- Forumas Diskusijos Pasivažinėjimai / ratukai Vilniaus regionas
- Ieškoti
-
- Dabar 2025-04-23 04:27
- Visos datos yra UTC+03:00
Vilniečių enduro pasivažinėjimai
-
Puslapis 22 iš 53
- Pereiti į puslapį:
- Ankstesnis
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 53
- Kitas
-
1
- Cituoti
Standartinė DCDL » 2017-03-21 20:14
MindeM rašė:Žinutės nuoroda Mačiau ir aš tą video. Bet kodėl tada žmonės perka hardus nebijodami didelių išlaidų aptarnavimui, jei tikrai galėtų taip pat gerai važiuoti su vieno cilindro turistu (tipo F650GS, KLR, Tenere...).
"Didelės išlaidos aptarnavimui" - galvojau ir aš taip pat, dabar galiu pasakyti, kad mitas jei nedalyvauji varžybose.
F650, KLR, Tenere.... - svoris niekada neprilygs hardui, kai tarp kojų 100kg., važiavimas bekelėje visiškai kitoks (nors kol nepabandžiau galvojau nėra didelio skirtumo).
Taigi kiekvienam savo, ir kiekviename motocikle savas žavesys. Neteisinu ir neperšu nei vieno, sūlau pabandyti - kovo 31 - balandžio 2 deinomis enduro treniruotės, hardą galima išsinuomoti:
http://www.endurolithuania.com/lt/news/ ... u-Motoshop
-
1
- Cituoti
Standartinė Plasnart » 2017-03-22 08:23
MindeM rašė:Žinutės nuoroda Mačiau ir aš tą video. Bet kodėl tada žmonės perka hardus nebijodami didelių išlaidų aptarnavimui, jei tikrai galėtų taip pat gerai važiuoti su vieno cilindro turistu (tipo F650GS, KLR, Tenere...).
Yra tesiog kita motociklo kategorija pritaikyta kitokiems keliams. F650GS, KLR, Tenere, Africos labai gerai tinka važinejimams žvyrkeliais, o su hardu važiuoti vien zvyrkeliu būtų labai nuobodu ( dėl per lengvo svorio ir mažo max greicio). O išmaltais keliais arba miško žvėrių takeliu labai gerai tinka visi lengvi hardai, nes GS, KLR jau per sunkūs...
-
2
- Cituoti
Standartinė rusnietis » 2017-03-22 10:03
Nelendant i filosofijas remkimes matematika:
Jeigu igudziu 5% o mocas didelis ir sunkus, tarkim 30% galimybiu, tai bendras vaziuotojo+moco rezultatas yra 5*0,8+30*0,2=10%.
Jeigu useris turi tuos pacius igudziu procentus, bet vaziuoja su hardu, tai gaunam tokius skaicius: 5*0,8+100*0,2=24%
Reiskia net taikant ta pacia formule, kad 20% mocas ir 80% igudziai, su tais paciais igudziais ir hardu vaziuosi dvigubai geriau/greiciau/uztikrinciau nei su softu

Atitinkamai, jeigu labai patyrusiam useriui duosi softa, rezultatas toks, kad 80*0,8+30*0,2=70%. T.y. tave patyres useris su softu isrukys ir net nesuprakaituos

-
2
- Cituoti
Standartinė Plasnart » 2017-03-22 10:38
Aš taip pat nenoriu pasakyti, kad asfaltinės padangos ant žvyro yra geriau nei tikros endurinės. Bet erzina tokie pasisakymai jog jei ne enduro padangos ir motociklas nufotografuotas ant zvyro tai nesiskaito kaip "soft enduro" atidarymas.
Jei turėčiau tokias galimybes tai privažiavęs klampų miško keliuką sėsčiau ant hardo, pasiekęs žvyro atkarpą persėsčiau ant soft enduro, o išvažiavęs į asfaltą sėsčiau ant sportinės britvos.... Kadangi tokio "palaikymo" neturiu važiuoju su vienu motociklu ten kur noriu ir taip greitai kaip man atrodo saugu pagal visas aplinkybes
-
0
- Cituoti
Standartinė inkilas01 » 2017-03-22 18:20

-
1
- Cituoti
Standartinė DCDL » 2017-03-22 23:00
Plasnart rašė:Žinutės nuoroda Visiškai sutinku, kad valdymo technika yra svarbiausia.
Aš taip pat nenoriu pasakyti, kad asfaltinės padangos ant žvyro yra geriau nei tikros endurinės. Bet erzina tokie pasisakymai jog jei ne enduro padangos ir motociklas nufotografuotas ant zvyro tai nesiskaito kaip "soft enduro" atidarymas.
Jei turėčiau tokias galimybes tai privažiavęs klampų miško keliuką sėsčiau ant hardo, pasiekęs žvyro atkarpą persėsčiau ant soft enduro, o išvažiavęs į asfaltą sėsčiau ant sportinės britvos.... Kadangi tokio "palaikymo" neturiu važiuoju su vienu motociklu ten kur noriu ir taip greitai kaip man atrodo saugu pagal visas aplinkybes
Jei teisybes delei tai Tavo padangos gamintojo teigimu yra 20/80 (offroad/onroad), nematau kad netiktu tokiam pasivazinejimui kaip vazaivom, jei kas abejoja, galim pakviesti kartu pralekti, tuo paciu marsrutu.
-
6
- Cituoti
Standartinė Marionis » 2017-03-23 00:41

-
1
- Cituoti
Standartinė DCDL » 2017-03-23 00:43
Marionis rašė:Žinutės nuoroda Endurines pakatuskes pradzioje buna kad man i plentine padanga pirstu rodo, o kitu pirstu prie smilkinio sukioja. Pakatuskes finise jau as rodau pirstu i savo plentine padangabet visvien, jauciu kazkokia plentiniu padangu diskriminacija ant zvyro siame progresuojanciame forume. Manau reiks parasyti straipsni i 15min.lt
Galiu 100% patvirtinti - važiavome kartu - galiu tik mokytis....
- Tinkladraskis
- Site Admin
-
0
- Cituoti
Standartinė Tinkladraskis » 2017-03-23 21:12

-
1
- Cituoti
Standartinė Plasnart » 2017-03-24 08:32
MindeM rašė:Žinutės nuoroda17495738_333998650330615_1403441553_n.jpg
Pirmas normalus pasivažinėjimas šį sezoną. Padangos 80/20 off-on road. 1 įklimpimas, daug atkarpų tik pirma pavara, batonas, sudaužytas posūkis, sulenktas veidrodėlis, skilusi plastmasė. Matyt, dar daug mokytis reikia
Tokiem pasivazinejimam manau reiktu lanku
- Tinkladraskis
- Site Admin
-
0
- Cituoti
Standartinė Tinkladraskis » 2017-03-24 09:55
Rytoj važiuosiu sava eiga iki Bekelės turų.
-
1
- Cituoti
Standartinė DCDL » 2017-03-24 09:57
-
0
- Cituoti
Standartinė mummis » 2017-03-24 10:19
DCDL rašė:Žinutės nuoroda Turiu, atsiusiu vakare e-pastu
jei soft maršrutas, aš irgi norėtau paprašyti

-
1
- Cituoti
Standartinė TWIN » 2017-03-24 13:24

-
4
- Cituoti
Standartinė TWIN » 2017-03-24 15:39

-
0
- Cituoti
Standartinė TWIN » 2017-03-25 08:51

- Tinkladraskis
- Site Admin
-
0
- Cituoti
Standartinė mykolaila » 2017-03-25 15:29

-
0
- Cituoti
Standartinė mummis » 2017-03-25 15:52
mykolaila rašė:Žinutės nuoroda Cia kas atluzo? Nesuprantu is foto kuri cia vieta
panašu į bėgių kojelę?
-
Puslapis 22 iš 53
- Pereiti į puslapį:
- Ankstesnis
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24