Avarijos-LT (2011-2014m statistika 1-žinutė)
Staiga po beveik 2 paru tylos "Paaiskeja" begimo priezastis...... va cia tai posukis.....
Blogiausias...
ltd rašė:Žinutės nuoroda
Net keista skaityt jog auto rezesi i motocikla o ne kaip yprasta vaizdelis tai visai nekoks.... idomu kas ten buvo...
Blogiausias...
ziurke rašė:Žinutės nuorodaltd rašė:Žinutės nuoroda
Net keista skaityt jog auto rezesi i motocikla o ne kaip yprasta vaizdelis tai visai nekoks.... idomu kas ten buvo...
Labai panašu kad mocas važiavo tiesiai o poršas suko. Jai vietoj ,,Porsche,, būtų buvęs Opelis antraštė skambėtu atvirkščiai...
4xRG rašė:Žinutės nuoroda
kazkaip ydomiai nuskambejo.......
"Kaip rašoma policijos pranešime, rugpjūčio 14 apie 12 val. Vilniuje, Gariūnų g., automobilio „ VW Crafter“ vairuotojas (gim. 1995 m.), stovėdamas spūstyje, atidarė automobilio priekines kairiąsias dureles, į kurias atsitrenkė spūstyje tarp automobilių važiavęs motociklas „Suzuki“, vairuojamass vyro (gim. 1965 m.)"
Blogiausias...
Gal norėjo kol stovi išlipti parūkyti...
Galėjo ir tikslingai atidarant duris blokuoti....
4xRG rašė:Žinutės nuoroda Gal norėjo kol stovi išlipti parūkyti...
pas mus retai tokie kamsciai buna , kad parukyt islipt ir beto ruko sededami autoj. dazniausiai vistiek kazkiek juda kad ir letai. tai man cia kvepia bezpridielu kas labai dazna slavu valstybese kai tai prikolina tai aukleja tokiu budu nes vistiek bus kaltas moto. dar man uzkliuvo pilieciu gimimo metai ....
Blogiausias...
ziurke rašė:Žinutės nuoroda4xRG rašė:Žinutės nuoroda Gal norėjo kol stovi išlipti parūkyti...
pas mus retai tokie kamsciai buna , kad parukyt islipt ir beto ruko sededami autoj. dazniausiai vistiek kazkiek juda kad ir letai. tai man cia kvepia bezpridielu kas labai dazna slavu valstybese kai tai prikolina tai aukleja tokiu budu nes vistiek bus kaltas moto. dar man uzkliuvo pilieciu gimimo metai ....
O kas keisto su gimimo metais?
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra