Aušinimo skystis, jo keitimas
Re: Aušinimo skystis, jo keitimas
Pastebejau ant salto, sestadieni pavaziuosiu daugiau pastebesiu. O po galiniu ratu manau gaut tokio skyscio tikrai nekazka butu
Jeigu žmogus žmogui žmogus, tai ir žmogus žmogui žmogus.
Beveik į temą. Gal kas žinot kokio dydžio poveržlė maunasi ant aušinimo skysčio nuleidimo varžto Transalp 650? Rudenį keisdamas skystį patingėjau uždėt naują. Žiūriu, kad dabar laša...
-
Sveiki,
gal kas iš vilniečių pasirašytų padėt pakeisti mano hondai aušinimo skystį? Užbėgant už akių - manualą skaityti moku, bet patirtis rodo, kad beveik visada atsiranda vienas ar kitas varžtas, kurio pati nesugebu atsukti ir vis vien tenka ieškoti stipresnės vyriškos rankos (arba rimtesnių įrankių). Tiesiog kažkam palikti mocą nenoriu - noris po biški mokytis savo ratus prižiūrėt. Atsilyginsiu pagal susitarimą: eurais, alum, tortu ar kaip sutarsim
gal kas iš vilniečių pasirašytų padėt pakeisti mano hondai aušinimo skystį? Užbėgant už akių - manualą skaityti moku, bet patirtis rodo, kad beveik visada atsiranda vienas ar kitas varžtas, kurio pati nesugebu atsukti ir vis vien tenka ieškoti stipresnės vyriškos rankos (arba rimtesnių įrankių). Tiesiog kažkam palikti mocą nenoriu - noris po biški mokytis savo ratus prižiūrėt. Atsilyginsiu pagal susitarimą: eurais, alum, tortu ar kaip sutarsim
JuodasKatinas rašė:Žinutės nuoroda Sveiki,
Galiu pagelbėt.
Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra