Lenkijos moto renginiai (Kalendarz imprez motocyklowych)
Re: Lenkijos moto renginiai (Kalendarz imprez motocyklowych)
kam čia šia temą patalpinot? trinkit, dar pasakykit kad pas PŽEKUS į renginius važinėjat
mozek rašė:Žinutės nuoroda kam čia šia temą patalpinot? trinkit, dar pasakykit kad pas PŽEKUS į renginius važinėjat
Va kaip tik turiu kvietimą važiuot į mototargi w Warszawie. Dar nenusprendžiau ar važiuosiu. Fliakų pavalgyt yr gerai, bet daugiau tai man ten nieko nereikia.
Beverly 350 ST, CRF1000
turistux rašė:Žinutės nuorodamozek rašė:Žinutės nuoroda kam čia šia temą patalpinot? trinkit, dar pasakykit kad pas PŽEKUS į renginius važinėjat
Va kaip tik turiu kvietimą važiuot į mototargi w Warszawie. Dar nenusprendžiau ar važiuosiu. Fliakų pavalgyt yr gerai, bet daugiau tai man ten nieko nereikia.
Jei abejoji ar reikia važiuoti motociklu tai visada reikia pasirinkti važiavimą - nepasigailėsi
HONDA CRF1000
Plasnart rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Žinutės nuorodamozek rašė:Žinutės nuoroda kam čia šia temą patalpinot? trinkit, dar pasakykit kad pas PŽEKUS į renginius važinėjat
Jei abejoji ar reikia važiuoti motociklu tai visada reikia pasirinkti važiavimą - nepasigailėsi
Oi ne motociklu, čia man siūlė vietą minivene, su visais ypatumais.
Beverly 350 ST, CRF1000
Važiuok važiuok parveši foto ir straipsniuką kokį.
turistux rašė:Žinutės nuorodaPlasnart rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Žinutės nuoroda
Oi ne motociklu, čia man siūlė vietą minivene, su visais ypatumais.
dabar man paaiskinkit kam jam motociklas ir kelione motociklu pas vikingus su nakvynemis palapinese, kai iki varsuvos net davaziuoti negali
ir pobrangiai tie flekai gaunasi
mozek rašė:Žinutės nuoroda
dabar man paaiskinkit kam jam motociklas ir kelione motociklu pas vikingus su nakvynemis palapinese, kai iki varsuvos net davaziuoti negali
ir pobrangiai tie flekai gaunasi
Mano versija: Varsuva į pietus nuo mūsų - todėl po vikingų per karšta
Blyn negi flekai pabrango?
HONDA CRF1000
pabrango, jei tam kad flekus pavalgyti 500km reikia pravažiuoti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra