Avarijos-LT (2011-2014m statistika 1-žinutė)
- Tinkladraskis
- Site Admin
- Tinkladraskis
- Site Admin
Vakar nakvojau palapinej Rudninku girioj, pasistates buvau giliau nuo pagrindinio kelio, maniau, kad atokioj vietoj prie keliuko. Nustebino apie 20:30 val. pravaziaves endurininkas (pagal garsa speju, kad ne keturratis). Nezinau ar mano palapine mate. Nustebau, kad vienas visiskoje tamsoje miske vazineja.
Beverly 350 ST, CRF1000
turistux rašė:Žinutės nuoroda Vakar nakvojau palapinej Rudninku girioj, pasistates buvau giliau nuo pagrindinio kelio, maniau, kad atokioj vietoj prie keliuko. Nustebino apie 20:30 val. pravaziaves endurininkas (pagal garsa speju, kad ne keturratis). Nezinau ar mano palapine mate. Nustebau, kad vienas visiskoje tamsoje miske vazineja.
Nesupratau dvieju dalyku, nei kam reikia ten miegoti, nei kam reikia ten nakti vazineti
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Beje čia avarijų, o ne nakvojančių palapinėj miške tema
Trans Alp
Baisu, bet mastant apie priežastis.. Priežastis nr. 1 - kontrvairavimo nesupratimas, nemokėjimas. Neišsukti tokio nestaigaus posūkio.. Antra - nepasirinktas greitis atitinkantis vairavimo gebėjimus.
Dėl endurinimo neturiu patirties, užteko vieno karto, kai pridėjau į kelnes per greitai važiuodamas žvyrkeliu ir matydamas kaip artėja šalikelė su medžiais ir negalėjau pasukti moco, tą sekundę jau spėjau pagalvoti, kad užsimušiu.
Dėl endurinimo neturiu patirties, užteko vieno karto, kai pridėjau į kelnes per greitai važiuodamas žvyrkeliu ir matydamas kaip artėja šalikelė su medžiais ir negalėjau pasukti moco, tą sekundę jau spėjau pagalvoti, kad užsimušiu.
ltd rašė:Žinutės nuoroda
Beje čia avarijų, o ne nakvojančių palapinėj miške tema
Iškart pagalvojau, kad tas pats ir užsimušė vėliau naktį, paskui apsižiūrėjau, kad užsimušė dieną.
Beverly 350 ST, CRF1000
- Tinkladraskis
- Site Admin
klemkas rašė:Žinutės nuoroda Baisu, bet mastant apie priežastis.. Priežastis nr. 1 - kontrvairavimo nesupratimas, nemokėjimas. Neišsukti tokio nestaigaus posūkio.. Antra - nepasirinktas greitis atitinkantis vairavimo gebėjimus.
nestebina, užtenka pasižiūrėt kiek pas pas mus neatratų "posavaitepritruksgalios" MotoGP talentų.
tada ekstremalioj situacijoj suveikia
“We don't rise to the level of our expectations, we fall to the level of our training.”
― Archilochus
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra