Motociklų dėžės, krepšiai motociklams
Re: Motociklų dėžės, krepšiai motociklams
is kus pas tave toka info?
viskas tas pats, 120 km/val ir 10 kg
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Apie dėžių apkrovas, tai iš patirties galiu konstatuoti, kad Givi centrinė (nežinau modelio, bet talpina fullface + flipup) po 6000 km kelionės su max greičiu 140 km/h ir ~20 kg "neturiu ką apsirengti", bei trupučiu offroado atlaikė visiškai nuostabiai. Deja, to negaliu pasakyti apie pado laikiklį - kiekvienam motocikle tas turbūt skiriasi, bet maniškis suskilo, sutrupėjo vidury kelionės, teko isigyti naują
As 10 dienu kleiones metu ta deze jau vos tempdavau . Ten kilu budavo apie 30 maziausia. Padas irgi super atlaike, buvo seno tipo.
Dar, ka galiu pasakyti apie laikykliu, kad pats geriausias variantas, kai tie du grybukai ir atrama sukami prie metalo, o ne paprastas plastmasinis.
Dar, ka galiu pasakyti apie laikykliu, kad pats geriausias variantas, kai tie du grybukai ir atrama sukami prie metalo, o ne paprastas plastmasinis.
draginoid rašė:is kus pas tave toka info?
Kappa svoris mano tik 5kg, kiek aš pamenu Nors va matau, kad pasikeitęs ir Kappa asortimentus. Žodžiu, mano visos žinios jau senstelėjo.
Beverly 350 ST, CRF1000
turistux rašė:Žinutės nuorodadraginoid rašė:is kus pas tave toka info?
Kappa svoris mano tik 5kg, kiek aš pamenu Nors va matau, kad pasikeitęs ir Kappa asortimentus. Žodžiu, mano visos žinios jau senstelėjo.
Nes Tu pats jau senas
turistux rašė:Žinutės nuoroda Kappa svoris mano tik 5kg, kiek aš pamenu Nors va matau, kad pasikeitęs ir Kappa asortimentus. Žodžiu, mano visos žinios jau senstelėjo.
Pagal aprašymą V47 irgi tiek pat, tačiau prikraunu 3x daugiau ir laiko puikiausiai dar atsiremia keleivis.
Drop a gear and disappear.
chebra, cia pati deze sveria 5 kg, o leistina apkrova 10 kg ir Givi ir Kappa visu Monokey deziu. Monolock tik 3 kg apkrova.
Decoy, tu kalbėjai apie tą plyšį šios dėžės V47NN (galo raidės gali skirtis)?
Aš į ją žiūrėjau praeitais metais.
Aš į ją žiūrėjau praeitais metais.
Taip, raidės tos, net nuotraukos ji neatrodo gerai suvesta
Gal man nerūpėtu šitas klausimas, jeigu aš negalėčiau pirštais jos prispausti gražiai.
Nes šiek tiek jėgos pritaikius - jis užsidaro gražiai ir tarpas dingsta, bet po to "atsistumia" atgal pora mm.
Dar pro tarpa matosi plastikinės kojos rakinimo mechanizmo.
Iš akies atrodo, kad, panorėjus, galima peiliu pramoninių nupjauti be labai didelių pastangų.
Nors, praktikoje lengviau koja spirti ir sulažyti tvirtinima prie moto ir kitus ardyti
Gal man nerūpėtu šitas klausimas, jeigu aš negalėčiau pirštais jos prispausti gražiai.
Nes šiek tiek jėgos pritaikius - jis užsidaro gražiai ir tarpas dingsta, bet po to "atsistumia" atgal pora mm.
Dar pro tarpa matosi plastikinės kojos rakinimo mechanizmo.
Iš akies atrodo, kad, panorėjus, galima peiliu pramoninių nupjauti be labai didelių pastangų.
Nors, praktikoje lengviau koja spirti ir sulažyti tvirtinima prie moto ir kitus ardyti
Esu skaites inete, kad pasitaiko problemos ir del vandens patekimo i vidu V47 deziu.
Man su sena deze E460 to nebuvo, nors teko vaziuoti per rimta liuti
Ziuresiu, kaip bus su Kappa dezemis.
Man su sena deze E460 to nebuvo, nors teko vaziuoti per rimta liuti
Ziuresiu, kaip bus su Kappa dezemis.
Su savo praktiškai plaukiau kelis kartus - viskas liko sausa.
Kaip ir minėjau, neskaitant vizualios situacijos jokių priekaištu kokybеi ir funkcionalumui per 2 metus naudojimo neturiu.
Drenažas (atrodo tai būtent jis) yra, tačiau pasinaudoti juo neteko.
Kaip ir minėjau, neskaitant vizualios situacijos jokių priekaištu kokybеi ir funkcionalumui per 2 metus naudojimo neturiu.
Drenažas (atrodo tai būtent jis) yra, tačiau pasinaudoti juo neteko.
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Drenažas (atrodo tai būtent jis) yra, tačiau pasinaudoti juo neteko.
ten gal ne drenazas, o vieta kontaktui papildomam stopui sumontuoti
Ten skylė orui, kad kylant/leidžiantis kalnais ji "kvėpuotų". Rimtai
storms rašė:Žinutės nuoroda Ten skylė orui, kad kylant/leidžiantis kalnais ji "kvėpuotų". Rimtai
Juokauji gal Taigi ner ji tokia sandari, kad oras nepraeitu. Pakankamai sandari, kad nesuslaptu viduje, nu bet gal jau ne ant tiek
Beverly 350 ST, CRF1000
Nejuokauju. Jie tą alsuoklį deda į visas dėžes, nes buvo istorijų, kai staigiai pakeitus aukštį žmonės negalėdavo atidaryt dėžių. Jos užsivakumuodavo
+ jeibkoms alus sudūžta - turi kur išbėgt ar iš galo važiuojantys gali apie tai perspėt
+ jeibkoms alus sudūžta - turi kur išbėgt ar iš galo važiuojantys gali apie tai perspėt
Paskutinį kartą redagavo storms 2016-03-03 20:05, redaguota 1 kartą.
storms rašė:Žinutės nuoroda Jie tą alsuoklį deda į visas dėžes, nes buvo istorijų, kai staigiai pakeitus aukštį žmonės begalėdavo atidaryt dėžių. Jos užsivakumuodavo
Karta prasidure skarbonke alaus kelioneje. IKi vakare viskas buvo aluje Niekas neisbego.
O vat stopo kontktas nepanasus i ta minima "voztuva"?
O vat stopo kontktas nepanasus i ta minima "voztuva"?
Papeasrai ši vieta užlieta ir montuojant kontaktus reikia ją išlaužti
Bičiulis per tą vietą buvo atvedęs maitinimą ir viduj sumontavęs USB hub'ą elektronikai kraut.
Beverly 350 ST, CRF1000
Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra