Padėkit išsirinkti duslintuvą
- informatikas
Padėkit išsirinkti duslintuvą
Sveiki, kaip ir išsirinkau pora variantų, bet negaliu apsispręst galutinai.
http://images.delkevic.co.uk/product5772_3.jpg
ar
http://images.delkevic.co.uk/product5779_3.jpg
ką manot?
http://images.delkevic.co.uk/product5772_3.jpg
ar
http://images.delkevic.co.uk/product5779_3.jpg
ką manot?
Re: Padėkit išsirinkti duslintuvą
Asmeniškai man tai antras variantas
Jeigu žmogus žmogui žmogus, tai ir žmogus žmogui žmogus.
Man pirmas pvz. Antram tai sportinis Honda Civic,ų "stilius".
- informatikas
nu man irgi pirmas labiau, tas storas galas antro kazkaip mano mocui nelabai žiūrėsis...........
Aš irgi labiau už antrą būčiau. O ne karbono nesvarstai? Mano nuomone ant šito motociklo visai gražiai žiūrėtųsi
On a bike no one ever asks "are we there yet"
- informatikas
kansaras rašė:Žinutės nuoroda Aš irgi labiau už antrą būčiau. O ne karbono nesvarstai? Mano nuomone ant šito motociklo visai gražiai žiūrėtųsi
nu mano ne visai toks mocas, nuotrauka su VFR1200 nes su maniškiu nėra
maniškis VFR1200X Crosstourer
o ne variantas OEM ismetima siek tiek "atidaryti"? OEM ziurisi geriau nei anie abu
pritariu sits geriausias
Antra duslintuvo opcija atrodo labai triukšminga - pirmą mėn bus linksma, vėliau atsibos.
Aš turiu panašius į pirmą opciją, britiškus Beowolf'us pigius. "muffleriai" juose yra išsukami.
Pačiam pakankamai tylu, kas važiavo iš galo garsą vertino teigiamai - kad ir lygis neblogas, ir skamba neblogai.
Manau toureris nėra tas moto, kur dėti dudas tiesias, nei jis skambės gerai su jom - nes važinėji garantuotai ant žemesnių apsuku, nei patogu kilometrus ilgus vynioti, nei aplinkiniams patiks rytais. Savo keičiau tik dėl to, kad buvo ir padėvėti-pabraižyti kaip reikalas, ir pragręžti dar.
Aš turiu panašius į pirmą opciją, britiškus Beowolf'us pigius. "muffleriai" juose yra išsukami.
Pačiam pakankamai tylu, kas važiavo iš galo garsą vertino teigiamai - kad ir lygis neblogas, ir skamba neblogai.
Manau toureris nėra tas moto, kur dėti dudas tiesias, nei jis skambės gerai su jom - nes važinėji garantuotai ant žemesnių apsuku, nei patogu kilometrus ilgus vynioti, nei aplinkiniams patiks rytais. Savo keičiau tik dėl to, kad buvo ir padėvėti-pabraižyti kaip reikalas, ir pragręžti dar.
Drop a gear and disappear.
- informatikas
originalo nenoriu gadint, tipo grežiot, tegu stovi.........
abu mano minėti turi išimamus db killer'ius, bet antras garsesnis, kiek radau youtub'ej
mano originalas ....... garsas........ praktiskai nesigirdi kai dirba ... nu norisi biski piktumo
tai manau pirmas variantas bus kaip tik, nera labai piktas su db killer'iu, o jį išsukus pakankamai pasipiktina
abu mano minėti turi išimamus db killer'ius, bet antras garsesnis, kiek radau youtub'ej
mano originalas ....... garsas........ praktiskai nesigirdi kai dirba ... nu norisi biski piktumo
tai manau pirmas variantas bus kaip tik, nera labai piktas su db killer'iu, o jį išsukus pakankamai pasipiktina
Dar reiktu nepamiršti kad antras gali pūsti į dėžias.
- informatikas
nu va, nupirkta ir uždėta
https://youtu.be/YYRLXZGvqkw
gyvai birbia žymiai dusliau ir garsiau.......... sakyčiau pats tas
https://youtu.be/YYRLXZGvqkw
gyvai birbia žymiai dusliau ir garsiau.......... sakyčiau pats tas
Dabar reikia maps'a perrasyt O del ko tu ji keitei?
Beverly 350 ST, CRF1000
- informatikas
turistux rašė:Žinutės nuoroda Dabar reikia maps'a perrasyt O del ko tu ji keitei?
labai tyliai originalas birbe
tuoj nuoroda youtube'es ikelsiu prie foto.....
gal ir nereikes mapint, atrodo liamdos susitvarko
Aš kaip tik neimu lauk originalaus duslintuvo, nes taip tyliai dirba, gali naktį važinėt ir kitų neužknist
Na bet skonio reikalas
Vizualiai uslintuvas tikrai gerai žiūrisi
Na bet skonio reikalas
Vizualiai uslintuvas tikrai gerai žiūrisi
2005 XL650V Transalp
Vilniuj tarp masinu darban vazinejant neblogai butu garsesnis duslius, bet tokioj Utenoj, kur greitis visam mieste 40 ir po viena juosta, tai ka as zinau. O kelionej visas ausis isbirbina die kiauri dusliai. Nors jei Informatiko jis sertifikuotas europinis, neturetu stipriai erzint.
Mano kolega Sportsteri Norvegijoj anksti ryte, kai visi dar miega, uzkure. Dusliai amerikoniski, kaukia taip, kad Pilaitej gatve vaziuojant puses masinu signalizacijos susijungia. Sakau: "Tu cia ka dabar darai?". "Varikli sildau ...". Liepiau stumtis nx uz kempingo ribu ir tik tada uzvedinet.
Giruliuose APL kai buvom irgi pliaze girdziu kaukia Harlis. Paskambinu, klausiu, ar jau visi isvaziuoja. Atsako- ne, cia as moca i kita vieta pervarineju
Mano kolega Sportsteri Norvegijoj anksti ryte, kai visi dar miega, uzkure. Dusliai amerikoniski, kaukia taip, kad Pilaitej gatve vaziuojant puses masinu signalizacijos susijungia. Sakau: "Tu cia ka dabar darai?". "Varikli sildau ...". Liepiau stumtis nx uz kempingo ribu ir tik tada uzvedinet.
Giruliuose APL kai buvom irgi pliaze girdziu kaukia Harlis. Paskambinu, klausiu, ar jau visi isvaziuoja. Atsako- ne, cia as moca i kita vieta pervarineju
Beverly 350 ST, CRF1000
Nu ant daugelio dūslių yra db killer'is, tai nematau problemos net ir keliaujant. O mieste važinėjant dasideda dar vienas punktas, kad koks vairuotojas jei nepamatys, tai bent jau išgirs
On a bike no one ever asks "are we there yet"
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra