- Forumas Diskusijos Pasivažinėjimai / ratukai Vilniaus regionas
- Ieškoti
-
- Dabar 2024-10-13 22:51
- Visos datos yra UTC+03:00
Vilniečių asfaltiniai pasivažinėjimai
-
Puslapis 15 iš 173
- Pereiti į puslapį:
- Ankstesnis
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 173
- Kitas
Re: Vilniečių asfaltiniai pasivažinėjimai
-
1
- Cituoti
Standartinė domas » 2016-05-21 16:38
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Na, šiandien tokie diena keista, kad jeigu matuoti mano energijos lygi - 11 vakaro jis būtu kritinis. Pravažiuoti dar 500km~ pro Italijos pajūrio kaimukus, labai trumpai aplankyta Piza. Norėjau nusifotografuoti prie Mugello žiedo "šalmo" (Būdelės), tačiau viskas aptverta, nieko neįleidžia, veltui važiavau filteringo madness tęsiasi, tačiau jau važiuoti kaip tikras vietinis, tai yra kertu ištiesines, lenkiu kur negalima, apvažiuoju beveik šaligatviu, kur greitis 50 - varau 80, kur 90 - 140. Ir nei karto man niekas nepamirksėjo ar signalino, tipo, "ką čia darai??". Italija man pradeda patikti, tikriausiai Indijoje jausčiausi kaip namuose
Tik, zaraza, brangu čia viskas. Menton'e kainos 4х mūsų, o Florencijos centre sumuštinis paprasčiausias - nuo 5 eur (čia, maždaug, duona ir sūrio gabaliukas). Taip pat čia moki 40 eur už kažkokį smirdantį kambarį be langų (tiksliau, su vaizdu į konteinerius šiukšlių), kai Austrijoje - praktiškai būtas už 30, su maistu, kondišenais, vaizdu į kalnus ir t.t.
grįši, būsi filterinimo dievas, galėsi mus pamokyt kaip normaliai šaligatviais važinėt!
-
1
- Cituoti
Standartinė bencis » 2016-05-21 23:58
AndriusV80 rašė:Žinutės nuoroda Sveiki sveiki. Rytoj organizuojame ratuką. Vilnius - Elektrėnai - Plungė - šaltojo karo muziejus - Telšiai - motociklų muziejus - Elektrėnai - Vilnius. Aplankysime gražių, įdomių vietų Žemaitijoje, rite pralėksime autostradomis iki Rietavo vardan kad sutaupyti laiko, paskui keliai pagal aplinkybes. Nuo Telšių gražiais keliais ir sveiki. Rytoj organizuojame ratuką. Vilnius - Elektrėnai - Plungė - šaltojo karo muziejus - Telšiai - motociklų muziejus - Elektrėnai - Vilnius. Aplankysime gražių, įdomių vietų Žemaitijoje, rite pralėksime autostradomis iki Rietavo vardan kad sutaupyti laiko, paskui keliai pagal aplinkybes. Nuo Telšių gražiais keliais ir vietovėmis. Išvykstame į Elektrėnus 9:00 ryto nuo hanerio (pedagoginio žiedas).
Maršrutas - https://goo.gl/64iTlI
Ratukais puikus
-
0
- Cituoti
Standartinė bencis » 2016-05-22 00:08
-
3
- Cituoti
Standartinė Decoy » 2016-05-22 00:13
Tokiais tempais užmuš mane pirmame posūkyje ar žiede bet gal ir gerai, manau turi būti kažkokia tvarka. Tačiau... Italai tokios nelabai turi, ir kol kas nemačiau nei vienos avarijos, išvis (tik pats, gėdingai, paliečiau veidrodėlį vienam, ir staigiai sustojusio motorolerio dėžę paliečiau. Tokiais atvejais mane pavadino negražiai. Atsiprašiau, niekas net nesustojo pažiūrėti kažko (na, faktiškai ir nėra ko ten žiūrėti, tik prisilietimas). Atsižvelgiant kokie čia važinėja motoroleriais, su subraižytais stiklais ir plastikais ant lipnios juostos - tikriausiai tai yra normalu.domas rašė:grįši, būsi filterinimo dievas, galėsi mus pamokyt kaip normaliai šaligatviais važinėt!
O kas liečia šiandieną, tai visa diena buvo praleista Mugello žiede. Liaudį čia kaitino kaip orai, taip ir VR46. Atrodo, tik kvalifikacija, tačiau žmonių - nepraėiti. Tokia pat betvarkė kaip gatvėse, kruopščiai tikrina ką su savim turi ir įejimus į zonas. O bendrai - įvažiuoji į zoną pro kur nori, prisiparkuoji kaip nori kur nori, sėdi kad ir ant galvos kažkam - pofig. Visi geria, valgo, rėkauja. Ryškiausias Mugello išskirtinumas - vyrai su benzo pjūklų varikliais vaikšto ir triukšmauja. Panašu kaip pas mus moto renginiuose būna "garsiausio vamzdžio konkursas", tai čia va tokiais matuojasi Pradžioje užknisa, po to pradeda juokinti. Žmones teigiamai reaguoja. Ir siaip, tokie visi draugai-draugai su šypsenom ir t.t.
Dar čia (žiede) visi važinėja be šalmų, dažnai veža keleivį, kuris tuo metu ir alų geria
-
0
- Cituoti
Standartinė bencis » 2016-05-22 00:21
-
1
- Cituoti
Standartinė bencis » 2016-05-22 00:26
-
-
0
- Cituoti
Standartinė AndriusV80 » 2016-05-22 10:07
Decoy rašė:Žinutės nuorodaTokiais tempais užmuš mane pirmame posūkyje ar žiede bet gal ir gerai, manau turi būti kažkokia tvarka. Tačiau... Italai tokios nelabai turi, ir kol kas nemačiau nei vienos avarijos, išvis (tik pats, gėdingai, paliečiau veidrodėlį vienam, ir staigiai sustojusio motorolerio dėžę paliečiau. Tokiais atvejais mane pavadino negražiai. Atsiprašiau, niekas net nesustojo pažiūrėti kažko (na, faktiškai ir nėra ko ten žiūrėti, tik prisilietimas). Atsižvelgiant kokie čia važinėja motoroleriais, su subraižytais stiklais ir plastikais ant lipnios juostos - tikriausiai tai yra normalu.domas rašė:grįši, būsi filterinimo dievas, galėsi mus pamokyt kaip normaliai šaligatviais važinėt!
O kas liečia šiandieną, tai visa diena buvo praleista Mugello žiede. Liaudį čia kaitino kaip orai, taip ir VR46. Atrodo, tik kvalifikacija, tačiau žmonių - nepraėiti. Tokia pat betvarkė kaip gatvėse, kruopščiai tikrina ką su savim turi ir įejimus į zonas. O bendrai - įvažiuoji į zoną pro kur nori, prisiparkuoji kaip nori kur nori, sėdi kad ir ant galvos kažkam - pofig. Visi geria, valgo, rėkauja. Ryškiausias Mugello išskirtinumas - vyrai su benzo pjūklų varikliais vaikšto ir triukšmauja. Panašu kaip pas mus moto renginiuose būna "garsiausio vamzdžio konkursas", tai čia va tokiais matuojasi Pradžioje užknisa, po to pradeda juokinti. Žmones teigiamai reaguoja. Ir siaip, tokie visi draugai-draugai su šypsenom ir t.t.
Dar čia (žiede) visi važinėja be šalmų, dažnai veža keleivį, kuris tuo metu ir alų geria
Linksma ten pas tave. Į linksmą šventę papuolei
-
1
- Cituoti
Standartinė domas » 2016-05-22 11:07
Decoy rašė:Žinutės nuorodaTokiais tempais užmuš mane pirmame posūkyje ar žiede bet gal ir gerai, manau turi būti kažkokia tvarka. Tačiau... Italai tokios nelabai turi, ir kol kas nemačiau nei vienos avarijos, išvis (tik pats, gėdingai, paliečiau veidrodėlį vienam, ir staigiai sustojusio motorolerio dėžę paliečiau. Tokiais atvejais mane pavadino negražiai. Atsiprašiau, niekas net nesustojo pažiūrėti kažko (na, faktiškai ir nėra ko ten žiūrėti, tik prisilietimas). Atsižvelgiant kokie čia važinėja motoroleriais, su subraižytais stiklais ir plastikais ant lipnios juostos - tikriausiai tai yra normalu.domas rašė:grįši, būsi filterinimo dievas, galėsi mus pamokyt kaip normaliai šaligatviais važinėt!
Gerą čia mintį pametėjai su benzopjūklų varikliais, vakar gatvės muzikos dienoje tikrai būtų nepamaišęs: prasibrauti pro žmones lengviau būtų buvę o dėl tavo agresyvaus vairavimo Italijoje, tai viskas kaip ir aišku, reikia kaip nors pateisinti motociklo pavadinimą:
Fuck Jerky Rules (FJR)
-
-
1
- Cituoti
Standartinė AndriusV80 » 2016-05-22 23:06
-
0
- Cituoti
Standartinė bencis » 2016-05-23 07:41
-
0
- Cituoti
Standartinė Steve » 2016-05-23 10:08
-
-
0
- Cituoti
Standartinė AndriusV80 » 2016-05-23 10:10
bencis rašė:Žinutės nuoroda Tas paskutinis su ragais su kokiu mocu važiavo ?
Bembis vietinis buvo, jis niekur nevažiavo
Arba jis keliauja su mašinka, arba ji vežioja vietinis baikeris
-
-
1
- Cituoti
Standartinė AndriusV80 » 2016-05-23 14:55
Steve rašė:Žinutės nuoroda Bet tai kai ratūkas... Nieko nežinau, reiks kartot!
Tai nepakartojama O kur buvai šeštadienį, sportavai ?
-
0
- Cituoti
Standartinė Steve » 2016-05-23 16:55
2. Strojkės nmauose.
-
2
- Cituoti
Standartinė liowka » 2016-05-24 09:46
Galim pasinaudoti Tinkladraskio maršrutu:
https://goo.gl/U4pVgF ARBA
https://goo.gl/o728t6
p.s. pagal KET, still 125cc
-
0
- Cituoti
Standartinė rusnietis » 2016-05-24 17:19
liowka rašė:Žinutės nuoroda Sveiki. Gal kas šian nedidelį ratuką (100-130km) po darbų, 18.00?
Galim pasinaudoti Tinkladraskio maršrutu:
https://goo.gl/U4pVgF ARBA
https://goo.gl/o728t6
p.s. pagal KET, still 125cc
Kur planuoji startuoti?
-
0
- Cituoti
Standartinė liowka » 2016-05-24 17:23
Gal šiek tiek trumpinam maršrutą goo.gl/W5qyuW
-
4
- Cituoti
Standartinė Decoy » 2016-05-24 22:29
Iškart pasakysiu kad esu gyvas ir sveikas, tačiau technika nukentėjo, tikriausiai, nepataisomai. O pakliuvau į standartinę niekaip su kelione nesusietą situaciją - važiuojant lygiu tiesiu keliu, visiškai be jokių miestelių, medžių ir net krūmų (kaip dykumoj), iš priešingos juostos be jokių posūkio signalų, prieš pat nosį pasuko ir užkirto man kelią nedidelis krovininis automobilis. Stabdžiau kaip galėjau, kaip pastebėjau kad jau nebespėju - bandžiau ir sukti kažkiek, tačiau, manau, 40Km/h ar pan greičiu motociklas atsitrenkė jam į šoną ir aš perskridau kelis metrus ir nusileidau gražiai ant kuprinės kojom į priekį.
Viską prisimenu - kaip stabdžiau, kaip ruošiausi kad tuoj skrisiu, kaip verčiausi, kaip kritau, kaip gulėdamas tikrinau ar visos kūno dalys savo vietose, ar juda pirštai kojų-rankų, ar kvėpuoju ir pan. Net atsistojau, bet akyse pradėjo tamsėti (tiksliau pradėjo susilieti visos spalvos). Tokioje būklėje apėjau moto: susimalė pilnai visas priekis (plastikai iki vairo), nepastebėjau ar sulinko šakės, bet padanga ir ratlankis tikrai buvo sveiki, tad greitis, tikriausiai, nebuvo toks jau didelis.
Pribėgo šalia dirbantys kelininkai, pasodinto, suteikė pirmą med pagalbą (paprašė pakelti rankas, pažiūrėti ten bei šian), pasodino ant žemės. Atrodo akyse pradėjo šviesėti, tačiau vienu momentu pasidarė visiškai tamsu iš tų poros sekundžių prisimenu kaip aplinkiniai rėkia "hey-hey-hey", prilaiko galvą ir pila ant galvos ir rankų vandens.
Per kokią minutę atsigavau pilnai, vėl atsisėdau, po 5-10 min, nors kiti prieštaravo - atsistojau. Skaudėjo petys (buvo akivaizdu, kad nuo smūgio, nes viskas "judėjo" gerai), ir kojos didelis pirštas, kurį galėjau pajudinti, bet labai skausmingai.
Apšlubavau įvykio vietą, ir baisiausia - neradau ant šalmo paliktą gopro, kuris ir viską nufilmavo, ir turėjo bendrai, dienos medžiagos. Tuo tarpų, aplinkiniai sunešė visus krepšius, rado telefoną ir sudėjo į krūvą.
Per 15 ar 20 min~ atvarė greitojį, pradėjo viską tikrinti. Kadangi matė, kad su manim daugmaž viskas OK, leido išeiti surinkti svarbiausius daiktus su savim, o likutį su moto paims policija. Ilgai ieškojau kameros su pora kitų - bet taip ir neradome. Kai grįžau į greitają - "užrakino" kaklą, uždėjo lašalinę su komentarais "čia bendra procedūra, atsiprašome".
Trumpai tariant, įvykio metu, matyt susipažinau su savo angelu sargu, kadangi atsipirkau tiesiog juokingai. Technika, kad ir kokia - tik materialinis turtas. Plius, nuotaika vistiek buvo gera, kadangi pagrindinis kelionės target'as buvo įvykdytas. Liko tik pailsėti Dubrovnike, ko, deja, neįvyks. Na, važiuosime ten kitą kartą, gal kitais metais, tikiuosi kažkokia nauja technika
Toliau įvyko dar įdomesnis ir laimingesnis dalykas, sutikau antrą angelą sargą: Italijoje angliškai beveik niekas nešneka, net viešbučiuose. Kol važiavau greitojoje, su manim kalbėjo vienas mano amžiaus medikas, ne idealiai, bet anglų kalbą jis žinojo puikiai tam, kad susikalbėti. Trumpai tariant, palikęs mane priimamajame, jis užsirašė savo telefoną, pasakė kad darbus baigia po 2 valandų, mane tikrins kokias 3, pasiūlė paskambinti kai viskas pasibaigs, kad padės jei ko reikės.
Sveikatą maždaug tiek ir tikrino - čiupinėjo, prašė padaryti įvairius judesius, veiksmus, padarė ties 10 rentgeno nuotraukų, tikrino ultra garsu. Niekas ir nesakė, ir negalėjo pasakyti ar viskas gerai. Kažkodėl užėjo juoko priepuolis kai tikrino būtent ultra-garsu, kai seselė paklausė kodėl aš juokiuosi, pajuokavau "is it a boy or a girl", bet ji, tikriausiai, nesuprato angliškai, eh
Visi viską tikrino man gulint ant neštuvų, vėliausiai nutempė pas vyr. gydytoją, kuris padavė ataskaitą ir parodė pirštu į užrašą "Fine" ir šalia "reabilitation: 1-2 days".
Po 3 valandų gulėjimo atsistoti buvo sunku, nes visi sumušimai, pasibaigus šokui ir adrenalinui - kaip tik pradėjo skaudėti. Sunkiai, bet pasiėmiau daiktus iš išėjau į gatvę. Nenorėjau prašyti jokios pagalbos. Tačiau, po pusvalandžio apmąstymo ir pastebėjimo kad ir vaikščioti sunku su viskuo, ir nežinia kur ką daryti dabar - paskambinau savo angelui, kuris atlėkė po poros minučių, ir dar su vaiku.
Kadangi jis dirba šitoje ligoninėje, visko matė - žino ir visas procedūras. Iškart mane nuvežė į policiją (12km). Čia, su naujo draugo vertimu, aš atsiėmiau dokumentus, papasakojau savo įvykio versiją, gavau informacijos fiksavimo patvirtinimą, nurodymus ir informaciją kaip elgtis toliau (kad moto reikės paimti ar pačiam, ar suderinti utilizavimą ir t.t.). Atsiėmiau visus likusius krepšius. Papildomai, pagalbininkas greitai sugooglino viešbutį prie stoties (iš kur dabar ir rašau). Taip pat paprašė paskambinti ir pranešti kokius planuoju veiksmus, kadangi rytoj jis vėl visą dieną yra laisvas.
Nežinau, kaip tokiam žmogui atsidėkoti? Be jokių abėjonių, tokioje situacijoje aš elgčiausiai lygiai taip pat, bet vistiek... man yra taip gėda, neturiu ką pasiūlyti atgal.
Guliu, googlinu, konsultuojuosi su pažįstamas, kol kas planas yra perpakuoti lagaminus (svarbiausius daiktus į kuprinę ir paimti su savimi), o likutį išsiųsti paštu į Vilnių. Esu miestelyhe Barletta iš čia yra greitasis traukinys į Romą, o iš ten - WizzAir ar Raynair skraidina tiesiai į Vilnių. Tai, manau, greitai būsiu namuose
Liko prisiskambinti kito eismo dalyvio draudikams (gavau kontaktą iš savo). Ir patikslinti tolimesnius veiksmus dėl motociklo lemties, ir ką jie kompensuoja. Iš didelių nuostolių, apart motociklo, gopro ir aprangos (faktiškai, šalmo subraižyto), sudaužiau objektyvą gerai kad ženkliai pigesnį iš dvejų.
Tokia vat istorija.
-
11
- Cituoti
Standartinė Decoy » 2016-05-24 22:41
Tiesą sakant, manau, labai laiminga.
-
0
- Cituoti
Standartinė ramgav » 2016-05-24 22:53
Sekmes ir stiprybes! Reiks kokios pagalbos - susvilpk.
-
Puslapis 15 iš 173
- Pereiti į puslapį:
- Ankstesnis
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …