- Forumas Diskusijos Pasivažinėjimai / ratukai Vilniaus regionas
- Ieškoti
-
- Dabar 2024-10-16 10:08
- Visos datos yra UTC+03:00
Vilniečių asfaltiniai pasivažinėjimai
-
Puslapis 75 iš 173
- Pereiti į puslapį:
- Ankstesnis
- 1
- …
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- …
- 173
- Kitas
-
0
- Cituoti
Standartinė liowka » 2017-07-28 12:44
sėkmės jums!
-
0
- Cituoti
Standartinė okuma » 2017-07-28 12:58
liowka rašė:Žinutės nuoroda moteriškas offtopikas: vat kai reikia, prie jūros nevažiuojat :p
sėkmės jums!
prie jūros lis, važiuok į Lenkiją
-
0
- Cituoti
Standartinė liowka » 2017-07-28 13:00
-
0
- Cituoti
Standartinė EBravo » 2017-07-28 13:11
AndriusV80 rašė:Žinutės nuoroda Jums kyla klausimas, kokio velnio važiuoti į Kauną, o paskui į Kudirkos Naumiestį ? Na taigi kaipgi, nes greitai tiesiausiu keliu nuvažiuojame į Kudirkos Naumiestį, ten susitinkam Benči ir važiuojam kvadratinti link Suvalkų. Apsilankome obi, paimam alaus. Namo maršrutą pagal aplinkybes (kiek dar turėsime laiko) dėliojam Suvalkuose.
Taigi, kad kyla Kokio velnio važiuot per Kauną ir dar automagistrale, kai iš ryto srautas plūstels į pajūrį
Gal yra tiesesnis kelias pvz. Prienai , Marijampolė, Vilkaviškis, K. Naumiestis, o dar geriau susitikimą organizuoti Kybartuose Liowka Lenkijoje jūra iki kelių ir šiltesnė
-
0
- Cituoti
Standartinė EBravo » 2017-07-28 13:21
-
-
0
- Cituoti
Standartinė AndriusV80 » 2017-07-28 13:37
Beje aš praeitą savaitę su šeima atostogas leidau Gdanske.
-
-
0
- Cituoti
Standartinė AndriusV80 » 2017-07-28 13:41
-
0
- Cituoti
Standartinė Decoy » 2017-07-28 14:34
AndriusV80 rašė:Nežinau nieko, aš asmeniškai važiuosiu laiko ir erdvės tuneliu Vilnius - Kaunas. Nes man visi tie prienai vilkaviškiai kapsukai užpiso juodai.
Tai autobusu ir pigiau penkis kartus (ar daugiau), ir ramiau/patogiau, ir alaus six-pakų gali susikrauti paletę o ne porą. Kam tas motociklas ir tie keliai... nesuprantu.
-
-
0
- Cituoti
Standartinė AndriusV80 » 2017-07-28 14:59
Decoy rašė:Žinutės nuorodaAndriusV80 rašė:Nežinau nieko, aš asmeniškai važiuosiu laiko ir erdvės tuneliu Vilnius - Kaunas. Nes man visi tie prienai vilkaviškiai kapsukai užpiso juodai.
Tai autobusu ir pigiau penkis kartus (ar daugiau), ir ramiau/patogiau, ir alaus six-paku gali susikrauti paletę o ne porą. Kam tas motociklas ir tie keliai... nesuprantu.
Teisingai, kas kaip nori taip tegu ir važiuoja, autobusu, fura, skrendančiu kilimu ir t.t. aš negaišiu laiko kapsukuose. Kaip tau Decoy atrodo, kodėl aš išlendu vis rečiau ? Atsakau. Taigi va atsibodo visokie prienai, birštonai ir kapsukai, atsibodo tie patys keliai ir vaizdai. Norisi kitų vaizdelių kitų kelių. Todėl ir noriu tupa pralėkti laiko ir erdvės tuneliu, bent jau dalį tos įgrisusios atkarpos. Ir teisingai, jei man reikėtu vien tik alaus važiuočiau su opel astra. Bet va matai užtikau kad Lenkijoje smagūs rajoniniai keliai, noriu ten pasivažinėti su mocu.
-
0
- Cituoti
Standartinė EBravo » 2017-07-28 15:51
AndriusV80 rašė:Žinutės nuorodaDecoy rašė:Žinutės nuorodaAndriusV80 rašė:Nežinau nieko, aš asmeniškai važiuosiu laiko ir erdvės tuneliu Vilnius - Kaunas. Nes man visi tie prienai vilkaviškiai kapsukai užpiso juodai.
Tai autobusu ir pigiau penkis kartus (ar daugiau), ir ramiau/patogiau, ir alaus six-paku gali susikrauti paletę o ne porą. Kam tas motociklas ir tie keliai... nesuprantu.
Teisingai, kas kaip nori taip tegu ir važiuoja, autobusu, fura, skrendančiu kilimu ir t.t. aš negaišiu laiko kapsukuose. Kaip tau Decoy atrodo, kodėl aš išlendu vis rečiau ? Atsakau. Taigi va atsibodo visokie prienai, birštonai ir kapsukai, atsibodo tie patys keliai ir vaizdai. Norisi kitų vaizdelių kitų kelių. Todėl ir noriu tupa pralėkti laiko ir erdvės tuneliu, bent jau dalį tos įgrisusios atkarpos. Ir teisingai, jei man reikėtu vien tik alaus važiuočiau su opel astra. Bet va matai užtikau kad Lenkijoje smagūs rajoniniai keliai, noriu ten pasivažinėti su mocu.
Teisingai, ką ten rajoniniai "kapsuko" keliai - šlamštas, nesąmonė, o štai Lenkijos RAJONINIAI TAI GĖRIS, ten gali "tupa pralėkti laiko ir erdvės tuneliu" Manau, geriausia tai būtų persikelti skrendančiu kilimu tiesiog į Lenkijos smagius laiko ir erdvės tunelius
-
0
- Cituoti
Standartinė Decoy » 2017-07-28 15:55
-
-
0
- Cituoti
Standartinė AndriusV80 » 2017-07-28 16:03
-
-
0
- Cituoti
Standartinė AndriusV80 » 2017-07-28 16:07
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Andriau, ir tu ir aš (gan gerai tave žinant), galiu drąsiai teigti kad problema tikrai ne keliuose. Dėl panašios problemos ir aš šiuo metu užsidaręs daugiau namuose sėdžiu rankas nuleidęs. Bet turėtu greitai susitvarkyti viskas, pradėsiu vėl aktyviai dalyvauti. Smagu kad pradėjai vėl važinėtis.
Nepyk, bet gal patikslintum apie kokias čia problemas kalbi. nelabai supratau.
-
0
- Cituoti
Standartinė okuma » 2017-07-28 16:14
-
3
- Cituoti
Standartinė mykolaila » 2017-07-28 17:30
Decoy rašė:Žinutės nuoroda Andriau, ir tu ir aš (gan gerai tave žinant), galime drąsiai teigti, kad problema tikrai ne keliuose ir tikrai ne "atsibodo/neatsibodo". Dėl panašios problemos ir aš šiuo metu užsidaręs daugiau namuose sėdžiu kitais reikalais užsiėmęs.
Toks jausmas kad kalbat apie abiejų bendrą problemą.. gal kiaušiniai patinę? Man irgi
-
0
- Cituoti
Standartinė bencis » 2017-07-28 18:54
-
0
- Cituoti
Standartinė turistux » 2017-07-28 21:50
-
0
- Cituoti
Standartinė EBravo » 2017-07-28 22:57
turistux rašė:Žinutės nuoroda Kas čia buvo, AndriusV80?
tai, kad gal ne, matyt Andrė iš Sicilijos- iš Palermo, karštas sicilietiškas kraujas, ilgai laukt nereiks - pakeliui bus vendeta ko gero
Griežtas vaikinas!
-
0
- Cituoti
Standartinė 4xRG » 2017-07-28 23:08
EBravo rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Žinutės nuoroda Kas čia buvo, AndriusV80?
tai, kad gal ne, matyt Andrė iš Sicilijos- iš Palermo, karštas sicilietiškas kraujas, ilgai laukt nereiks - pakeliui bus vendeta ko gero
Griežtas vaikinas!
Kad ne iš Sicilijos jis, jis iš Panevėžio o tai dar rimčiau
-
-
0
- Cituoti
Standartinė AndriusV80 » 2017-07-29 07:13
-
Puslapis 75 iš 173
- Pereiti į puslapį:
- Ankstesnis