Angliskos lempos kaip i tai ziuri TA
Re: Angliskos lempos kaip i tai ziuri TA
Pas mano Bandita is Prancuzijos lempa simetriska.
Jei zibintas pats apvalus, standartinis, maza beda, tik 60 eur. Bet, jei baikas su zibintu neuniversliu, tada islaidos dideja...
Jei zibintas pats apvalus, standartinis, maza beda, tik 60 eur. Bet, jei baikas su zibintu neuniversliu, tada islaidos dideja...
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
reiktu foto tos lempos kaip sviecia, kuria praleido ir bus aisku, nu arba kazkas uz patepima primokejo ir ne ta motocikla praleido
Gali bandyt pažaist sukiojant pačią lemputę, palenkiant ją. Man pavyko iš angliškos išgaut simetrišką spindulį kuris tiko TA.
2005 XL650V Transalp
Vytukass rašė:Žinutės nuorodaVytautasg rašė:Žinutės nuoroda Cia kur taip praleido?
Kita savaite reiks nuriedeti pabandyti praeiti savo hodu, gal praslysiu, bet zinant kaip man sekasi tokiuose reikaluose tai.....
Turi numeri pasuk arba gal man iseis uzsukti,pasnekesim.
Telefonas skirtas su merga del pasimatymo tartis, o ne reiklams tvarkyt
Beverly 350 ST, CRF1000
turistux rašė:Žinutės nuorodaVytukass rašė:Žinutės nuorodaVytautasg rašė:Žinutės nuoroda Cia kur taip praleido?
Kita savaite reiks nuriedeti pabandyti praeiti savo hodu, gal praslysiu, bet zinant kaip man sekasi tokiuose reikaluose tai.....
Telefonas skirtas su merga del pasimatymo tartis, o ne reiklams tvarkyt
Tu man atrodo jau senas,nes tik kelis žodžius perskaityti te sugebi ir mergos tau jau neberūpi.
Vytautasg rašė:Žinutės nuoroda Ok, lauksiu ziniu i kuri cia geriau meginti vaziuoti.
Taip, praleido Kaune, Vilijampolėj, bet veiksmas buvo prieš 2 metus, vakar jam baigėsi apžiūra, tai greit sužinosim kaip sekėsi šiemet
F800GS
Vytukass rašė:Žinutės nuorodaVytautasg rašė:Žinutės nuoroda Cia kur taip praleido?
Didelis dėkui!! Mano žirgelis jau su TA ir prasuko pirmus 50 km nešdamas mane:)
Jeigu žmogus žmogui žmogus, tai ir žmogus žmogui žmogus.
Gal kas yra susidūręs kame gali būti problema? Sakė, kad spindulys ne tiesus, o banguotas, todėl viršija normą. Teoriškai lempa angliška. Buvęs šeimininkas sakė, kad pasuko lemputę šonu ir praėjo TA. Pats lemputės sijonas sužalotas, pamiršau nufotkint. Darbuotojas sakė pamėgint pakeist lemputę, mėginsiu. Kokie ten turi būti užrašai ant žibinto?
klemkas rašė:Žinutės nuoroda Gal kas yra susidūręs kame gali būti problema? Sakė, kad spindulys ne tiesus, o banguotas, todėl viršija normą. Teoriškai lempa angliška. Buvęs šeimininkas sakė, kad pasuko lemputę šonu ir praėjo TA. Pats lemputės sijonas sužalotas, pamiršau nufotkint. Darbuotojas sakė pamėgint pakeist lemputę, mėginsiu. Kokie ten turi būti užrašai ant žibinto?
E3 ir rodiklytė i dešinę. Angliška ne teoriškai o praktiškai.
Rodyklė į kairę - būtų pritaikyta eismui dešiniaja kelio puse. E3, E4 ir etc. yra šalies kodas kuriai buvo skirtas produktas.
Steve rašė:Žinutės nuorodaklemkas rašė:Žinutės nuoroda Gal kas yra susidūręs kame gali būti problema? Sakė, kad spindulys ne tiesus, o banguotas, todėl viršija normą. Teoriškai lempa angliška. Buvęs šeimininkas sakė, kad pasuko lemputę šonu ir praėjo TA. Pats lemputės sijonas sužalotas, pamiršau nufotkint. Darbuotojas sakė pamėgint pakeist lemputę, mėginsiu. Kokie ten turi būti užrašai ant žibinto?
E3 ir rodiklytė i dešinę. Angliška ne teoriškai o praktiškai.
Rodyklė į kairę - būtų pritaikyta eismui dešiniaja kelio puse. E3, E4 ir etc. yra šalies kodas kuriai buvo skirtas produktas.
O, ačiū! Dabar aišku, kad reikia ieškot europinio žibinto arba gimdyt ką nors. Negalėjau išmastyt ką ta rodyklė simbolizuoja.
Technikinės darbuotojas pakliuvo geras, nežiūrėjo jokių užrašų, visaip bandė pamatuot, bet nesigavo
Įsivaryk į tamsų garaža ir paėmęs lemputę visaip sukiok, kraipyk, kol bus tinkamesnis spindulys. Aišku čia tik kad TA praeit ir jei nenori lempos keist.
2005 XL650V Transalp
- Tinkladraskis
- Site Admin
Arba nusiperki europinį variantą ir turi sau normalų žibintą ir jokio galvos skausmo
F650GS žibintas eBay.de
F650GS žibintas eBay.de
Tinkladraskis rašė:Žinutės nuoroda Arba nusiperki europinį variantą ir turi sau normalų žibintą ir jokio galvos skausmo
F650GS žibintas eBay.de
Matai, žibyntas reikia pyrkci. O pyrksci nieks ninori. Įpatingai už 120 pinigų.
Sveiki,
Mano pastebejimas del UK lempos. 5 dieni veziau savo Kawasaki Versys mocas is UK 2010 metu tai praleido su angliska sako viskas ok sviecia kaip amerikonas.
Mano pastebejimas del UK lempos. 5 dieni veziau savo Kawasaki Versys mocas is UK 2010 metu tai praleido su angliska sako viskas ok sviecia kaip amerikonas.
Symius rašė:Žinutės nuoroda Sveiki,
Ne angiska, tiesiog panasu, kad kwakis deda simetrine. Naujuose Triumfuose jau eina simetrines.
Beverly 350 ST, CRF1000
o kaip žiūri TA į kinietiškas lempas be jokių E žymėjimų? ar čia labiau sertifikacijos klausimas ir TA jau vienodai rodo, svarbu, kad šviestų teisingai?
cbr600rr
klx250s
klx250s
Blogai žiūri jai nėra E ar DOT. Ir kinietis gali turėti tinkamus žymėjimus. Bet jai nėra jokių tai tik laimės dalykas kad nepastebės ir praleis.
Penktadieni saviski variau tech apziurai i liustra isvis net neziurejo, galbut kaip 4xRG rase kaip pasiseks ar pasiziures. Man jis labiau kabinejosi prie ABS lemputes, pas mane ji uzgesta pavaziavus apie 100 metru, kadangi visos patikros metu neuzgeso jis priejos ir apsistojo, tai sakau pravaziuok ratuka ir uzges, taip ir buvo vos tik isvaziavo i kiema lempute uzgeso. Tai mano klausimas butu gal cia pas mane kazkas negerai, kad iskarto neuzkesta ar tas darbuotojas buvo nelabai susidures su ABS variantais?
ABS'as ir turi užgesti jau tik pradėjus važiuoti. Matyt tikrintojas nebuvo susidūręs.
Su veikiančiu ABS'u ant stabdžių stendo irgi nieko nepatikrinsi.
Su veikiančiu ABS'u ant stabdžių stendo irgi nieko nepatikrinsi.
pas mane ta lempute uzgesta, pasiekus 10km/val greiti.
100m, manau daugoka
100m, manau daugoka
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Grįžti į “Tech. apžiūra. KET. Policijos naujienos”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra