Netikėtai mirė prižiūrėtas akumas
Netikėtai mirė prižiūrėtas akumas
Taigi, vakar ramia širdim įdedu akumą, kurį rudeniop pakroviau ir laikiau šiltai kambaryje, o tas padla net enutralkės lemputės neįžiebia. Pirma, savaime, ieškojau sprogusių saugiklių ar panašiai, bet po to įsitikinau, akd net trumpinamas akumas nerodo gyvybės ženklų. Akumas pirktas naujas, nė karto minuso nematęs, po sezono būdavo išimtas, pakraunamas, prieš kuriant (iššskyrus dabar) vėl pakraunamas, nors būdavo pilnas.
Kas žinot kame replės gali būti? Naujas akumas jau pakeliui, bet priežastys lieka neaiškios...
Kas žinot kame replės gali būti? Naujas akumas jau pakeliui, bet priežastys lieka neaiškios...
Re: Netikėtai mirė prižiūrėtas akumas
Akumo Infarktas?
Siltoje patalpoje akumo saviiskrova vyksta greiciau. Kuo silciau, tuo labiau.
Akuma geriau laikyti vesiai (bet ne minuse). gal pvz siemet akuma laikei prie radiatoriaus, o anais metais kur nors pvz sandeliuke vesiam
Akuma geriau laikyti vesiai (bet ne minuse). gal pvz siemet akuma laikei prie radiatoriaus, o anais metais kur nors pvz sandeliuke vesiam
- informatikas
geras akumas nemirs nei prie -5 stvėdamas įkrautas, nei prie + 20
matyt atėjo galas ir tiek
informatikas rašė:Žinutės nuoroda geras akumas nemirs nei prie -5 stvėdamas įkrautas, nei prie + 20
Panasiai rasiau temoje apie akumu laikyma
Cia kaip dziovininkui nepades tyras kalnu oras
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Na mintis buvo, akd gal per šiltai (stovėjo ant spintos 2 mėn, vėliau ant grindų). Bet kad taip... Cheap Chinese crap panašu. O patalpos kur nebūtų minuso nelabai turiu. Jei, tarkim, laikyti kur iki beveik 0 nukrenta? Tinka?
Tai ar tik išsikrovė ar numirė ir normaliai nepasikrauna?
Kokia akumo marke?
Nemazai dabar akumu parduodama nelabai kokybisku.
Pas mane antras baikas, antras akumas Yuasa, ir jokiu problemu nei vaziuojant, nei laikant siltai ar saltai.
Nemazai dabar akumu parduodama nelabai kokybisku.
Pas mane antras baikas, antras akumas Yuasa, ir jokiu problemu nei vaziuojant, nei laikant siltai ar saltai.
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Visą savo moto gyvenimą, jau kokiam 12-13 motociklui akumuliatorius laikau pačiame moto. Garaže būna iki -10-13 jeigu šalta žiema. Vienintelis variantas, visada pakraunu. Ne dažniau nei kartą į mėnesį pajungiu smart pakrovėją ir palieku (dažniausiai po poros min. parodo, kad kraut jau nereikia). Neužvedinėju, jeigu nežadu važiuoti, neišimu ir nelaikau šiltai. Per tą laiką pakeičiau du akumus, iš kurių vienas nusprogo vasarą.
Mano patirtis sako: būtina akumuliatorių laikyti pakrautą, visi kiti veiksmai pertekliniai.
Mano patirtis sako: būtina akumuliatorių laikyti pakrautą, visi kiti veiksmai pertekliniai.
Gargždų motokroso klubas
Vidmantas rašė:Žinutės nuoroda Ne dažniau nei kartą į mėnesį pajungiu smart pakrovėją
jungi prie laidų ar atjung motociklo laidus?
Klausimas, kolegos.
Buvo akumas, gyvas. Tvarkingas, per žiemą palikęs moce pajungtą buvau, nu visiškas ledas. Kuriasi, suką starterį be jokių problemu. Nu gyvas geras akumas.
Per paskutinį pasivažinėjima, aš genijus, užmiršau išjungti rankenas. Ir jis taip +/- dvi savaites pastovėjo...
Taigi klausimas toks. Ar pakrovus šį akumą jis bus dar gyvas ir su juo bus viskas ok, ar 50-50 ar nesukt kiaušų ir pirkt naują?
Buvo akumas, gyvas. Tvarkingas, per žiemą palikęs moce pajungtą buvau, nu visiškas ledas. Kuriasi, suką starterį be jokių problemu. Nu gyvas geras akumas.
Per paskutinį pasivažinėjima, aš genijus, užmiršau išjungti rankenas. Ir jis taip +/- dvi savaites pastovėjo...
Taigi klausimas toks. Ar pakrovus šį akumą jis bus dar gyvas ir su juo bus viskas ok, ar 50-50 ar nesukt kiaušų ir pirkt naują?
Steve rašė:Žinutės nuoroda Taigi klausimas toks. Ar pakrovus šį akumą jis bus dar gyvas ir su juo bus viskas ok, ar 50-50 ar nesukt kiaušų ir pirkt naują?
Na nuo kiaušų sukimo akumuliatorius tikrai nepasikraus Tai uždėk parai pakraut tą akūmą supakrovėju ir pamatysi - pasikrovė jis ar ne, juk nieko neprarasi. O jei nepasikrovė, tuomet galėsi ramia galva atiduot utilizavimui ir pirkt naują
On a bike no one ever asks "are we there yet"
Trū. Reikia taip ir padaryt Tik mano klausimas labiau, linksta ar nebus taip kad kurnors jis man numirs vidurį Lietuvos?
Aišku ne į naudą jam išsikrovimas, ir toks stiprus. Bet pakrauk ir bandyk. Duodu kokį 80% kad šį sezoną atitarnaus. Beje prieš kraunant patikrink elektrolito lygį jei įmanoma
2005 XL650V Transalp
Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra