sake kad nebus bedu ir lietuvoje su ja, teisybe? Nes vienem praleidzia kitiem ne kiek girdejau
„Regitros“ tema
O ekspertiziu reiks vien del to kad nera svorio irasyto?
„Regitros“ tema
Jei nera kazkuriu butinu duomenu tai taip ekspertizes reikes. Jei lempa spindulio nelauzia tada TA praeina.
„Regitros“ tema
Maniškis honda is uk, zibintas grynas anglas, tai teko garaziuke perdaryt kad nebutu kampo i kaire puse, tik 'ploksciai' sviestu ir tuvlita praleido, o dokumentuosi is uk v5 forma nebuvo svorio parasyta, regitra i savo ekspertize nusiunte uz 100eu, aciu pardavejui jis is nippon paeme toki pat popieriuka uz 50eu ir regitra praleido,
„Regitros“ tema
Gera žinia sunkvežimių ir motociklų vairuotojams, laikantiems vairavimo egzaminą
Šaltinis: kaunas.kasvyksta.lt
Šaltinis: kaunas.kasvyksta.lt
Grįžti į “Tech. apžiūra. KET. Policijos naujienos”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra