ŠIAURĖS MOTO, Elnio g.10,Šiauliai
- Retro tūzas
ŠIAURĖS MOTO, Elnio g.10,Šiauliai
Ar teko susidurti su šiais motociklų prekybininkais? Motociklų pas juos stovi milijonai.... Ir važiuojantis ir nevažiuojantis ir dalių kalnai.... Tik klausimas iškyla ar galima padorų motociklą iš jų nusipirkti
Re: ŠIAURĖS MOTO, Elnio g.10,Šiauliai
Motomanuose nemazai ne paciu geriausiu atsiliepimu apie juos yra
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Mažai šansų padorų rast. O pas "prekybininkus" kultūros nulis. Šiaip gali pasiskambint jiems, manau užteks tel. pokalbio, kad suprast kas per veikėjai.
Na, mano pokalbis su Šiaurės moto telefonu buvo maždaug toks:
-ALIO.
-Laba diena, čia Šiaurės moto?
-TAIP.
-Jus parduodate JFR motociklą daužtą, jis su krepšiais.
-NU
-Gal Jus man krepšius galėtumėte atskirai parduoti?
-KĄ?
-Jus parduodate Yamaha FJR1300 motociklą, jis yra daužtas, gal Jus galėtumėte parduoti jo krepšius atskirai?
-O KĄ PO TO SU MOTOCIKLŲ DARYTI?
-Aš nežinau ką Jus toliau su moto darysite, tiesiog siūlau Jums parduoti man krepšius, juk jis be jų važiuoja, ar galite?
-O KĄ PO TO SU MOTOCIKLU MAN DARYTI, KĄ?
-Klausykit, aš Jūms paprastą klausimą užduodu, jeigu negalite parduoti - pasakykite man ne, neparduodami. Jeigu galite - įvardinkite kainą prašau.
*padėtas ragelis*
Gal tai Šiauliuose normalu, nežinau, bet aš labai supykęs likau po šitos pusės minutės.
Taip kad į skambučius tikėkitės maždaug tokio atsakymo.
O kas yra e-meilas jie, tikriausiai, išvis nežino.
-ALIO.
-Laba diena, čia Šiaurės moto?
-TAIP.
-Jus parduodate JFR motociklą daužtą, jis su krepšiais.
-NU
-Gal Jus man krepšius galėtumėte atskirai parduoti?
-KĄ?
-Jus parduodate Yamaha FJR1300 motociklą, jis yra daužtas, gal Jus galėtumėte parduoti jo krepšius atskirai?
-O KĄ PO TO SU MOTOCIKLŲ DARYTI?
-Aš nežinau ką Jus toliau su moto darysite, tiesiog siūlau Jums parduoti man krepšius, juk jis be jų važiuoja, ar galite?
-O KĄ PO TO SU MOTOCIKLU MAN DARYTI, KĄ?
-Klausykit, aš Jūms paprastą klausimą užduodu, jeigu negalite parduoti - pasakykite man ne, neparduodami. Jeigu galite - įvardinkite kainą prašau.
*padėtas ragelis*
Gal tai Šiauliuose normalu, nežinau, bet aš labai supykęs likau po šitos pusės minutės.
Taip kad į skambučius tikėkitės maždaug tokio atsakymo.
O kas yra e-meilas jie, tikriausiai, išvis nežino.
Drop a gear and disappear.
Taip, mano pokalbis panašus buvo, dar "smagesnis", bet bala nematė galvoju.. nuvažiuosiu... Na jei yra galimybė rinktis - siūliau nevažiuot...
barokas rašė:Žinutės nuoroda bet bala nematė galvoju.. nuvažiuosiu...
tik po to nereikia rasyti, kokie jie negeri, po tiek ispejimu ir info
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
- Retro tūzas
Nu jo... Komentarai čia matau į vienus vartus. Motociklų pasirinkimo pas juos yra tikrai nemažai, tačiau didelė tikimybė , kad gali būti ir iš gabalų surinkti...
Geriau tada kantrybės šiek tiek ir luktelt kol atsiras normalus variantas kažkur kitur tik ne Šiauliuose
Geriau tada kantrybės šiek tiek ir luktelt kol atsiras normalus variantas kažkur kitur tik ne Šiauliuose
-
Turiu viena komentara - savininko masinos numeris V0DKA. Daug pasako, manau. IQ turbut mazesnis nei jam metu
Grįžti į “Atsiliepimai apie servisus, pardavėjus”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra