- Forumas Diskusijos Pasivažinėjimai / ratukai Vilniaus regionas
- Ieškoti
-
- Dabar 2024-09-21 00:50
- Visos datos yra UTC+03:00
Vilniečių asfaltiniai pasivažinėjimai
-
Puslapis 87 iš 173
- Pereiti į puslapį:
- Ankstesnis
- 1
- …
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- …
- 173
- Kitas
-
3
- Cituoti
Standartinė okuma » 2018-04-01 09:22
Wing rašė:Žinutės nuoroda O kol nuo plovyklos nuvažiuosi iki garažo... arba nuplovus prie garažo pastatysi šlapią.... bus dar blogiau.
Kas nori išlaikyt techniką ilgai apie tai tenka pagalvot, kas keičia pagal nuotaiką nėr ko sukt galvos
Man kaip ir daugeliui nereikia kad blizgėtu,plaunu mocą 2 kart į metus, bet Druska ėda viską kur tik papuola ir kad ją pilnai pašalint - plovimui ir valymui reikės skirt ne vieną valandą
niekur nevažiuok, pasisaugok
-
0
- Cituoti
Standartinė Decoy » 2018-04-01 14:30
Wing rašė:Žinutės nuoroda O kol nuo plovyklos nuvažiuosi iki garažo... arba nuplovus prie garažo pastatysi šlapią.... bus dar blogiau.... Druska ėda viską kur tik papuola ir kad ją pilnai pašalint - plovimui ir valymui reikės skirt ne vieną valandą
Ir tave su Balandžio pirma, toks geras bajeris beviek patikėjau!
-
0
- Cituoti
Standartinė turistux » 2018-04-01 14:47
-
-1
- Cituoti
Standartinė Decoy » 2018-04-01 16:27
turistux rašė:Žinutės nuoroda Mano scootas jau UK buvo gaves druskos, as pavaziavau sausi ir dabar- rezultatas labai liudnas. Tik tiek, kad scootas, ne taip gaila. Bet nei vieno is savo mocu kol kas i kiema isleist nezadu
Teisingai, pirkite daugiau itališko šlamšto, nepritaikyto mūsų klimatui.
O normalią techniką užtenka nuplauti kartą per porą savaičių.
Paveiksliuke yra efektas, kurį sukelia metalui čiaupo vanduo ir skystas maistinės arba standartinis techninės druskos mišinys (NaCl) per 9 ir 24 dienas, visą parą palaikomas skystu (distiliuoto vandens pridėjimo pagalba). Tokį (antrą) ledo nutirpinimo būdą su paprastu smėliu naudoja mūsų keliuose, praktiškai visada - greitkeliuose. Tam tikrom vietom, ne automobilių keliuose, naudojamas specialus stipresnis reagentas (MgCl2) prie -20 ir žemesnės temperatūros.
Taip pat, sausa druska neigiamai veikia metalus žymiai lėčiau. Tad, jeigu motociklas, kad ir 'druskoje' stovi garaže sausas - jam praktiškai nieko nenutiks.
Naujesnis ir brangesnis kombinuotas reagentas, prie kurio pereina pastarųjų metų technologija yra kaip minimum dvigubai švelnesnis metalams, tokį vis plačiau naudoja judriose miesto gatvėse.
Kalbant apie chromą, normalų, o ne šlifuotą aliuminį - jis yra, išvis, vienas atspariausių paviršiaus dengimo būdų. Todėl, ypatingai plačiai naudojamas išoriniai automobilių apdailai ir jūroje, laivų apdailai. Tad jeigu turite TOKIO tipo motociklą - Jūsų rūpesčiai yra visiškai minimalūs.
Taip, kad, vyrai, pardon my french, bet nep*skit proto, kad jūsų motociklui kažkas atsitiks nuo vieno-dvejų išvažiavimų sausu asfaultu pavasarį, kol keliai nėra idealiai nuvalyti. Su tokiais įsitikinimais, patarčiau techniką parduoti dabar pat, ramesniam gyvenimui.
šaltiniai:
1) https://goo.gl/RscyBL
2) https://www.ridus.ru/news/71627
-
2
- Cituoti
Standartinė turistux » 2018-04-01 17:25
O aš, manysim, kad nežinau, kodėl atsitiko mano scootui ar bičiulio transalpui, net nevažiavusiam, o tik pervežtam priekaboje sausu žieminiu asfaltu. Ir motociklininkų žinomas meistras šaip sau žiemą perveža klientų motociklus dengta, o ne atvira priekaba... Ar seniai čia baikeriai forume skundėsi, kad po tokio pasivažinėjimo chromas taškiukais apsipylė?
-
0
- Cituoti
Standartinė EBravo » 2018-04-01 17:30
Decoy rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Žinutės nuoroda Mano scootas jau UK buvo gaves druskos, as pavaziavau sausi ir dabar- rezultatas labai liudnas. Tik tiek, kad scootas, ne taip gaila. Bet nei vieno is savo mocu kol kas i kiema isleist nezadu
Teisingai, pirkite daugiau itališko šlamšto, nepritaikyto mūsų klimatui.
O normalią techniką užtenka nuplauti kartą per porą savaičių.
Paveiksliuke yra efektas, kurį sukelia metalui čiaupo vanduo ir skystas maistinės arba standartinis techninės druskos mišinys (NaCl) per 9 ir 24 dienas, visą parą palaikomas skystu (distiliuoto vandens pridėjimo pagalba). Tokį (antrą) ledo nutirpinimo būdą su paprastu smėliu naudoja mūsų keliuose, praktiškai visada - greitkeliuose. Tam tikrom vietom, ne automobilių keliuose, naudojamas specialus stipresnis reagentas (MgCl2) prie -20 ir žemesnės temperatūros.
Taip pat, sausa druska neigiamai veikia metalus žymiai lėčiau. Tad, jeigu motociklas, kad ir 'druskoje' stovi garaže sausas - jam praktiškai nieko nenutiks.
Naujesnis ir brangesnis kombinuotas reagentas, prie kurio pereina pastarųjų metų technologija yra kaip minimum dvigubai švelnesnis metalams, tokį vis plačiau naudoja judriose miesto gatvėse.
Kalbant apie chromą, normalų, o ne šlifuotą aliuminį - jis yra, išvis, vienas atspariausių paviršiaus dengimo būdu, ypatingai plačiai naudojamas išoriniai automobilių apdailais ir jūroje. Tad jeigu turite TOKĮO tipo motociklą - Jūsų rūpesčiai yra visiškai minimalūs.
Taip, kad, vyrai, pardon my french, bet nep*skit proto, kad jūsų motociklui kažkas atsitiks nuo vieno-dvejų išvažiavimų sausu asfaultu pavasarį, kol keliai nėra idealiai nuvalyti. Su tokiais įsitikinimais, patarčiau techniką parduoti dabar pat, ramesniam gyvenimui.
šaltiniai:
1) https://goo.gl/RscyBL
2) https://www.ridus.ru/news/71627
Decoy,
tame ką tu parašei yra daug tiesos, tačiau mocas ne tik skarda dengta dažais ir laku, kaip žinia,yra labai daug mazgų ,skirtingai dengtų arba visai nedengtų jokia danga, variklis, stabdžių sistema elektrinė-kontaktinė dalis ir t.t., šios visos dalys skirtingai reaguoja į agresyvesnę aplinką, todėl nereikia labai užsipulti tų, kurie nori išsaugoti savo "dviračius draugus" arba nenori ilgesnės ir varginančios priežiūros. Aišku , galima nekreipti dėmesio ir eksploatuoti intensyviai, o atsiradus pirmiems "nepatikimo" požymiams įsigyti naują Kiekvienas laisvas pasirinkti
-
1
- Cituoti
Standartinė Decoy » 2018-04-01 17:42
O dabar siūlau kažką griebti rankom, kad nenukristi: neįtikėtina, tačiau jis YRA tam pritaikytas, ir dar ne tokiom aplinkybėm!
Bet to, visiškai nebūtina jokio spec technikos tipo. Privalomos sąlygos - tvarkingi elektros mazgai ir sauso oro pardavimas į variklį. Ah, visai pamiršau dar vieną (kaip tik Velykų proga) - kiaušai.
-
0
- Cituoti
Standartinė Katys » 2018-04-01 19:03
-
0
- Cituoti
Standartinė Decoy » 2018-04-02 00:29
turistux rašė:Decoy, sako nep*st proto, kad atsitiks - Decoy žino.
O aš, manysim, kad nežinau, kodėl atsitiko mano scootui ar bičiulio transalpui, net nevažiavusiam, o tik pervežtam priekaboje sausu žieminiu asfaltu. Ir motociklininkų žinomas meistras šaip sau žiemą perveža klientų motociklus dengta, o ne atvira priekaba... Ar seniai čia baikeriai forume skundėsi, kad po tokio pasivažinėjimo chromas taškiukais apsipylė?
Pabrėžiu: aš nesakau, kad druska negadina įrangos. Ji gadina, ypatingai tuomet, kai ją padengtas daiktas ilgą laiką lieką drėgnas ir šiltesnėje aplinkoje.
Aš sakau, kad išvažiavimas sausą pavasario dieną prie +5 ar +10, kai, paskutinį kartą, Grinda barstė reagentus prieš kelias savaites - visiškai nieko nelems. Žmonės važiuoja ir vargo nemato. Ir taip, aš žinau, nes kai tu sėdi namuose ir drebi dėl druskos lašo - aš važiuoju ir matau, kad nieko nesikeičia.
Jeigu bajkeriai skundžiasi, kad jų chromas taškiukais apsipylė - jų elementus dengė dėdė Stepas šalia esančiame garaže. Arba tai visai ne chromas, o šlifuotas aliuminis / blizgintas plienas. Arba jie bijo paimti folijos, arba kokia aliumininę monetą, šiek tiek pašildyti detalę ir patrinti minėtais dalykais. Jeigu detalė susibraižys, jie, bent jau, žinos kad buvo apgauti.
p.s. Jeigu bajkeriai skundžiasi, kad jų chromas taškiukais apsipylė - tai ne bajkeriai, o poseriai.
-
0
- Cituoti
Standartinė Wing » 2018-04-02 07:45
Decoy rašė:Žinutės nuoroda kai, paskutinį kartą, Grinda barstė reagentus prieš kelias savaites - visiškai nieko nelems
, nes druska buvo barstyta prieš dieną, o ne prieš kelias savaites bent jau pagr. keliuose.
Vat užpraeitą savaitgalį būtent buvo tavo paminėtas variantas, kai daug kas ir atidarė sezoną.
-
3
- Cituoti
Standartinė Plasnart » 2018-04-02 08:34
-
1
- Cituoti
Standartinė turistux » 2018-04-02 08:47
Plasnart rašė:Žinutės nuoroda Pasidžiaukime motociklininkai, kad "druskuotas" periodas praeityje, tegul gausus Velyknis lietus nuplauna visas "susikaupusias" druskas ne tik nuo kelio ir linkiu išnaudoti šiltąjį metų periodą įvairioms smagioms moto pramogoms. SU PAVASARIU Įsijunkime šypsenas
Amen!
-
1
- Cituoti
Standartinė EBravo » 2018-04-02 12:04
Decoy rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Decoy, sako nep*st proto, kad atsitiks - Decoy žino.
Pabrėžiu: aš nesakau, kad druska negadina įrangos. Ji gadina, ypatingai tuomet, kai ją padengtas daiktas ilgą laiką lieką drėgnas ir šiltesnėje aplinkoje.
Aš sakau, kad išvažiavimas sausą pavasario dieną prie +5 ar +10, kai, paskutinį kartą, Grinda barstė reagentus prieš kelias savaites - visiškai nieko nelems. Žmonės važiuoja ir vargo nemato. Ir taip, aš žinau, nes kai tu sėdi namuose ir drebi dėl druskos lašo - aš važiuoju ir matau, kad nieko nesikeičia.
Jeigu bajkeriai skundžiasi, kad jų chromas taškiukais apsipylė - jų elementus dengė dėdė Stepas šalia esančiame garaže. Arba tai visai ne chromas, o šlifuotas aliuminis / blizgintas plienas. Arba jie bijo paimti folijos, arba kokia aliumininę monetą, šiek tiek pašildyti detalę ir patrinti minėtais dalykais. Jeigu detalė susibraižys, jie, bent jau, žinos kad buvo apgauti.
p.s. Jeigu bajkeriai skundžiasi, kad jų chromas taškiukais apsipylė - tai ne bajkeriai, o poseriai.
Sveiki,
na štai, tai jau tikrai jaučiama nerimastinga pavasario gyvastis
Decoy, ko tu taip čia pavasariškai "užputojai", tai gi niekas nesako ,kad negalima važiuoti jau dabar ar dar anksčiau Su automobiliais visą žiemą važiuojame. Sedi ir važiuoji ir niekas tavęs pirštais nebado (nekvailina ar dar kaip kitaip), atvirkščiai - domisi, klausia!
Kiekvienas turi savo argumentų, nuostatų kada jis išvažiuos į pirmą pavasarinį ratuką ir puiku, svarbu ,kad bus tų bendraminčių išvažiuoti, pamatyti ,aplankyti, patirti
Tad pirmyn su gera nuotaika.
Geriau jau siūlykit įdėjas maršrutams, štai, kad ir sezono oficialiam atidarymui, kvietimas yra paskelbtas!!
-
0
- Cituoti
Standartinė Decoy » 2018-04-02 15:04
-
0
- Cituoti
Standartinė drh » 2018-04-03 00:30
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Kaip Žiurkės ratukas praėjo, dalyvavo kas?
buvau sutikęs juos prie subačiaus aikštelės jau grįžusius , sakė dar važiuos kažkur, nes tas ratukas toks visai mini, kelios foto ten kelios šian
-
1
- Cituoti
Standartinė Decoy » 2018-04-04 23:17
-
0
- Cituoti
Standartinė mykolaila » 2018-04-06 13:15
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Galimai nusimato ~450km sekmadienio ratukas nuo 9 ar 10 valandos ryto (kadangi jau šiltą!) Panemune į Jurbarką https://goo.gl/GA1xYi, Tačiau su sąlyga, kad Jurbarke man ir Okumai reikės praleisti valandą verslo susitikime (dalyviai galės ramiai pietauti arba apžiūrėti ilgiausią LT tiltą )
O ryt ne? Perkalbekit verslo partnerius
-
0
- Cituoti
Standartinė Decoy » 2018-04-06 13:25
-
0
- Cituoti
Standartinė mykolaila » 2018-04-06 13:27
-
0
- Cituoti
Standartinė Decoy » 2018-04-06 14:07
Aaa, supratau, rytoj orai šaltesni, tai jau pasiūlyta. Plius aš turiu reikalų parduotuvėse, kurios sekmadienį nedirbs. Bet, visada galite organizuoti savo ratukąmykolaila rašė:Žinutės nuoroda Turiu omenyje važiuoti ryt, o ne sekmadienį
-
Puslapis 87 iš 173
- Pereiti į puslapį:
- Ankstesnis
- 1
- …
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- …