Avarijos-LT (2011-2014m statistika 1-žinutė)
Killswitch, nejaugi kažkokios dviratės transporto priemonės jo neturi?
Drop a gear and disappear.
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Killswitch, nejaugi kažkokios dviratės transporto priemonės jo neturi?
Tokiame amziuje ir su tiek patirties spejama tik rekti ir laaabai placiai atmerkti akis

Cia, kaip ir stabdant su masina be ABS, priversti save atleisti stabdi, kad apvaziuoti kliuti.
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
draginoid rašė:Žinutės nuorodaDecoy rašė:Žinutės nuoroda Killswitch, nejaugi kažkokios dviratės transporto priemonės jo neturi?
Tokiame amziuje ir su tiek patirties spejama tik rekti ir laaabai placiai atmerkti akis
Cia, kaip ir stabdant su masina be ABS, priversti save atleisti stabdi, kad apvaziuoti kliuti.
Buvo panašiai man su savadarbiu kartingu (Minskelio variklis). Stabdžių ar nebuvo, ar visai neefektyvūs, gazas užstrigo, sankabos trosiukas nutrūko ir ant kelio pradėjo iš to strioko sinusoidinė trajektorija vis didėti link sankasos šlaitų. Kažkaip dašilo sugrūst žemesnes pavaras, kad greitį numest, o kai susivaldė greitis, tada nepamenu kaip, bet kažkaip aš jį užgesinau.
Beverly 350 ST, CRF1000
turistux rašė:tada nepamenu kaip, bet kažkaip aš jį užgesinau.
Very informative, indeed

Decoy rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:tada nepamenu kaip, bet kažkaip aš jį užgesinau.
Very informative, indeed
Kai garsiai rėki ir plačiai atsimerki, bet koks variklis automatiškai užgęsta!

cbr600rr
klx250s
f900gsa
klx250s
f900gsa
Decoy rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:tada nepamenu kaip, bet kažkaip aš jį užgesinau.
Very informative, indeed
Kalpoką ar laidą nuo žvakės, berods nulupau, kai greitis nukrito ir iš platėjančios sinusoidės išėjau

Beverly 350 ST, CRF1000
turistux rašė:Žinutės nuorodadraginoid rašė:Žinutės nuorodaDecoy rašė:Žinutės nuoroda Killswitch, nejaugi kažkokios dviratės transporto priemonės jo neturi?
Buvo panašiai man su savadarbiu kartingu (Minskelio variklis). Stabdžių ar nebuvo, ar visai neefektyvūs, gazas užstrigo, sankabos trosiukas nutrūko ir ant kelio pradėjo iš to strioko sinusoidinė trajektorija vis didėti link sankasos šlaitų. Kažkaip dašilo sugrūst žemesnes pavaras, kad greitį numest, o kai susivaldė greitis, tada nepamenu kaip, bet kažkaip aš jį užgesinau.
turistux rašė:Žinutės nuorodaDecoy rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:tada nepamenu kaip, bet kažkaip aš jį užgesinau.
Very informative, indeed
Kalpoką ar laidą nuo žvakės, berods nulupau, kai greitis nukrito ir iš platėjančios sinusoidės išėjau
Aš vis dar stebiuosi tavo ekstremalumu

HONDA CRF1000
nestandartiniai sprendimai, nors ir anksčiau buvau pastebėjęs kad kaltu lieka tas kurio jau nebėra ir nėra kaip apsiginti.
Kokia prasme nestandartiniai? Parašyta, kad teismas vyko labai ilgai nes darė ekspertizes po ekspertizių. Todėl, asmeniškai aš linkęs pasitikėti teismu. Straipsnis parašytas iš aukos pusės, be abejo jis kels kažkokių emocijų, toks ir tikslas. Jeigu žmogus liktu gyvas, akivaizdu kad viską neigtu, bet tai nereiškia kad rezultatai būtu tokie. Kodėl tu esi toks tikras, kad kaltu pripažintas nekaltas?drh rašė:Žinutės nuoroda nestandartiniai sprendimai, nors ir anksčiau buvau pastebėjęs kad kaltu lieka tas kurio jau nebėra ir nėra kaip apsiginti.
Prieš daug metų nutykęs analogiškas atvejis Jonavoje. Pagrindine miesto gatve važiuojanti britva daranti apie 150km ir iš šalutinio kelio į pagrindinį sukantis pensininkas. Pokšt- du lavonėliai, mat herojus britvininkas vežėsi draugę...Pensininkas atsisėdo, mat vykdė manevrą neįsitikinęs manevro saugumu... Ekspertizė parodė, kad įvažiavimo į sankryžą metu, britva buvo maždaug už 200 metrų. Bet kuris automobilio vairuotojas būtu pasigavęs tą britvą į šoną...
Man visi lakstantys ir besidaužantys vienodi, bet kokiom t.p. , nes ramiai važiuojant gali pasigauti skraiduolį ir iš to išplaukianćiom pasekmėm, bet lygiai taip pat atsiveria terpė tyćia užkišinėti greitai lekenćiam *(savanorių pr. per sezono atidarymą kai patruliai išvažiavo prieš "vienkę lekiantį").
Tad kai gali likt kaltas turi būti būdrus ir dairytis lakstančių.
Kita vertus tai gali paveikti ir lakstančius, kad gali likti kalti už per didelį greiti ir pasiaiškinimų kad " važiavau pagrindiniu" gali nepakakti.
Vienok šiuo konkrečiu atveju mano pamąstymai, kad Vilniuje įvyksta daug avarijų tarp automobilių, furų ir viešojo transporto, tai yra żmogiškasis faktorius, nuovargis ar dar kas nors.
manau, kad jei nebūtų tokios tragiškos pabaigos, tai vairuotojas savo kaltės ir neginčytų. abi t.p. apgadintos nestipriai.
ekspertų išvados nematytos tik ginamojo komentarai..
Tad kai gali likt kaltas turi būti būdrus ir dairytis lakstančių.
Kita vertus tai gali paveikti ir lakstančius, kad gali likti kalti už per didelį greiti ir pasiaiškinimų kad " važiavau pagrindiniu" gali nepakakti.
Vienok šiuo konkrečiu atveju mano pamąstymai, kad Vilniuje įvyksta daug avarijų tarp automobilių, furų ir viešojo transporto, tai yra żmogiškasis faktorius, nuovargis ar dar kas nors.
manau, kad jei nebūtų tokios tragiškos pabaigos, tai vairuotojas savo kaltės ir neginčytų. abi t.p. apgadintos nestipriai.
ekspertų išvados nematytos tik ginamojo komentarai..
-
- Tinkladraskis
- Site Admin
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra