Kuro bako tvarkymas.
Kuro bako tvarkymas.
Sveiki. Turiu sena kuro baką sugalvojau jį prikelti naujam gyvenimui. Bėda ta kad viduje gyvena rūdys. Kuo jas iš tenai geriau pašalinti? Ir užkonservuoti bako vidų?
Re: Kuro bako tvarkymas.
manau, reikia koki kokibiskesni rudziu modifikatoriu, kad pavirsius fosfatotusi.
Na ir veliau nepalikti bako tuscio ilgam.
Arba brangesnis budas, naudoti FUEL TANK LINER KIT
Na ir veliau nepalikti bako tuscio ilgam.
Arba brangesnis budas, naudoti FUEL TANK LINER KIT
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Priklauso kokio lygios rudys yra bake. Jei pavirsines, tai galima skalaut visokiais surisejais, skysciais ir panasiai.
Bet jei rudys jau isiseneje, tada teks naudoti koki nors abrazyva. Asmeniskai susiduriau su pastaruoju variantu, tai is pakeles pasisemiau skaldos (lieka gan daug po asfalto siurkstinimo ar duobiu lopymo) pripyliau i baka ir daug kraciau.
O konservuoti, mano nuomone, geriausia yra su benzinu, kaip minejo draginoid. Visokie padengimai man nepatinka, nes gali atsokti ir uzkimsti kuro sistema, filtrus.
Bet jei rudys jau isiseneje, tada teks naudoti koki nors abrazyva. Asmeniskai susiduriau su pastaruoju variantu, tai is pakeles pasisemiau skaldos (lieka gan daug po asfalto siurkstinimo ar duobiu lopymo) pripyliau i baka ir daug kraciau.
O konservuoti, mano nuomone, geriausia yra su benzinu, kaip minejo draginoid. Visokie padengimai man nepatinka, nes gali atsokti ir uzkimsti kuro sistema, filtrus.
2005 XL650V Transalp
Priberi daug veržlių visokių, purtai, purtai, purtai
vėl purtai, viską iškratai, žiūri kas išėjo, jei reikia kartoji dar 

Kai ispurtai filtras su magnetu ir gal dar magnetas i baka
Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra