KET neaiškumai/išaiškinimai
Sutinku, kad ziedas gerai. Bet visi ivaziavimai lygiareiksmiai, prie visu stovi zenklas "Duokite kelia". Matyt tokia tvarka nusistovejo, kad atvaziuojantys nuo Lazdynu pirmi ilekia i zieda ir dar sugeba grumoti
Bet ziedas gerai 

TWIN rašė:Žinutės nuoroda Sutinku, kad ziedas gerai. Bet visi ivaziavimai lygiareiksmiai, prie visu stovi zenklas "Duokite kelia". Matyt tokia tvarka nusistovejo, kad atvaziuojantys nuo Lazdynu pirmi ilekia i zieda ir dar sugeba grumotiBet ziedas gerai
Is to, kas parasyta, panasu, kad nepagaunama ziedo logika is esmes. Ne ziedineje sankryzoje svarbu is kur tu ivaziuoji i ja, ir tas tavo atsinestas ivaziavimo "statusas" islieka toks pat iki pat tavo isvaziavimo is sankryzos. Ziedineje sankryzoje tavo statusas pasikeicia kai tu ivaziuoji i zieda, tada tampi ziedo dalyviu, ir visiskai nesvarbu is kur tu atvaziavai. Ivaziavus i zieda tau atsiranda pirmumas pries kitus eismo dalyvius, dar tik laukiancius ivaziavimo i zieda. Kai ziedai labai mazi, gali atsirasti gincytinu situaciju del to, kas jau vaziavo ziedu, o kas bande ivaziuoti i zieda, bet tai nekeicia esmes to, kad vaziuojantys ziedu turi pirmuma pries bandancius ivaziuoti i zieda

Tame ir esme tame ziede ,kad ziedas ne mazas, jis miniatiurinis, kai masina uzima vieta jame nuo ivaziavimo iki sekancio isvaziavimo beveik. Kai vaziuoji apie 30km/h greiciu laikas tarptavo ivaziavimo ir sekancio ivaziavimo i zieda yra vos viena kita sekunde.
Del to, kai kurie vairuotojas ir bando prasokti beveik tiesiai si zieda, atvaziuojant nuo ligonines. Man buten taip ir buvo, kai as vaziavau is Erfurto gatves, o man kelia skersai pastojo a/m lekiantis nuo ligonines. Teko stabdyti ir matyti kito vairuotojo dideles akis, taip ir nusupratusio, kas cia ivyko.
Del to, kai kurie vairuotojas ir bando prasokti beveik tiesiai si zieda, atvaziuojant nuo ligonines. Man buten taip ir buvo, kai as vaziavau is Erfurto gatves, o man kelia skersai pastojo a/m lekiantis nuo ligonines. Teko stabdyti ir matyti kito vairuotojo dideles akis, taip ir nusupratusio, kas cia ivyko.
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Sveiki,
ar yra kasnors KET parasyta apie motociklu soninius atsvaitus?
Turiu Yamaha MT-07, ir ant priekiniu sakiu yra (bent man) labai negrazus orandziniai atsvaitai (foto is interneto) ir noreciau nusiimti juos.
Nepastabdys policininkas? Norint praeiti technikine uzsidet atgal reikes?
Turiu Yamaha MT-07, ir ant priekiniu sakiu yra (bent man) labai negrazus orandziniai atsvaitai (foto is interneto) ir noreciau nusiimti juos.
xTheEc0 rašė:Žinutės nuoroda Sveiki,
Dėl Ket nežinau, bet su mocais teko nemažai TA praeit, reikalaujamas tik raudonas atšvaitas gale . Gali demontuot.
MT-09 Tracer
Wing rašė:Žinutės nuorodaxTheEc0 rašė:Žinutės nuoroda Sveiki,
Dėl Ket nežinau, bet su mocais teko nemažai TA praeit, reikalaujamas tik raudonas atšvaitas gale . Gali demontuot.
Netiesa. Esu gaves ban'a uz soninio atsvaito nebuvima. Turi buti oranzinis.
Nusiimk, bet neismesk. Policininkas nebaus, bet kai varysi TA - gali reiketi nusipirkti naujus

xTheEc0 rašė:Žinutės nuoroda Sveiki,
Nuo 2018m pagamintiems motociklams reikalauja einant tech. apžiūrą (greičiauisiai vadovaujas kokia ES direktyva). Reikalauja tik priekinėje dalyje. Pgerėja pastebėjimo tikimybė išlendant iš kokio šoninio keliuko ar pan...
Ruošia naujienų bet netikiu ką matau
"Pirmiausia siūloma „A+“ pažymėtomis juostomis leisti važiuoti motociklams."
"Pirmiausia siūloma „A+“ pažymėtomis juostomis leisti važiuoti motociklams."
Gal paskubom klausiau gal ką praleidau, bet kažkaip jaučiuosiu kad mus pamiršo?
Simboliu A+ pažymėta eismo juosta, be maršrutinio transporto, galės važiuoti kitos transporto priemonės: dviračiai, mopedai ir lengvieji keturračiai, taip pat automobiliai, pažymėti skiriamuoju ženklu „Neįgalusis“ arba neįgalių asmenų automobilių statymo kortele, kur važiuoja neįgalieji į švietimo įstaigą ar iš jos arba į neįgaliųjų dienos užimtumo centrą ar iš jo, važiavimo maršrutą suderinus su kelio savininku. Be to, kelio savininko (savivaldybės) sprendimu atitinkamai paženklinta A+ eismo juosta galės važiuoti taksi, automobiliai, kuriuose važiuoja keturi ir daugiau eismo dalyvių, elektromobiliai ir motociklai.
Lauksim pavasario ir pamatysim kas bus

Pamirš nupiešti motociklą ant kelio, arba vietos neliks
Triumph Tiger 800 ABS 2014m
Pataisykit jei aš klystu - Motociklai negali važiuoti A+ juosta (teikė projektą bet nepatvirtino kaip supratau)
Ducati Multistrada
okuma rašė:Žinutės nuoroda Pataisykit jei aš klystu - Motociklai negali važiuoti A+ juosta (teikė projektą bet nepatvirtino kaip supratau)
dar ne
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Beja, praeitais metais buvo kalbeta apie istatymo pakeitima del 'diskriminacijos' motociklam kada atimamos teises uz greity (30km/h moto vs 50km/h auto)
Tai vis delto sita atmete, tai nevazinekit greitai : )
https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct ... 170wd4z5zj
Tai vis delto sita atmete, tai nevazinekit greitai : )
https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct ... 170wd4z5zj
Lietuvos Respublikos Vyriausybė nutaria:
Nepritarti Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 416 straipsnio pakeitimo įstatymo projektui Nr. XIVP-875
Grįžti į “Tech. apžiūra. KET. Policijos naujienos”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra