Motociklų dėžės, krepšiai motociklams
Re: Yamaha FZS 1000 Fazer top case+laikiklis
man asmeniskas V56NN, tik kaina nera demokratine
Galima nemazai sutaupyti perkant Kappa deze, kuriu medziagos praktiskai identiskos su Givi, nes gamintojai realiai tas pats.
Galima nemazai sutaupyti perkant Kappa deze, kuriu medziagos praktiskai identiskos su Givi, nes gamintojai realiai tas pats.
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
O laikikliai? pvz gali uždėti Kappa ant M3 plokštės?
Xawiers rašė:O laikikliai? pvz gali uždėti Kappa ant M3 plokštės?
priklauso nuo kokrecios dezes. yra kurios eina tik ant M3M ploksciu.
Realiai, jei turi nors viena deze kurio nors gamintojo, kita pirksi tokia pacia.
M3 tai Monorack tvirtinimas, kur dezes mazesnes ir atlaiko iki 3 kg. daugiau tinka pirdoms, nei baikams i kelione
normalios dezes su M5-M8 ir Monokey tvirtinimu.
visi tvirtinimai Kappa ir Givi IDENTISKI
normalios dezes su M5-M8 ir Monokey tvirtinimu.
visi tvirtinimai Kappa ir Givi IDENTISKI
- Prikabinti failai
-
- 2016-03-02_112639.jpg (12.77 KiB) Peržiūrėta 6722 kartus
Aš turiu omeny monokey M3: https://www.google.lt/search?q=monokey+ ... CzAQsAQIGQ
Yra monokey ir monolock, o monorack yra tik strypai, kurie tvirtinasi prie moco ir laiko plokštę aš taip manau.
Yra monokey ir monolock, o monorack yra tik strypai, kurie tvirtinasi prie moco ir laiko plokštę aš taip manau.
virai baikit pakuriam tema apie dezes jei reik o as vis dar ieskau jei ka
Xawiers rašė:Žinutės nuoroda Aš turiu omeny monokey M3: https://www.google.lt/search?q=monokey+ ... CzAQsAQIGQ
teisingai, Monolock, ta i turejau omeny
Tavo nuoroda i seno tipo plokstele, dabar M5.
Dali temos istis galima iskelti i atskira apie dezes ir laikyklius
Re: Motociklų dėžės, krepšiai motociklams
Tai tipo mano sena netiks ir negalėsiu užmaut naujos dėžės?
Viskas tiks.
Pats tvirtinimas Monokey nesikeicia daug metu ir tinka ir senoms ir naujoms dezems.
Tik aikstele M3 senesne ir nebegaminama, norsa ja gali primontuoti, kur nori.
Pats tvirtinimas Monokey nesikeicia daug metu ir tinka ir senoms ir naujoms dezems.
Tik aikstele M3 senesne ir nebegaminama, norsa ja gali primontuoti, kur nori.
sita pati, kappa ir givi ner identiski, pataisykit, bet kappa tik ant monorack dedasi.?
drh rašė:Žinutės nuoroda sita pati, kappa ir givi ner identiski, pataisykit, bet kappa tik ant monorack dedasi.?
Prieš kažkiek metų, gal 3-4 kai pirkau Kappa, tai toks vaizdas, kad IXS, Kappa ir Givi buvo toj pačioj formoj išlietos su skirtingais logotipais. Aš netgi pamečiau vieną dėžės pado gumytę, tai man kažkuris gerietis iš Bikeshop užsakė ir atvežė tų gumyčių Givi komplektuką- viens prie vieno.
Tačiau dabar man vizualiai Givi asortimentas pakitęs, pagerėjęs ir pabrangęs, tai gal jau ir pradėjo skirtis. Žodžiu, turiu Kappa padą, galim pamatuot. Turiu, kadangi filtrinimui darban nusipirkau po kelių metų mažesnę Kappa dėžę, kuri tinka ant tos senos didžiosios Kappa pado.
Beverly 350 ST, CRF1000
Del atitikimo Givi ir Kappa atsakau 100%, nes jau isbandyta.
Net raktai yra tie patys.
Nereikia rasyti, jei pats nesi tikras:
tikrai tvirtinmai identiski.
Monolock ir Monokey tie patys pas abu gamintojus.
net dezes kelios yra praktiskai tokios pat
Givi tik, sakyciau, kiek prabangesnes, del to ir brangesnes.
Payginimui du modeliai:
http://kappamoto.com/cases/monokey/K49
http://www.givi.it/cases/Monokey/V46%20TECH
Ar daug skirtumu, isskyrus spalva?
Net raktai yra tie patys.
drh rašė:Žinutės nuoroda sita pati, kappa ir givi ner identiski, pataisykit, bet kappa tik ant monorack dedasi.?
Nereikia rasyti, jei pats nesi tikras:
tikrai tvirtinmai identiski.
net dezes kelios yra praktiskai tokios pat
Givi tik, sakyciau, kiek prabangesnes, del to ir brangesnes.
Payginimui du modeliai:
http://kappamoto.com/cases/monokey/K49
http://www.givi.it/cases/Monokey/V46%20TECH
Ar daug skirtumu, isskyrus spalva?
Kažkaip pražiūrėjau šitą temą.
Jeigu vis dar renkiesi, tai V56NN yra vienareikšmiškai geresnė dėl dangčio rakinimo mechanizmo. Dauguma 47 pilnai neužsidaro (maniau čia tik pas mane brokas, tačiau patikrinau 2 kitas - tas pats), tai yra vidinis mechanizmas po aktyvaus naudojimo šiek tiek deformuojasi ir pakyla keliais milimetrais, atsiranda negražus plyšys zonoje virš rakto. Iš poros metrų atstumo to nesimato, bei priėjus arčiau - iškart bado akis. Ypač nervina kai tokią turi ir, kiekviena kartą jauti, kad po prispaudimo (click'o užrakto), dangtis atšoka atgal trečdaliu cm, tarsi kažkas įdėta didelio ir negali prispausti iki galo. Nepaisant tokios išvaizdos savo darbą sistema atlieka puikiai (ir sandari, ir per 2 metus išvaizda liko puiki, ir po smėliu/drėgme iš po rato raktas puikiausiai suveikia).
Maxia turi visai kitokį rakinimą, rankenėlė dangti prispaudžia pilnai - labai gražu.
Jeigu naudoji (ar naudosi) Givi, kam tau Kappa mechanizmas kitas? Givi juk turi firminių ir skirtų būtent tam moto.
Bendrai Givi esu labai patenkintas, sandari kokybiška dėžė, su puikiu tvirtinimu. Bet vat tas plyšys 47 modelio ...uhhh
Jeigu vis dar renkiesi, tai V56NN yra vienareikšmiškai geresnė dėl dangčio rakinimo mechanizmo. Dauguma 47 pilnai neužsidaro (maniau čia tik pas mane brokas, tačiau patikrinau 2 kitas - tas pats), tai yra vidinis mechanizmas po aktyvaus naudojimo šiek tiek deformuojasi ir pakyla keliais milimetrais, atsiranda negražus plyšys zonoje virš rakto. Iš poros metrų atstumo to nesimato, bei priėjus arčiau - iškart bado akis. Ypač nervina kai tokią turi ir, kiekviena kartą jauti, kad po prispaudimo (click'o užrakto), dangtis atšoka atgal trečdaliu cm, tarsi kažkas įdėta didelio ir negali prispausti iki galo. Nepaisant tokios išvaizdos savo darbą sistema atlieka puikiai (ir sandari, ir per 2 metus išvaizda liko puiki, ir po smėliu/drėgme iš po rato raktas puikiausiai suveikia).
Maxia turi visai kitokį rakinimą, rankenėlė dangti prispaudžia pilnai - labai gražu.
Jeigu naudoji (ar naudosi) Givi, kam tau Kappa mechanizmas kitas? Givi juk turi firminių ir skirtų būtent tam moto.
Bendrai Givi esu labai patenkintas, sandari kokybiška dėžė, su puikiu tvirtinimu. Bet vat tas plyšys 47 modelio ...uhhh
Drop a gear and disappear.
draginoid rašė:tikrai tvirtinmai identiski.
tai super, as tokia nuomone buvau susidares, kai skelbimuose visos matytos kappa dezes buvo su monlock forma.
Trumpas pastebėjimas: KAPPA ne tas pats kas GIVI, nors ir dažnai tinka ant tų pačių padų.
KAPPA gaminama iš kitokio plastiko (storio ir sudėties prasme). Kokybine prasme tai yra skirtingi produktai. Ieškokit dylų, arba rašykit man PM - pasistengsiu pamažint kainą
KAPPA gaminama iš kitokio plastiko (storio ir sudėties prasme). Kokybine prasme tai yra skirtingi produktai. Ieškokit dylų, arba rašykit man PM - pasistengsiu pamažint kainą
storms rašė:Žinutės nuoroda Trumpas pastebėjimas: KAPPA ne tas pats kas GIVI, nors ir dažnai tinka ant tų pačių padų.
Zinoma, kad ne tas pats.
Kalba buvo apie tvirtinimo padus.
Tiesiog norėjosi aiškumo
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Jeigu naudoji (ar naudosi) Givi, kam tau Kappa mechanizmas kitas? Givi juk turi firminių ir skirtų būtent tam moto.
Pries tai turejau pacia pigiausia Top Case Givi E460. Nepaisant pigumo, labai patikima deze.
Dabar tiesiog nusipirkau baika jau su Kappa soninemis dezemis. Tai i tema ir centrine deze pasiemiau kappa 53 litru. Kaina gavosi 108 Eur uz nauja, tai ir leme pasirinkima kappa, bet ne Givi.
draginoid rašė:Žinutės nuorodaDecoy rašė:Žinutės nuoroda Jeigu naudoji (ar naudosi) Givi, kam tau Kappa mechanizmas kitas? Givi juk turi firminių ir skirtų būtent tam moto.
Pries tai turejau pacia pigiausia Top Case Givi E460. Nepaisant pigumo, labai patikima deze.
Dabar tiesiog nusipirkau baika jau su Kappa soninemis dezemis. Tai i tema ir centrine deze pasiemiau kappa 53 litru. Kaina gavosi 108 Eur uz nauja, tai ir leme pasirinkima kappa, bet ne Givi.
Tai jei tu turėjai seną Givi 46 litrų, greičiausiai ji buvo lygiai ta pati Kappa 46 litrų, kaip mano. Nes prieš 4-5 metus nifiga jos ten nesiskyrė. O dabar jau kitaip. Dabar Givi ir greičius bei svorius didesnius leidžia, o Kappa liko tie patys.
Beverly 350 ST, CRF1000
Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra