Gražūs kadrai
Gražūs kadrai
Analogiska proga:
http://www.motociklininke.lt/p/kalendorius-2016.html
Kadangi cia tema "Grazus kadrai", tai cia galima iziureti "2 in 1". Man asmeniskai grazu yra merginos ir motociklai. 1 kadras - dvi grozybes
Ir nebutinai tai turi buti Aldona. Ir nebutinai tai turi tureti kazka bendro su anom pakeltom ir vis periodiskai pakeliamom sexizmo temom.
Taipogi nemanau, kad tai buvo prievarta uzsodintas modelis ir slapcia nufotkintas. Neabejoju, kad tai yra pacio modelio iniciatyva. Ir pozavimas ir plakato platinimas. Nors modelis, kaip supratau, paantrino anos temos iniciatore
http://www.motociklininke.lt/p/kalendorius-2016.html
Kadangi cia tema "Grazus kadrai", tai cia galima iziureti "2 in 1". Man asmeniskai grazu yra merginos ir motociklai. 1 kadras - dvi grozybes
Ir nebutinai tai turi buti Aldona. Ir nebutinai tai turi tureti kazka bendro su anom pakeltom ir vis periodiskai pakeliamom sexizmo temom.
Taipogi nemanau, kad tai buvo prievarta uzsodintas modelis ir slapcia nufotkintas. Neabejoju, kad tai yra pacio modelio iniciatyva. Ir pozavimas ir plakato platinimas. Nors modelis, kaip supratau, paantrino anos temos iniciatore
Gražūs kadrai
Hipokritizmas liejasi per kraštus.
Hipokritas - tai žmogus, kuris viena sako, kita daro. Tai yra, jis apsimeta, kad turi kokių nors gerų savybių, moralinių įsitikinimų, išpažįsta tam tikrą religiją ar pan., nors iš tikrųjų taip nėra. Arba elgiasi visai ne pagal savo skelbiamus įsitikinimus. Pavyzdžiui: žmogus kritikuoja kitus, kam neina balsuoti, bet ir pats niekada neina balsuoti.
Žodžio kilmė: viduramžių anglų kalbooje - ipocrite (iš senosios prancūzų kalbos) - lotyniškai hypocrita - kilęs iš graikų hypokrites - tai reiškė aktorius, t.y. tas, kuris apsimeta kažkuo, kuo nėra.
Gražūs kadrai
Prisitaikant prie forumo moralės etiketo
Gražūs kadrai
Decoy: pakoreguota, nereikia bendroje temoje off topiko, jeigu norisi išsilieti - tam yra kitos temos.
Nastradal Predskazamus nam budushchee...
Gražūs kadrai
Drop a gear and disappear.
Gražūs kadrai
Gaila kad čia gražus montažas.
Gražūs kadrai
Gražūs kadrai
Aš vėl su savo 'artu', šitą, beje, nupieše League of Legends žaidimo dizaineris.
Įkveptas "Kikis delivery service" animacinio filmo.
Įkveptas "Kikis delivery service" animacinio filmo.
Gražūs kadrai
Wow geras, kaip aš suprantu tai ta liulka pritaikyta neįgaliojo vežimėliui. Gražus darbas
Gražūs kadrai
Kaledines moto nuotaikos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra